Polen

Hurtigsøgning
Barlinek

Barlinek

Total afslapning midt i den polske skovidyl. Barlinek byder på skovklædt natur og byer med smuk arkitektur fra tidligere århundreder. Bestil her.

Den Polske Riviera

Den Polske Riviera

Kom med til den Polske kyst og den største polske ø Wollin. Der er brede sandstrande, skovklædte klinter. Se den smukke Turkise sø og mere!

Jelenia Gora, Polen

Jelenia Gora, Polen

Oplev en smuk side af Polen, nemlig Jelenia Gora. Du kommer på Byvandring. Oplever Karkonosze Nationalpark | Szklarka vandfaldet | se mere!

Krakow

Krakow

I folkemunde beskrives Krakow som Polens gamle kulturhovedstad. Byen byder både på besøg i de berømte saltminer og en udflugt til KZ-lejren Auschwitz.

Polsk perle - Jelenia Góra

Polsk perle - Jelenia Góra

Jelenia Góra er beliggende midt i Polens storslåede natur. Vi skal bl.a. se en krystalfabrik og have en rundvisning på en keramik- og porcelænsfabrik.

Stettin

Stettin

En rejse der er god for krop og sjæl. Her kan man stresse fuldstændig af - forkæle sig selv med Wellness eller en gå tur i de mange flotte parker.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.