Skip to main content

Paris-Bruxelles-Reims

- byernes by
 

Udover Paris, byder denne rejse også på en række andre og spændende oplevelser.  Således besøger vi på udturen Bruxelles, det nye Europas Hjerte. Hjemrejsen går via Reims - Champagne-regionens hovedstad, hvor de berømte dråber kan smages. Turen er en behagelig kombination af byens liv og naturoplevelser, og afvikles i et behageligt tempo.

Rejsen kan arrangeres med enten bus eller fly.

Højdepunkter
• Paris - byrundtur, Montmartre og sejltur på Seinen
• Bruxelles med Grand Place
• Versailles – det pragtfulde slot
• Monets hus og have
• Aftentur med sejltur på Seinen
• Champagnebyen Reims

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Udrejse
Efter opsamling går turen, med passende pauser undervejs til overnatning i Tyskland / Holland.

2. dag: Bruxelles og Paris
Dagens første mål er Bruxelles. På vej mod centrum ser vi nogle af byens seværdigheder, og et ophold giver tid til at hilse på Manniken Pis, se Grand Place, Slagtergaden samt Gallerierne. Ankomst til Paris sidst på eftermiddagen. I Paris er mulighederne næsten uendelige. Udstillinger, museer, shopping, restaurant- og cafebesøg m.m. Kort sagt - du er ikke overladt til dig selv i storbyen, men alle muligheder er åbne.

3. - 5. dag:
Under opholdet i Paris, er der mulighed for følgende udflugter:

Byrundtur
Hvad enten man oplever Paris for første gang eller allerede har besøgt metropolen, er en rundtur en god appetitvækker. Vi ser en mængde af de kendte attraktioner på både højre og venstre Seinebred, og med indtrykkene fra Louvre, Musée d’Orsay, den nyistandsatte Opera samt et par afstikkere til mindre kendte sider af byen er en solid basis for egne oplevelser lagt. Selvfølgelig ser vi også Triumfbuen, Eiffeltårnet, Notre Dame og Paris’ imponerende skyline, La Defense, hvor der bliver frokostophold.

Versailles
Den overdådighed, der prægede det franske hof i det 16. og 17. århundrede, kommer tydeligst til udtryk i Versailles. Palæbygningernes størrelse er imponerende og en manifestation af kongedømmets magt, der også kommer til udtryk i parkanlægget, hvor kanaler, fontæner, søer og en hel landsby kan besigtiges. Byen Versailles byder sig også til med markedshaller og små hyggelige spisesteder, hvor frokosten også er en oplevelse.

Aftentur
Aftentur med metro til latinerkvarteret. Her besøger vi en af kvarterets mange restauranter inden vi i det smukke aftenlys tager på sejltur på Seinen. Også i mørke er Paris fortryllende, når byens utallige lyskilder  spejler sig i Seinens blanke spejl.

Montmartre kvarteret og Moulin Rouge
Oplev Montmartre kvarteret med Place du Tertre, Pigalle og besøg “den hvide kirke” Sacre Cour. Eller hvad med et besøg i den berømte natkaberet Moulin Rouge, der med sine mere end 100 dansere er en uforglemmelig oplevelse.

Monets Have
I den lille by Giverny i Normandiet boede og arbejdede maleren Claude Monet indtil sin død i 1926. Her genfinder vi de kendte åkandemotiver og partierne med den japanske bro. Monets lyserøde hus er også åbent for besøg, og både huset og haven er ført tilbage til den stand det var i, da kunstneren boede i huset med sin store familie.

6. dag: Paris forlades
Paris forlades da champagnehuset “Mumm” venter os i Reims. På en rundvisning hører vi om champagnens historie og får smagsprøver. I byens centrum ser vi den istandsatte kroningskatedral, inden vi fortsætter mod overnatningshotellet.

7. dag: Hjemkomst
Sidste stræk gennem Tyskland tilbagelægges og vi kommer tilbage til vores udgangspunkt.

Hotel

I Paris findes et utal af hoteller, som er velegnede til grupper. Afhængig af om man vil bo i den pulserende midte eller i periferien. Det er smag og behag. Vi hjælper selvfølgelig med at finde det hotel som passer bedst til jeres gruppe og til den rigtige pris.

Rejsekalender
27/6Inlandsbanen gennem Sveriges ”baghave”Fra 15.495,-
1/8Sverige og Norge - Oplev Sveriges smukkeste togrejse & LofotenFra 14.995,-
9/8Ældre Sagen Helsinge - AlsaceFra 8.599,-
19/8Sønderjylland - danske og tyske fristelserFra 4.995,-
25/8Paris - Bruxelles - ReimsFra 6.495,-
Kontakt os
Nyheder
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.