Skip to main content

André Rieu i Kiel

Billetter i bedste katagori på række 2-5

Oplev den hollandske violinist sammen med sit fantastiske Johann Strauss Orkester i Kiel. André Rieu, violinisten fra Maastricht, er kendt og elsket over hele verden. Sammen med sit Johann Strauss orkester giver han en vidunderlig, farverig og munter oplevelse. Det er klassisk musik for det brede publikum og de dejlige wienermelodier får alle med - så hver aften er en festlig oplevelse.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Gode shoppingmuligheder
• Centralt hotel

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

 

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Udrejse og koncert
Efter opsamling når du med passende pauser til hotellet midt på eftermiddagen. Hotellet ligger centralt placeret ved havnen. Der vil være tid til at besøge Sophienhof Shoppingcenter, der ligger få hundrede meter fra hotellet, inden der er tidlig middag. Turens højdepunkt, André Rieu koncerten, foregår i Sparkassen Arena, kun ca. 500 m fra vores hotel. Du går med rejselederen til den festlige koncert, hvor du har nogle af de bedste pladser i salen. Efter koncerten følges vi retur til hotellet.

2. dag: Kiel og hjemrejse
Du har god tid til morgenbuffet, inden bussen pakkes og vi skal se lidt nærmere på Kiel. Fra bussen ser du rådhuset og operaen, inden der bliver tid på egen hånd i Kiels hyggelige bymidte. Først på eftermiddagen begynder hjemrejsen, der bliver stop ved grænsen, inden vi fortsætter til vores hjembyer.

DIVERSE
I Tyskland anvendes Euro.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.