Polen

Barlinek

- afslapning midt i polsk skovidyl   Polen byder på skøn skovklædt natur og byer med smuk arkitektur fra tidligere århundreder. Sådan er Barlinek – den hyggelige polske provinsby, som er denne rejses destination og udgangspunkt for en række spændende udflugter. Byen ligger ned til den vidunderligste ....Læs mere »

Den Polske Riviera

Østersøens ukendte perle Den polske kyst er stort set ukendt for danskere, men er i høj grad et besøg værd. Brede sandstrande, strandpromenader, badebroer, hyggelige småbyer, skovklædte klinter og stejle skrænter venter blot på os. Den Polske Riviera ved Østersøen er lige så ....Læs mere »

Jelenia Gora, Polen

Jelenia Góra ligger i den polske Karkonosze-region nær den tyske og tjekkiske grænse og - som byens våbenskjold antyder - der, hvor ”Rådyrenes Bjerg” møder floden Bobr. Byen er hovedstad i regionen med ca. 85.000 indbyggere. Jelenia Góra er et godt udgangspunkt for mange spændende oplevelser ....Læs mere »

Krakow

- Polens gamle kulturhovedstad   Rejsen kan arrangeres med enten bus eller fly. • Vi bor centralt i Krakow, byen med den fortryllende charme og enestående kultur og kunst • Spændende besøg i de berømte Wieliczka Saltminer • Tatrabjergene og smuk tømmerflådesejlads på Dunajec floden • ....Læs mere »

Polsk perle - Jelenia Góra

- byen Jelenia Góra midt i storslået natur   Jelenia Góra ligger i den polske Karkonosze-region nær den tyske og tjekkiske grænse og - som byens våbenskjold antyder - der, hvor ”Rådyrenes Bjerg” møder floden Bobr. Byen er hovedstad i regionen med ca. 85.000 indbyggere. Jelenia Góra ....Læs mere »

Stettin

- shopping og wellness   Forandringerne er markante i både Polen og det ”gamle Østtyskland”. Som grænseby mellem et forenet Tyskland og et moderne Polen blomstrer handlen som aldrig før i Stettin (Szczecin). Stettin, havnebyen, der ligger i det nordøstlige hjørne af Polen ved Oders udmunding ....Læs mere »


Derfor skal du booke rejser til Polen her hos Panter Rejser

For os danskere er Polen i stigende grad en populær rejsedestination. Her finder du priser langt under hvad vi kender fra Danmark, smuk natur, historie, kultur og et venligt folkefærd – alt sammen blot en kort flyvetur væk.
Polen er et af Østeuropas største lande, og måske mest kendt er hovedstaden Warszawa. Byen huser tæt på 2 millioner indbyggere og er Polens politiske og økonomiske centrum. Den er desuden kendt for at være yderst multikulturel, og var i mange år kendt som ”Østens Paris”. Her finder du alle større internationale modebrands, en fordel for dig der er shoppe glad, da der er gode penge at spare.  Du kan også forkæle dine smagsløg med skønne kulinariske oplevelser på en af de mange anmelderoste restauranter i Warszawa.

Oplev de mange Polske Perler når du rejser til Polen

Udover sin spændende hovestad, så byder Polen også på en lang række andre besøgsværdige steder. Landets næststørste by hedder Krakow og er beliggende i det sydlige Polen, næsten helt op af grænsen il nabolandet Slovakiet. Tidligere var den Polens hovedstad of hermed også konge-by. I 1978 på den på UNESCO’s liste over verdens kulturarv grundet sin samling af velbevarede bygninger fra 1100-tallet.  Man kan desuden flyve nemt, billigt og hurtigt dertil fra både Kastrup og Billund.
I den mere ukendte ende af skalaen kan byen Stettin anbefales. Den ligger i det nordøstlige hjørne af Polen tæt på den tyske grænse. Byen kaldes også for den Grønne by grundet dens skønne og unikke natur skabt af de mange omkringliggende skove. Stettin er især oplagt til dig, der elsker afslapning, wellness behandlinger og generel selvforkælelse.
Et andet bud er provinsbyen Barlinek, der ligger ved bredden af Polens måske smukkeste sø. Tag en sejltur på søen eller bevæg dig på vandretur i det store skovareal, der omringer byen.