Skip to main content

Oslo, Hvidsten kro og Jelling monumenterne

Cruise med Stena Line fra Frederikshavn, med hel dags ophold i Oslo

Rejsen er en ”alene” rejse, så alle bor i enkeltværelse uden tillæg
- kun for Ældre Sagens medlemmer

Der er noget for enhver smag i Oslo. Fra den 80 hektar store Vigelands skulpturpark til den norske opera og Kongeslottet kan man endvidere opleve den smukke natur og arkitektur.
Hvis man ønsker at se hele byen lidt fra oven, har Holmenkollen skihopbakke et observationsdæk, hvorfra man har en overvældende panoramaudsigt over byen. Karl Johan er Oslo’s shoppinggade nummer ét. Gaden strækker sig fra Sentralstationen til Kongeslottet.
Aker Brygge og det nye Tjuvholmen i forlængelse af Aker Brygge er stedet, hvor man finder moderne shoppingcentre og et bredt udvalg af restauranter og caféer. Flere med udendørsservering.
På dette Cruise til Oslo kan du nyde to overnatninger ombord på Oslobåden.
 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

Dag 1: Opsamling og Hvidstens Kro
Efter opsamling fortsætter vi til Hvidsten Kro, en gammel, kongelig priviligeret kro, der blev bygget i 1634 og er en af landets ældste kroer. De fleste kender nok historien om Hvidstengruppen en dansk modstandsgruppe, som var aktiv under Danmarks besættelse fra marts 1943 til marts 1944. Vi oplever den historiske og hyggelige atmosfære i og omkring kroen. Her skal vi have frokost, stedets berømte æggekage med flæsk og purløg samt rugbrød.
Vi fortsætter nordpå til Frederikshavn, hvor vi skal med færgen til Oslo.
Efter at have fået vores kahytter, skal vi nyde den store buffet med drikkevarer til.
 
Dag 2: Oslo
Nyd indsejlingen gennem den smukke Oslo-fjord inden ankomsten. I Oslo skal vi med vores bus og rejseleder på en interessant sightseeing, som slutter i centrum af Oslo. Du kan se frem til at se Kongeslottet, Stortinget, strøget Karl Johan og middelalderfæstningen Akershus samt den nye Holmenkollen skihopbakke og Vigelandsparken
Vi ser også Oslos flotte operahus som er en af de smukkeste operabygninger i nyere tid. Den er opført i 2008 primært i italiensk marmor. De enorme glasfacader åbner for udsigten til fjorden og bidrager til husets særpræg. Et imponerende operahus med en af verdens smukkeste og mest moderne operasale. Resten af dagen til fri disposition til shopping m.v.
Vi sejler fra Oslo kl. 18 og skal igen nyde den fantastisk lækre aftenbuffet med fri drikkevarer til.
 
Dag 3: Kongernes Jelling 
Vi spiser den store morgenbuffet på vej til Frederikshavn og efter ankomst skal vi atter med vores bus sydpå. Vi har ophold i Jelling, hvor vi ser de berømte Jelling monumenter, som for mere end 1000 år siden blev skabt, for at vise, at her samledes landet til et rige, monumentområdet blev optaget på UNESCO´s verdensarvsliste i 1994. Der bliver også tid til at besøge det spændende museum. Så lakker denne skønne oplevelsesrejse mod enden og vi må sige farvel til vores rejsefæller. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i vores hjembyer.

DIVERSE
I Norge anvendes norske kr.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.