Polen

Barlinek

- afslapning midt i polsk skovidyl   Polen byder på skøn skovklædt natur og byer med smuk arkitektur fra tidligere århundreder. Sådan er Barlinek – den hyggelige polske provinsby, som er denne rejses destination og udgangspunkt for en række spændende udflugter. Byen ligger ned til den vidunderligste ....Læs mere »

Jelenia Gora, Polen

Jelenia Góra ligger i den polske Karkonosze-region nær den tyske og tjekkiske grænse og - som byens våbenskjold antyder - der, hvor ”Rådyrenes Bjerg” møder floden Bobr. Byen er hovedstad i regionen med ca. 85.000 indbyggere. Jelenia Góra er et godt udgangspunkt for mange spændende oplevelser ....Læs mere »

Krakow

- Polens gamle kulturhovedstad   Rejsen kan arrangeres med enten bus eller fly. • Vi bor centralt i Krakow, byen med den fortryllende charme og enestående kultur og kunst • Spændende besøg i de berømte Wieliczka Saltminer • Tatrabjergene og smuk tømmerflådesejlads på Dunajec floden • ....Læs mere »

Polsk perle - Jelenia Góra

- byen Jelenia Góra midt i storslået natur   Jelenia Góra ligger i den polske Karkonosze-region nær den tyske og tjekkiske grænse og - som byens våbenskjold antyder - der, hvor ”Rådyrenes Bjerg” møder floden Bobr. Byen er hovedstad i regionen med ca. 85.000 indbyggere. Jelenia Góra ....Læs mere »

Stettin

- shopping og wellness   Forandringerne er markante i både Polen og det ”gamle Østtyskland”. Som grænseby mellem et forenet Tyskland og et moderne Polen, blomstrer handlen som aldrig før i Stettin (Szczecin). Stettin, havnebyen, der ligger i det nordøstlige hjørne af Polen ved Oders udmunding ....Læs mere »
EmediateAd