Skip to main content

Rhinen i Flammer - Flodkrydstogt

Fantastisk festfyrværkeri

Rhinen, Vesteuropas længste flod, har sit smukkeste løb mellem Köln og Rüdesheim. På denne legendariske strækning, som også kaldes ”Den romantiske Rhinstrækning”, mødes øjet konstant af imponerende, forhistoriske borge, små idylliske landsbyer og frodige vinmarker. Under denne rejse får du, udover Rhinens romantiske panoramaer, lejlighed til at besøge smukke byer langs flodens løb, bl.a. Koblenz med den unikke borg Ehrenbreitstein. Du besøger Strasbourg, og vi kører en del af den berømte vinrute - selvfølgelig med indlagt vinsmagning. En af rejsens højdepunkter er uden tvivl det festfyrværkeri hvor himlen bogstaveligt talt står i flammer, når borge og bjergsider oplyses af alle tiders fantastiske fyrværkeri.

PANTER REJSER ANBEFALER:
• Oplev Rhinen i Flammer med festfyrværkeri
• Strassbourg: romantisk middelalderby
• Besøg i navnkundige Drosselgasse i Rüdesheim
• Vinsmagning på den berømte "Route des Vins"
• Prøvesmag områdets vidunderlige vine – du bliver ikke skuffet


Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

 

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Afrejse til Köln
Efter opsamling kører vi til Tyskland, forbi Hamburg og Hannover til Köln. Her går vi ombord på krydstogtskibet, som på vores rejse skal bringe dig ud på et storslået togt på Rhinen. Vel installeret nyder du en velkomstdrink og en god middag, og får præsenteret skibets besætning, som du skal være sammen med det næste stykke tid. Skibet sejler fra Köln midt på aftenen, så vi kan nyde udsejlingen efter middagen.

2. dag: Koblenz og Rüdesheim
Tidligt om morgenen ankommer vi til Koblenz, der er en af Tysklands smukkeste og ældste byer, og ligger ved det verdenskendte ”Deutsches Eck”, hvor Rhinen og Mosel løber sammen. På en tur rundt i Koblenz indsnuser du den særlige stemning i byens små stræder, romantiske kroge og på de flotte pladser. Vi nyder frokosten ombord, mens vi sejler mod Rüdesheim. Udsigten kan også nydes fra skibets soldæk eller i panoramaloungen med en god bog. Vi sejler forbi den sagnomspundne Loreley-klippe, som rejser sig imponerende 130 m op. Hen på aftenen ankommer vi til Rüdesheim. Efter middagen er det muligt at gå med rejselederen i den berømte Drosselgasse, der sprudler af musik og dans.

3. dag: Mannheim
Morgenmaden nydes i ro og mag, mens skibet stille driver mod Mannheim. Vi ankommer efter frokosten, og skal se nærmere på denne spændende by. Rejselederen viser dig bl.a. Rhin Promenaden, det store gamle rådhus og mindesmærket for de forfulgte jøder under 2. Verdenskrig. Vi kører med bussen til den flotte og romantiske by Heidelberg, hvor vi skal på en lille byrundtur. Her ser du bl.a.
Alte Brücke og det storslåede Heidelberg Slot, der troner 70 m over Neckar floden. Sidst på eftermiddagen køres retur til skibet. Mens vi nyder vores middag, sejler vi videre mod Strasbourg.

4. dag: Strasbourg - vinruten og vinsmagning
I løbet af morgenen anløber vi Strasbourg. Vi skal på lille byrundtur for at opleve byens kontraster. Dels det moderne kvarter med Europa-Parlamentet, dels den romantiske middelalderby med kvarteret ”Petite France”, den imponerende gotiske domkirke og den gamle bydels maleriske kanaler. Efter frokost på båden kører bussen en udflugt, på en lille del af den berømte ”Route des Vins”. Vinruten i Alsace har fra gammel tid forbundet de små maleriske vinbyer, forskanset bag tykke bymure, med hinanden. Vi skal på vinsmagning hos en vinbonde. Vel ombord på skibet igen forlader vi ved aftenstid Strasbourg og fortsætter ad Rhinen til Mainz.

5. dag: Mainz og Rhinen i Flammer
Vi ankommer til Mainz, mens vi nyder vores store morgenbuffet. Vi starter dagen med byrundtur i den interessante by, der blev anlagt i romertiden. I det 17. og 18. århundrede skabte arkitekter og bygningshåndværkere byens mange fine paladser, kirker og borgerhuse. Du får tid på egen hånd, og det kan anbefales at besøge det enestående Gutenberg Museum og se kopierne af Gutenberg-bibelen – verdens ældste trykte bog. Efter frokosten sejler skibet videre ad romantiske Rhinen mod Oberwesel. Her lægger skibet til midt på eftermiddagen, og du bliver introduceret til denne hyggelige by. Nyd udsigten over Rhinen, fra bymuren med de 16 tårne, som er en af de bedst bevarede i regionen. Tilbage på skibet gør vi os klar til en af turens højdepunkter. Dagens festmiddag bliver ekstra speciel, for undervejs nyder du det fantastiske skue, ”Rhinen i Flammer”, som oplyser borge og bjergsider med et pragtsprudlende festfyrværkeri. Midt på natten forsætter skibet mod Köln.

6. dag: Köln og hjemrejse
Efter morgenbuffeten på skibet, går vi fra borde og kører mod Danmark. Et oplevelsesrigt flodkrydstogt lakker mod enden.

NB! Forbehold for ændringer i rejseplanen.
Pga. af ændringer i vandstanden på Rhinen kan sejlturen helt eller delvis erstattes af buskørsel og indkvartering på hotel.

DIVERSE
I Tyskland benyttes Euro.
Det er muligt at tilkøbe forskellige drikkevarepakker ombord på skibet.

Kahytstillæg R1, pr. person på kr. 1.400,-
Enkeltkahytstillæg M1 (hoveddæk) på kr. 2.000,-
Enkeltkahytstillæg R1 (øvre dæk) på kr. 5.000,-

Kort

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.