Danmark og Norden

Bornholm

- Østersøens Perle   Klippeøen i Østersøen er noget helt særligt - her finder man en usædvanlig smuk og varieret natur, der rummer hele det nordiske spektrum på få kvadratkilometer. De særprægede rundkirker, den gamle fæstning Hammershus og de hyggelige byer - man kan ....Læs mere »

Badehotellet

Nyd et ophold på Hjerting Badehotel ved Vesterhavet Hjerting Badehotel ligger ved Ho Bugt, helt ned til vandet og med en fantastisk udsigt. Her kan du nyde en spadseretur på stranden, tage en dukkert, og se den smukke solnedgang ud over havet. På denne rejse er der lidt for enhver smag. Du kan tage med på store oplevelser i ....Læs mere »

Fur

- Vestjylland og Jesperhus Blomsterpark   Fur byder på fantastiske naturoplevelser, både i det højtliggende bakkelandskab, som byder på flot udsigt over Limfjorden og på Nordstranden langs de stejle molerklinter. Det bakkede landskab, fjorden med det stille vand, den friske luft, seværdigheder og kulturoplevelser ....Læs mere »

Fyn

- perlerne i det sydfynske øhav   Der findes flere end 400 navngivne øer i kongeriget, og fælles for dem er, at de byder på en pragtfuld natur, historiske seværdigheder og ikke mindst dansk kultur. Øerne udgør ca. 40 pct. af landets samlede areal. Færre end 25 pct. af øerne er beboet. ....Læs mere »

Lolland, Falster og Møn

- Danmarks sydhavsøer Flot natur, herregårde, danske broer og sunde. Lolland, Falster og Møn ligger som frodige, grønne øer midt i den blå Østersø. Her er himlen høj, kystlinjen lang og skovene dybe. Vi besøger smukke Møn, hvor kysterne byder på vekslende naturtyper og ....Læs mere »

Nordjylland

Nordjylland - Skagen, Læsø og Nordsøen Oceanarium Natur, by og hav gør Nordjylland til et ideelt valg for en oplevelsesrig ferie. Mange spændende oplevelser venter. På Danmarks nordligste spids, Grenen, oplever vi det fascinerende syn, når man ser de to have, Skagerrak og Kattegat mødes. Ved Skagen ....Læs mere »

Nordsjælland

- med København   Nordsjælland byder på både gode naturoplevelser og dansk historie. På denne tur strækker det sig fra vikingernes liv omkring Roskilde, over kongernes mange borge, slotte og jagtterræner i Nordsjælland til oplevelser i kongernes København. Rejsen arrangeres med bus. Højdepunkter ....Læs mere »

Sønderjylland

- danske og tyske oplevelser Sønderjylland har meget at byde på. Historiske bygninger, enestående natur og en særegen kultur, den sønderjyske. Marsklandet, historiske mindesmærker, naturen og bylivet giver mange indtryk på turen rundt i det sønderjyske. Udgangspunktet kan være ophold syd for ....Læs mere »

Tulipanfestival

Slotte og Danmarks største Tulipanfestival I slutningen af april og i maj kan Danmarks største tulipanfestival opleves i den historiske slotspark på Gavnø Slot. Flere tusinde tulipansorter i eventyrlige farvespil, fremvises i en enestående pallette af sorter, bede og sammensætninger. De førende løgavlere ....Læs mere »

Vestjylland

- fra Hvide Sande til Hanstholm   Vores udgangspunkt på denne rejse er Struer, som ligger smukt ved Limfjorden. Det bakkede landskab, fjorden med det stille vand, den friske luft, seværdigheder og kulturoplevelser er inden for rækkevidde. Rejsen foregår i det rolige tempo, som er så karakteristisk for egnen. Rejsen ....Læs mere »

Alle muligheder er åbne
Vi lægger meget vægt på, at du og din gruppe får skræddersyet en rejse, som passer til jeres ønsker i forhold til alt fra destination til varighed og pris. Vi sætter ingen grænser og forsøger at efterkomme alle rejseønsker. Vores kunder har benyttet vores grupperejser i Danmark til eksempelvis gruppe arrangementer til messer, konferencer og meget mere. Ved at vælge en grupperejse i Danmark er der naturligvis mindre transporttid, dog arrangerer vi rejser med både bus, fly og skib – så mulighederne er mange.

Nogle eksempler på vores grupperejsedestinationer er den betagende Tulipanfestival på Gavnø Slot, naturvidunderet Møns Klint og Hjerting Badehotel ved Vesterhavet. Det er kun fantasien, der sætter grænser – og dette er lige netop, hvad vores kunder finder attraktivt hos os. Vi har blandt andet arrangeret guldbryllupsture gennem Danmark for par og deres nærmeste, hvor ruten indebar besøg i både guldbryllupsparrets barndomsbyer.

Lyder en grupperejse som noget for dig?
Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi kan kontaktes via tlf. 40 54 90 45 eller mail panter@panterrejser.dk. Vi vil gerne tage os af den praktiske del, så du blot kan koncentrere dig om at nyde rejsen.