Rhinen i Flammer - Flodkrydstogt

Fantastisk festfyrværkeri oplevelse

Mosel dalen, den kurvede floddal, med de stejle skrænter mellem Koblenz og Trier er et romantisk landskab præget af vindyrkning.

Rhinen, Vesteuropas længste flod, har sit smukkeste løb mellem Köln og Rüdesheim. På denne legendariske strækning, som også kaldes ”Den romantiske Rhinstrækning”, mødes øjet konstant af imponerende, forhistoriske borge, små idylliske landsbyer og frodige vinmarker.

Under denne rejse får du udover Mosel og Rhinens romantiske panoramaer lejlighed til at besøge smukke byer langs flodens løb, bl.a. Koblenz med den unikke borg Ehrenbreitstein. Du besøger også vinbyen Bernkastel-Kues med ægte middelalderstemning og spidstagede bindingsværkshuse.

En af rejsens højdepunkter er uden tvivl det festfyrværkeri, hvor verden bogstaveligt talt står i flammer, når borge og bjergsider oplyses af alle tiders fantastiske fyrværkeri.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Oplev den berømte sejltur Rhinen i Flammer med festfyrværkeri
• Moselromantik i Bernkastel-Kues
• Besøg i navnkundige Drosselgasse og få en festlig aften
• Prøvesmag områdets vidunderlige vine – du bliver ikke skuffet

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Hent dagsprogram

1. dag: Afrejse til Köln
Efter opsamling kører vi til Tyskland, forbi Hamburg til Köln. Her går vi ombord på det dejlige krydstogtskib, som de næste dage skal bringe dig ud på et storslået togt på Mosel og Rhinen. Vel installeret nyder du en velkomstdrink og en god middag og får præsenteret skibets besætning, som du skal være sammen med det næste stykke tid.

2. dag: Cochem - Zell
Vi ankommer til Cochem, hvor meget af fortidens charme er bevaret. Den gamle bydel byder på velbevarede huse, snoede gader og et smukt 1700-tals rådhus, ligesom en del af de gamle tårnkransede bymure stadig står. Ved Moselbrücke ligger Europas ældste sen¬nepsmølle, hvor man kan følge den daglige produktion. Du nyder en sen frokost ombord, mens vi sejler videre til Zell, hvor skibet lægger til sidst på eftermiddagen.

3. dag: Bernkastel-Kues
Vi forlader Zell og sejler mod Bernkastel- Kues, som ligger på begge sider af Mosel. Overalt i den smukke bydel Bernkastel er der mulighed for at prøvesmage vin. Efter et glas lokal vin går turen videre op til borgruinen eller ad Römerstrasse, som fortsætter i den brostensbelagte Burgstrasse. En oplagt idé er også en tur op til Mosel-dalens mest berømte mark, Bernkasteler Doctor.

4. dag: Rhinen i Flammer i Oberwesel
Du nyder formiddagen, mens skibet sejler videre ad romantiske Rhinen mod Oberwesel. Her lægger skibet til midt på eftermiddagen, og du bliver introduceret til denne spændende by. Nyd udsigten over Rhinen fra bymuren med de 16 tårne, som er en af de bedst bevarede i regionen. Tilbage på skibet gør vi os klar til en af turens højdepunkter. Dagens middag bliver ekstra speciel, for undervejs nyder du det fantastiske skue, ”Rhinen i Flammer”, som oplyser borge og bjergsider med et pragtsprudlende festfyrværkeri.

5. dag: Mannheim og Heidelberg
Morgenmaden nydes i ro og mag, mens skibet stille sejler mod Mannheim, hvor vi ankommer over middag og skal se nærmere på denne hyggelige by. Rejselederen viser dig bl.a. Rhin Promenaden, det store gamle rådhus og mindesmærket for de forfulgte jøder under 2. verdenskrig. Vi kører med bussen til den flotte og romantiske by Heidelberg, hvor vi skal på en lille byrundtur. Her ser du bl.a. Alte Brücke og det storslåede Heidelberg Slot, der troner 70 m over Neckar floden. Sidst på eftermiddagen køres retur til skibet og du har mulighed for at se nærmere på Mannheim på egen hånd eller afslapning på skibet, der ligger i Mannheim natten over.

