Bad Bramstedt

- julemarked i Hamburg og Kiel


I verdensbyen Hamburg og i delstatshovedstaden Kiel oplever vi de populære og berømte julemarkeder. Over et krus Glühwein lade vi os beruse af årstidens helt specielle atmosfære. Hamburg er Tysklands næststørste by med over 1,6 mio. indbyggere. Her er alt, hvad et nysgerrigt rejsehjerte kan begære. Byens flotte rådhusplads danner også rammen om et af områdets store julemarkeder. Der er masser af muligheder.

Busrejse - 2 dage

PanterGruppepris indkluderer
✓ Ophold i dobbeltværelse med bad og toilet
✓ Kørsel i moderne 4-stjernet turistbus
✓ Dygtig og rutineret chauffør
✓ 1 overnatning med morgenmad
✓ 1 x middag/buffet
✓ Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
✓ Skat, moms og bidrag til Rejsegarantifonden

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud.

Dagsprogram

1. dag: Udrejse med besøg i Kiel
Efter opsamling kører vi til Kiel. Julen sætter også her sit præg på havnebyen med mere end 100 pyntede juleboder, tusindvis af lys, duftende lækkerier, smukt pyntede gader med masser af butikker og underholdning. Efter nogle eftermiddagstimer med julehygge køres til indkvartering på vores hotel og efterfølgende middag. Efter middagen er der tid til musik og dans i hotellets store dansebar, Tanzbar - Domizil am Kamin.

2. dag: Hjemrejse med besøg i Hamburg
Vi forlader hotellet fra morgenstunden og kører til Hamburg. Vi starter med en byrundtur, hvor vi ser en del af byens seværdigheder. Derefter til det store julemarked i Hamburgs midtby, lige ved pladsen foran det gamle rådhus og ud i Spitalerstrasse, Mönckebergstrasse og Gänsemarkt. Duften af honningkager, brændte mandler og ”Bratwürst” breder sig i byens gader, stræder og torve - alt smukt pyntet. God tid til at nyde julestemningen i byen, det kan være med en slentretur ad promenaden Jungfernstieg langs Alster søerne eller i gågaderne og den smukt juleudsmykkede Mönckebergstrasse, hvor de store varehuse ligger. Inden vi passerer den dansk-tyske grænse bliverder mulighed for de sidste indkøb.

Diverse
Der benyttes Euro i Tyskland.

EmediateAd