Skip to main content

Cirkusrevyen - 1 dags tur

Revyen på Dyrehavsbakken har hvert år en forrygende sæson med omkring 180.000 gæster til et brag af en forestilling og begejstrede anmeldelser.

Hvert år står besætningen klar til at give endnu en Cirkusrevy med humor, elegance, glæde og ikke mindst kaskader af latter! Cirkusrevyen på Bakken er underholdning i topklasse – og altid med et aktuelt drilleri i ærmet. Her hudflettes politikere og kulturpersonligheder, så publikum i salen vrider sig af grin. Hvem husker ikke Ulf Pilgaard som storrygende dronning eller farverig Prins Henrik og Lisbet Dahl som Lars Løkke !

Revyen blev grundlagt i 1935 af skuespillerne Ludvig Brandstrup og Osvald Helmuth. Siden er den blevet Danmarks største og en af de mest populære. Mange højdepunkter i vores fælles revysangskat stammer herfra, f.eks. ”Hen te’ kommoden og tebavs igen”, ”Dit hjerte er i fare Andresen” og ”I den mellemste køje”.

Oplev stemningen fra Matador på Bakken
30. april 2015 åbnede Korsbæk på Bakken. En lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader som hentet ud af tv-serien med interiør, dekorationer og rekvisitter tro mod Matador. Et stort hit blandt Bakkens besøgende.

Oplev den særlige stemning fra denne klassiker. Gå en tur i Algade, tag en kop kaffe i Jernbanerestauranten, hvor tjener Boldt regerer eller nyd en øl i Skjerns Magasin.

PANTER REJSER ANBEFALER
Cirkusrevyen - underholdning i topklasse

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

 

Hurtigsøgning

Dagsprogram

Vi ankommer til Bakken ved 17.30-tiden og forestillingen begynder kl. 18.00. Efter forestillingen vil der være god tid til at spise middag i en af de hyggelige restauranter, inden vi kl. 22.00 kører retur til opsamlingsstederne.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.