Tjekkiet

Hurtigsøgning
Berlin - Prag - Dresden

Berlin - Prag - Dresden

Tag på bustur til fantastiske destinationer. Her får du alt i en rejse - smuk natur, historiske bydele, pulserende storbyliv og imponerende bygninger.

Prag og Böhmen

Prag og Böhmen

Den perfekte rejse for grupper. Et besøg i Prag er et besøg du aldrig glemmer. Her kombineres skøn vandretur i Böhmen med den smukke storby Prag.

Prag - Den gyldne stad, 5 dg.

Prag

På storbyrejse til Prag med Panter Rejser er vi på byrundtur, til tjekkisk folkloreaften og på aftensejltur på Moldau. Udflugt til Nizbor og Karlstejn.

Usti nad Labem - Nordböhmen

Usti nad Labem - Nordböhmen

Ved floden Elben ligger byen Usti nad Labem, som er hovedstad i Nordböhmen, Tjekkiet. Byen bærer præg af sin tyske fortid og hed engang Aussig. I dag er stort set alle indbyggere tjekkiske, og der er en lokal og hyggelig atmosfære i byen. Fra hotellet er der ca. 1 km til floden Elben, hvor man kan s...

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.