Skip to main content

Bad Bramstedt

- julemarked i Hamburg og Kiel


I verdensbyen Hamburg og i delstatshovedstaden Kiel oplever vi de populære og berømte julemarkeder. Over et krus Glühwein lade vi os beruse af årstidens helt specielle atmosfære. Hamburg er Tysklands næststørste by med over 1,6 mio. indbyggere. Her er alt, hvad et nysgerrigt rejsehjerte kan begære. Byens flotte rådhusplads danner også rammen om et af områdets store julemarkeder. Der er masser af muligheder. Vi besøger også Kiel, hvor vi skal snuse til det imponerende julemarked i byen.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Udrejse og julemarked i Hamburg
Efter opsamling kører vi over grænsen og direkte til Hamburg. Vi starter med en byrundtur i bussen, hvor vi ser en del af byens seværdigheder. Derefter venter det store julemarked i Hamburgs midtby, lige ved pladsen foran det gamle rådhus og ud i Spitalerstrasse, Mönckebergstrasse og Gänsemarkt. Duften af honningkager, brændte mandler og ”Bratwürst” breder sig i byens gader, stræder og torve - alt smukt pyntet. Efter nogle gode timer med julehygge kører vi til hotellet sidst på eftermiddagen.

2. dag: Kiel og hjemrejse
Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører til Kiel, som er den største by i delstaten Slesvig-Holsten. Her er der mulighed for at besøge det spændende julemarked, der breder sig over Alter Markt, Asmus-Bremer-Platz og Holsteinplatz. Kiels julemarked er et stort marked med alt, hvad dertil hører af kunsthåndværk, hjemmelavede smykker, flotte dukker og de populære tin-figurer blot for at nævne nogle. Sidst på eftermiddagen kører vi mod grænsen, hvor der er mulighed for grænsehandel, inden vi kører det sidste stykke mod vores hjembyer.

Diverse
Der benyttes Euro i Tyskland.
 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.