Flod/Krydstogter

Flodkrydstogter er i de senere år blevet utrolig populære. Det er ikke uden grund. På et flodkrydstogt oplever vi natur og smukke byer fra vandsiden i et stille og harmonisk tempo. Vi bliver ét med naturen og ser flere skønne destinationer uden at skifte hotelværelse. Panter Rejser samarbejder med verdens mest anerkendte cruise-rederier, hvor service, komfort, gastronomi og underholdning er i top.

Panter Rejser sælger nu også krydstogter med MSC og Royal Caribbean. Selskaberne tilbyder krydstogter på Østersøen, Middelhavet, Caribien, Fjernøsten samt Transatlantisk.
Krydstogt er en populær og afslappet rejseform, hvor du besøger flere lande i din ferie uden at skulle flytte hotel. Og du skal ikke bekymre dig om måltiderne, de er inklusive på et krydstogt. Oplev første klasses underholdning fra de forskellige shows ombord. Der er forskellige restauranter, barer og saloner, spa og træningscenter, swimmingpools og butikker.

Vi er dine lokale krydstogtseksperter, vi har prøvet det selv. Ring til os og hør mere om dine muligheder, datoer og afgange.

 
Tag på krydstogt og få dit livs oplevelse

Krydstogtrejser bliver som sagt mere og mere populære og med god grund. På et krydstogt får du muligheden for at opleve mange destinationer på én rejse, kombineret med underholdning i verdensklasse og skønne kolonariske oplevelser.
Læs meget mere om krydstoget i nedenstående afsnit, så du kan finde ud af om det er en ferieform for dig og din familie.

Forskellige typer af krydstogter med mulig afgang fra København

Helt grundlæggende foregår et krydstogt til søs. Der tilbydes krydstogter over størstedelen af verden og på både små, mellemstore og enorme krydstogtskibe.
Desuden findes der flodkrydstogt, som for eksempel sejler langs Nilen eller Rhinen. 
Der findes ø-krydstogt, hvor man eksempelvis er i land på en håndfuld græske øer.
Endelig findes der også såkaldt storby krydstoget, hvor man besøger et spændende udvalg af Europas kystnære storbyer. Hvad man vælger, afhænger i høj grad af præference og af årstid.
I vinterhalvåret vælger mange danskere og Skandinaver i det hele taget, at søge mod varme himmelstrøg. Her er et krydstogt i det Sydeuropæiske øhav eller i Caribien helt ideelt.

Desuden er der stor forskel på hvor længe krydstoget varer. Nogle krydstog løber blot over en forlænget weekend mens andre strækker sig over hele 3-4 uger. Det samme gælder størrelsen på selve krydstogtskibet. Nogle har plads til under 100 gæster, mens andre rummer op til 5000 passagerer.

Det kan du forvente ombord på skibet

Typisk har et krydstogt et væld af services og underholdningsmuligheder at byde på. Du finder en flersproget medarbejderstab, mindst to forskellige restauranter, bar, fitnesscenter, swimmingpool og solterrasse som et minimum. Desuden har du naturligvis privat kahyt med eget bad og toilet. Oftest vil der være underholdning af forskellige arter hver aften og mulighed for fysisk træning i løbet dagen – for eksempel i form af vandaerobic i poolen. Nogle skibe tilbyder også frisør, kosmetolog og massage muligheder.

Vælg selv til og fra

På sådan en rejse her, er hele meningen med konceptet, at man oplever flere forskellige destinationer på én samlet rejse. Derfor tilbydes der typisk guidede-ture på hver destination. Det er en service der tilkøbes for en merpris, man vælger således helt selv om man udforsker på egen hånd eller følger en guidet tur. Det samme gælder de forskellige tilbud for underholdning ombord, man kan vælge at være social eller vælge at holde sig mere privat og for sig selv. Desuden findes der forskellige kategorier af kahyt typer, lige fra små indvendige kahytter til store udvendige suiter med egen balkon.

Krydstogt for hele familien der sejler fra København

På mange måder er en krydstogt ferie noget for hele familien. Der findes underholdning for både store og små, og mad der falder i enhver smag. Det er praktisk talt umuligt at kede sig på en sådan type ferie. Som regel sejler men tilmed om natten, hvilket betyder at man bliver fragtet til den næste destinationer mens man sover. En nem og bekvem ferieform, hvor man kan slappe af og opleve en masse på én og samme tid. Vi har blandt andet togter der sejler fra København af.

- Er du blevet inspireret til at tage på et krydstogt? Kontakt os og hør mere om mulighederne og få booket en uforglemmelig tur!