Norge

Norge

- dale, fjorde, skærgårdskyst På denne spændende rejse oplever vi Norges grønne enge, dybe dale, stejle skovklædte bjergsider, glitrende fjorde, øde højland og solrig skærgårdskyst med stolte søfartstraditioner, hvide træhuse og moderne olieindustri. Dertil spændende ....Læs mere »

Norges skærgård

En rejse gennem bjerge, dale og fjorde. Vi oplever Norges enestående natur med grønne enge, dybe dale, stejle skovklædte bjergsider, glitrende fjorde, øde højland og solrige skærgårdskyster. På turen sejler vi med tre forskellige skibe og får  fantastiske naturoplevelser. I Bergen oplever ....Læs mere »

Norges skærgårdskyst

- gennem bjerge, dale og fjorde   Højdepunkter • Komfortabel busrejse gennem vidunderlige norske landskaber • Halvanden dag med Hurtigruten langs smukke norske kyster • Vi sejler med tre forskellige skibe og får fantastiske naturoplevelser • Besøg ved Nidaros og andre historiske steder • Enestående ....Læs mere »

Norges sydspids

- Sørland og Telemark Norges sydkyst langs Skagerrak er en oplevelse. Her ligger idylliske byer med fiskerbåde og rækker af hvidmalede træhuse side om side. Minder om lokale skibsrederes og storkøbmands blomstrende aktiviteter og liv findes i de smukke patricierhuse, der mange steder er indrettet til bymuseer. Telemark ....Læs mere »

Nordkap - Lofoten 2023

To nætter både på Nordkap og Lofoten - nat i Tromsø Nordkap med midnatssolen er enhver turists inderste drøm. Læg dertil de smukkeste natur-oplevelser blandt Finlands søer og i Norges skønne fjelde. Få et indblik i samernes kultur, byrundture i to nordiske hovedstæder, en ubeskrivelig ....Læs mere »15 dageFra 17.800,-

Nordlys med Hurtigruten

Uspoleret natur langs Norges vidunderlige kystlinje Udforsk den vilde, arktiske natur langs Norges kyst på en vinterrejse med Hurtigruten. På denne tur lægger Hurtigruten til kaj i ikke mindre end 15 havne undervejs fra Tromsø i nord til Trondheim i syd. Nogle steder ganske kort. Andre steder har vi et  har timer ....Læs mere »

Oslo - Operaen med DFDS

Perfekt rejse til Operaen med DFDS - På dette OperaCruise til Oslo kan du nyde to overnatninger ombord på Oslobåden og én på hotel i den skønne norske hovedstad. Og sidst men ikke mindst en operaen i det anderledes arkitektoniske operahus. Oslos flotte operahus er en af de smukkeste operabygninger i nyere ....Læs mere »

Oslo, Hvidsten kro og Jelling monumenterne

Cruise med Stena Line fra Frederikshavn, med hel dags ophold i Oslo Rejsen er en ”alene” rejse, så alle bor i enkeltværelse uden tillæg - kun for Ældre Sagens medlemmer Der er noget for enhver smag i Oslo. Fra den 80 hektar store Vigelands skulpturpark til den norske opera og Kongeslottet kan man endvidere opleve ....Læs mere »