Ligurien

- Den italienske Riviera
 

”Blomster Rivieraen” og San Bartolomeo al Mare er med baglandets maleriske bjerge og olivenlunde vort smukke udgangspunkt for mange spændende oplevelser. En ferie, hvor den italienske natur og kultur, det milde klima og de behagelige aftener vil sikre en afslappet stemning. På denne rejse har vi valgt at bo på Hotel Mayola, som er centralt beliggende midt på strandpromenaden med Middelhavets ”rolige” vand som romantisk baggrund.

Rejsen arrangeres med bus.

Højdepunkter
• ”Riviera dei Fiori” Blomsterkysten
• Fyrstendømmet Monaco
• De Liguriske Alper
• Middelalderbyen Cervo
• Genova
• Italiensk marked

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Pris fra:
5.199,-

Busrejse - 9 dage

PanterGruppepris inkluderer
✓ Ophold i dobbeltværelse med bad og toilet
✓ Kørsel i moderne 4-stjernet turistbus
✓ Dygtig og rutineret chauffør
✓ Dansk rejseleder
✓ 8 overnatninger med morgenmad
✓ 8 x middag
✓ Alle nævnte udfl. ekskl. entréer og sejlture
✓ Skat, moms og bidrag til Rejsegarantifonden

Evt. tillæg:
• Enkeltværelse
• Frokoster og drikkevarer
• Entreer og sejlturer

Diverse
På hele turen benyttes Euro.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud.
Se Rejsekalender for ledige pladser til individuelt rejsende.


Send forespørgsel

Dagsprogram

1. dag: Afrejse mod syd
Efter opsamling går turen via Hamburg, Hannover, Kassel til Fulda området, hvor middag og overnatning venter.

2. dag: Liechtenstein og Lugano
Vi får et godt tysk morgenmåltid og fortsætter sydpå gennem Sydtyskland, Østrig, forbi Bregenz og Bodensøen til det smukke Schweiz. Efter en pause i Liechtensteins hyggelige hovedstad, Vaduz, fortsætter vi over San Bernardino passet, og gennem den syv km lange tunnel når vi sydsiden af Alperne. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Lugano, hvor vi overnatter.

3. dag: Genova og Ligurien
Tidlig morgenmad og vi fortsætter nu mod Italien og Milano til Genova, der er én af Italiens mest betydningsfulde havnebyer. Det var herfra Christoffer Columbus sejlede ud på sin store opdagelsesrejse i 1492, da han fandt søvejen til Amerika. Hele det store havneområde er meget smukt restaureret. Efter en rundvisning til nogle af byens mange seværdigheder, kører vi langs med Middelhavskysten til vores hotel i San Bartolomeo al Mare. Her bor vi 5 nætter.

4. dag: Middelalderbyen Cervo
Efter en god nattesøvn og morgenmad slapper vi af med en spadseretur i den nærmeste omegn. Vi besøger den lille antikke bjerglandsby Cervo, som vi kan se fra strandpromenaden. Der bliver mulighedfor at spise frokost på en lille hyggelig bar med en dejlig terrasse og udsigt over Middelhavet.

5. dag: Monaco og Monte Carlo
I dag skal vi besøge det lille, fantastiske fyrstendømme Monaco. Vi besøger slottet og overværer vagtskiftet, går tur i den gamle romantiske bydel samt i den smukke park. Der bliver tid på egen hånd til frokost og indkøb og til at nyde byen. Vi kører naturligvis med bussen ad den berømte ”Formel 1-rute”. For de modige bliver der mulighed for at prøve lykken på rouletten i Casino Monte Carlo.

6. dag: Middelalder og vinsmagning
Efter morgenmaden venter en flot tur i De Liguriske Alper, hvor vi besøger den gamle middelalderby Pieve de Teco. Herefter besøger vi landsbyen Borgomaro og den gamle olivenoliemølle, hvor vi spiser frokost og smager den lokale vin. En rigtig flot naturoplevelse.

7. dag: Hviledag
Dagen står i afslapningens tegn. Der er flere muligheder som indkøb på det lokale marked, vandreture eller en tur på stranden.

8. dag: Afrejse fra Italien
I dag går turen atter nordpå. Efter tidlig morgenmad kører vi langs med Middelhavet mod Genova, Milano, Skt. Godthardt-passet og Basel til overnatningshotellet i Tyskland.

9. dag: Hjemrejse
På rejsens sidste dag fortsætter vi via Kassel, Hannover, Hamburg og sidst på eftermiddagen er vi tilbage efter en oplevelsesrig ferie.

Hotel

Hotel Mayola 3* ligger smukt lige ned til vandet, med gode muligheder for at bade. Hotellet har swimmingpool, terrasse og snackbar. Forplejning morgen og aften er typisk italiensk. Enkelt indrettede værelser alle med TV, føntørrer, telefon, pengeboks, bad og toilet. Balkon mod tillæg. Elevator til alle etager.

Hotel Mayola 3*
Via Corsica 20
18016 San Bartolomeo Al Mare IM
Tel: +39 0183 400739
http://hotelmayola.it/