6. dag: Koblenz
Tidlig morgen driver vores skønne skib fra Mannheim mod Koblenz. Udsigten kan nydes fra skibets soldæk eller i panoramaloungen med en god bog. Vi sejler forbi Rüdesheim og den sagnomspundne Loreley-klippe, som rejser sig imponerende 130 meter op. Over middag ankommer skibet til Koblenz der er en af Tysklands smukkeste og ældste byer. Byen ligger ved det verdenskendte ”Deutsches Eck”, hvor Rhinen og Mosel løber sammen. På en tur rundt i Koblenz indsnuser du den særlige stemning i byens små stræder, romantiske kroge og på de flotte pladser.

7. dag: Köln og hjemrejse
Efter morgenmad på skibet, går vi fra borde og kører mod Danmark. Et oplevelsesrigt flodkrydstogt lakker mod enden.

NB! Forbehold for ændringer i rejseplanen. Pga. af ændringer i vandstanden på Rhinen kan sejlturen helt eller delvis erstattes af buskørsel og indkvartering på hotel.

DIVERSE
I Tyskland benyttes Euro.

Drikkevarepakke som kan tilkøbes
Fri øl/vand/vin og kaffe/te ombord på skibet fra kl. 10 til midnat til kr. 1.150,- pr. person

Kahytstillæg R1, pr. person på kr. 1.600,-
Enkeltkahytstillæg M1 (hoveddæk) på kr. 2.500,-
Enkeltkahytstillæg R1 (øvre dæk) på kr. 5.000,-

Opsamling

Sjælland  Afrejse Hjemkomst
København, Ingerslevsgade v/DGI * *
Roskilde Station * *
Ringsted, Klostervangen, Bus P v/Outlet * *
Slagelse, Trafikcenter v/ afk. 39 (bagved) * *
Korsør, Q8 Tank v/ afk. 43 * *
     
Fyn    
Nyborg, Knudshoved v/ Monarc * *
Odense, Dalum Hallen, Mejerivej 1 * *
     
Jylland    
Frederikshavn, Busterminal * *
Hjørring Banegård * *
Ålborg, samkørselspl. v/ afk. 26 - Th Sauersv.** * *
Haverslevkrydset v/ McDonalds * *
Randers, v/ Randershallen * *
Århus, Musikhuset * *
Skanderborg Station * *
Lund, Q8 Tank v/ afk. 56 03.45 22.15
Vejle, Borgvold 04.05 21.55
Kolding, Nordkajen, Jens Holms Vej overfor Godset** 04.30 21.30
     
Esbjerg, Nørregade - Museumspladsen 03.30 22.45
Korskro, v/ Shell 03.40 22.35
Holsted, afk. 70 v/ OK 03.50 22.20
Vejen, v/ McDonalds 04.10 22.00
     
Hammelev (Haderslev), afk. 68 v/ OK** 05.00 21.00
Åbenrå, afk. 70 Samkørselspl. /Circle K (Statoil)** 05.40 20.40
Padborg, Lejrvejen v/ OK 06.00 20.00
     
* Egen transport:
Betyder tilskud til togbillet eller mulighed for at køre selv til nærmeste opsamlingssted. Vi ønsker at tilbyde vores gæster flest mulige opsamlings-
steder og undgå lange opsamlingsruter. Derfor er der mulighed for tilslutning med tog, vi giver tilskud til togbilletten, eller tilskud til benzin og evt. broafgift. Tilskuddet fratrækkes ved bestilling. Såfremt der er tilstrækkelig tilslutning fra afrejsesteder med * vil opsamling blive med bus. Dette oplyses ca. 8 dage før afrejse, hvis det bliver aktuelt.

** Mulighed for langtidsparkering

Hotel

MS Alemannia

MS Alemannia

***
MS Alemannia 3* er et flot 4-dækker skib med kapacitet til ca. 180 passagerer. Alle kahytter er udvendige med vindue, bad og toilet, aircondition, tv, telefon og safe. Kahytterne er fordelt p&ar...
EmediateAd