Skip to main content

New York - Byen der aldrig sover

Oplev New York City i påsken med stedkendt dansk rejseleder

Kom med på denne fantastiske rejse til The Big Apple, New York. Du får rig mulighed til at opleve storbyen og alt hvad den har at byde på. Vores rejseleder kender byen og står klar til at hjælpe dig, med lige netop det du ønsker at se og opleve.

Vi garanterer en unik oplevelse med bl.a. et enestående ”Behind the kitchen” besøg hos Claus Meyer på hans restauranter på Grand Central Station, med efterfølgende frokost på hans Michelin restaurant Agern.

New York er berømt for sine mange underholdende og flotte parader. Èn af de største parader er Easter Parade. Her trækker New Yorkerne i deres fineste puds, mest kulørte tøj, sjove indslag og de flotteste, dekorerede hatte og går fra Central Park til Rockerfeller Center. Det er et imponerende syn og en enestående oplevelse!

PANTER REJSER ANBEFALER
• Oplev byen der aldrig sover – New York
• Du bor på hotel centralt på Manhattan
• Frokost på Meyer på Grand Central Station
• Se New York fra toppen på Empire State Building
• Kom tæt på Frihedsgudinden


Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

 

Hurtigsøgning

Program

Hvis du aldrig har været i New York før, kan byens store udbud af seværdigheder, attraktioner og aktiviteter være overvældende. Hvad skal du se og hvor skal du starte i The Big Apple? Vi tilbyder nu en eksklusiv tur til New York med stedkendt dansk rejseleder. Du får en unik oplevelse med bl.a. et enestående besøg hos den danske Claus Meyers spisested på Grand Central Station.

Der bliver også mulighed for guidede vandreture på Manhattan, shopping i Woodbury outlet center, deltage i Easter parade på 5th Avenue, besøge Ground Zero museet, Walls Street og meget meget mere! Vi sørger for, at du får mulighed for at opleve smagen af New York. Viser dig hvor du kan få ægte amerikansk morgenmad med pandekager, donuts, bagels, pastrami m.m. Vi viser dig de fedeste, smukkeste, sjoveste, dyreste, mest kendte samt ukendte shopping steder. Du kan tage op i højderne i Empire State Building eller sejle ud til Frihedsgudinden på Ellis Island.

New York er berømt for sine mange underholdende og flotte parader. Èn af de største parader er Easter Parade. Her trækker New Yorkerne i deres fineste puds og flotteste, dekorerede hatte og går fra Central Park til Rockerfeller Center. Det er et imponerende syn og en fantastisk oplevelse! Din rejseleder møder dig i Billund Lufthavn, og er med dig fra start til slut, når du lander i Billund igen.

DIVERSE
I USA anvendes Dollars.
El-adapter medbringes til brug i New York.

Entreer (vejledende priser) fra:
Empire State Building....................................................... $ 34,-
Frihedsgudinden og Ellies Island.................................... $ 19,-
9/11 Memorial Museum................................................... $ 24,-
Musical på Broadway........................................................ $ 100,-
Subway Card 7 dage......................................................... $ 33,-

Vær opmærksom på, at der kan komme lokale skatter
på nævnte priser.

Enkeltværelsestillæg 
ESTA US$ 14,-  (
https://esta.cbp.dhs.gov/ )  - pris med forbehold for dato.

Kort

Rejsekalender
27/6Inlandsbanen gennem Sveriges ”baghave”Fra 15.495,-
1/8Sverige og Norge - Oplev Sveriges smukkeste togrejse & LofotenFra 14.995,-
9/8Ældre Sagen Helsinge - AlsaceFra 8.599,-
19/8Sønderjylland - danske og tyske fristelserFra 4.995,-
25/8Paris - Bruxelles - ReimsFra 6.495,-
Kontakt os
Nyheder
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.