Skip to main content

Hjuldamper på Kielerkanalen

Minikrydstogt på Kielerkanalen med hjuldamperen Freya
Kielerkanalen blev bygget i årene 1887 1895, 100 km lang. Her sejler ca. 50.000 skibe igennem om året. Vi sejler på denne tur med Freya, en over 100 år gammel hjuldamper med en helt speciel nostalgisk stemning om bord. Skibet er blevet gennemrestaureret for ganske få år siden, men stadig i den gamle stil. Dampmaskinen kan opleves gennem glasvæggen i salonen.

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Program

Turen sydpå og efter at have passeret grænsen kører vi mod Kiel. Kl. 10.00 i Kiel går vi om bord på skibet ”Freya”, hvor der venter en dejlig sejlads på Kielerkanalen.
Vi nyder en god brunchbuffet inkl. kaffe, the, saft og vand, mens skibet flyder forbi smukke landskaber.

Sejladsen er på ca. 65 km, og ca. kl. 13.30 ankommer vi til Rendsburg. Her holder vores bus klar til os.

Schleswig har en flot historisk bydel, hvor den gamle danske domkirke overstråler alt andet. Her findes det 12 meter høje Bordesholm Alter udført af Hans Brüggemann . Tavlen er fra 1521 og har næsten 400 udskårne figurer. Der bliver tid på egen hånd i byen til eftermiddagskaffe, shopping mm.

Ved grænsen holder vi pause med mulighed for at handle.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.