Polen

Barlinek

- afslapning midt i polsk skovidyl   Polen byder på skøn skovklædt natur og byer med smuk arkitektur fra tidligere århundreder. Sådan er Barlinek – den hyggelige polske provinsby, som er denne rejses destination og udgangspunkt for en række spændende udflugter. Byen ligger ned til den vidunderligste ....Læs mere »

Jelenia Gora, Polen

Jelenia Góra ligger i den polske Karkonosze-region nær den tyske og tjekkiske grænse og - som byens våbenskjold antyder - der, hvor ”Rådyrenes Bjerg” møder floden Bobr. Byen er hovedstad i regionen med ca. 85.000 indbyggere. Jelenia Góra er et godt udgangspunkt for mange spændende oplevelser ....Læs mere »

Krakow og Zakopane

Polens kulturelle centrum og Zakopane ved Tatra bjergene Nogen mener, at Krakow er Polens smukkeste by, og det er der god grund til. Vil du også se byens historiske skatte og verdensberømte museer, så tag med og oplev Polens kulturelle centrum, som summer af liv og turister fra hele verden. På rejsen besøger du bl.a. ....Læs mere »

Krakow

- Polens gamle kulturhovedstad   Rejsen kan arrangeres med enten bus eller fly. • Vi bor centralt i Krakow, byen med den fortryllende charme og enestående kultur og kunst • Spændende besøg i de berømte Wieliczka Saltminer • Tatrabjergene og smuk tømmerflådesejlads på Dunajec floden • ....Læs mere »

Polsk perle - Jelenia Góra

- byen Jelenia Góra midt i storslået natur   Jelenia Góra ligger i den polske Karkonosze-region nær den tyske og tjekkiske grænse og - som byens våbenskjold antyder - der, hvor ”Rådyrenes Bjerg” møder floden Bobr. Byen er hovedstad i regionen med ca. 85.000 indbyggere. Jelenia Góra ....Læs mere »

Stettin

- shopping og wellness   Forandringerne er markante i både Polen og det ”gamle Østtyskland”. Som grænseby mellem et forenet Tyskland og et moderne Polen, blomstrer handlen som aldrig før i Stettin (Szczecin). Stettin, havnebyen, der ligger i det nordøstlige hjørne af Polen ved Oders udmunding ....Læs mere »
EmediateAd