Skip to main content

Barcelona

Hotel i hjertet af den catalanske hovedstad.

Barcelona er byen, hvor stolt spansk historie møder moderne storbyliv på så fascinerende en måde, at den catalanske hovedstad i dag er et af Europas mest populære rejsemål. Elegant arkitektur,  storslåede promenader og skønne pladser er kendetegn for byen, hvor Picasso tilbragte sin ungdom, og hvor mesterarkitekten Gaudí skabte sine kunstværker. På Rambla’en, byens befærdede og berømte strøg, møder man en global mangfoldighed uden sit lige i verden, og de utallige fortovscafeer i byen benyttes flittigt af lokale såvel som af turister.

• Tapas og spansk nydelse
• Sightseeing i Barcelona - Montjuic - Las Ramblas
• Sagrada Família katedralen
• Montserrat med besøg på vingård
• Vindistriktet Penedès

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

 

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Udrejse Billund/København - Barcelona
Afgang fra Billund/København og ankomst til Barcelona om eftermiddagen. Transfer til vores hotel i hjertet af Barcelona.

2. dag: Byrundtur i Barcelona
Med vores lokale guide tager vi på en byrundtur med bus. Vi passerer de flotte pladser, Plaza Espanya og Plaza Catalunya og kommer op på det grønne bjerg Montjuic med en storslået udsigt over Barcelona havn og by. Montjuic, der er anlagt som en park, er Barcelonas fritidsområde med restauranter, museer, sportsaktiviteter etc. Her ligger også OL-Stadion og Calatravas smukke kommunikationstårn, begge fra 1992. ”Det gotiske Kvarter” er bygget oven på den gamle romerske by, som blev anlagt for 2000 år siden. Det er i dag en charmerende bydel med smalle stræder og små pladser. Her ligger også den catalanske delstatsregering, Barcelonas rådhus, domkirken samt adskillige museer. Vi oplever også den berømte promenade, Las Ramblas, hvor livet sprudler døgnet rundt i et møde mellem lokale og alverdens turister. For enden af Rambla’en finder vi Columbussøjlen, som blev opført i anledning af verdensudstillingen i 1888. God tid på egen hånd til at opleve den fantastiske atmosfære.

3. dag: På egen hånd i Barcelona
En af de helt store turistattraktioner i Barcelona er en spadseretur langs Las Ramblas. Denne gågade er fyldt med unikke butikker, gadegøglere, restauranter og barer. Benyt dagen til shopping her eller besøg f.eks. arkitekten Antoni Gaudís berømte bygningsværk, Sagrada Família katedralen. Endvidere kan anbefales en tur til den hyggelige havnefront med mange cafeer og restauranter.

4. dag: Montserrat, katalanernes stolthed
Udflugt til det berømte og smukt beliggende benediktiner- kloster Montserrat. I den imponerende kirke, i 750 meters højde, står den sorte Madonna, ”La Moreneta”, udskåret i træ for 1.000 år siden og i dag et af det catalanske folks vigtigste religiøse symboler. En af Spaniens mest estimerede drengeskoler findes her på klosteret, hvor munkene underviser. Sang og musik er vigtige fag i klosterets eksklusive skole, ”La Escolania”. Ikke alene er Montserrat Kloster af betydelig religiøs betydning, men den naturlige skønhed, der omgiver klostret er ganske betagende. Efter frokost kører vi videre til Cataloniens mest berømte vindistrikt Penedès, som ligger midt mellem provinserne Barcelona og Tarragona. Området strækker sig fra kysten ved Middelhavet ind i landet op mod Montserrat bjergene. Her fremstilles de kendte Torres-vine, som sælges i hele verden. Det er også i Penedès, at Spaniens ”champagne” fremstilles. Den brusende vin går i Spanien under navnet ”cava”. Vi besøger en vingård og smager naturligvis på varerne.

5. dag: Hjemrejse Barcelona - Billund/København
Tid til shopping og de sidste besøg inden vi sidst på eftermiddagen kører til lufthavnen.

Diverse
I Spanien benyttes Euro.
Information om flytider mm. tilsendes ca. 14 dagefør afrejse.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.