Danmark og Norden

Badehotellet

Nyd et ophold på Hjerting Badehotel ved Vesterhavet Hjerting Badehotel ligger ved Ho Bugt, helt ned til vandet og med en fantastisk udsigt. Her kan du nyde en spadseretur på stranden, tage en dukkert, og se den smukke solnedgang ud over havet. På denne rejse er der lidt for enhver smag. Du kan tage med på store oplevelser i ....Læs mere »

Bornholm

- Østersøens Perle   Klippeøen i Østersøen er noget helt særligt - her finder man en usædvanlig smuk og varieret natur, der rummer hele det nordiske spektrum på få kvadratkilometer. De særprægede rundkirker, den gamle fæstning Hammershus og de hyggelige byer - man kan ....Læs mere »

Fur

- Vestjylland og Jesperhus Blomsterpark   Fur byder på fantastiske naturoplevelser, både i det højtliggende bakkelandskab, som byder på flot udsigt over Limfjorden og på Nordstranden langs de stejle molerklinter. Det bakkede landskab, fjorden med det stille vand, den friske luft, seværdigheder og kulturoplevelser ....Læs mere »

Fyn

- perlerne i det sydfynske øhav   Der findes flere end 400 navngivne øer i kongeriget, og fælles for dem er, at de byder på en pragtfuld natur, historiske seværdigheder og ikke mindst dansk kultur. Øerne udgør ca. 40 pct. af landets samlede areal. Færre end 25 pct. af øerne er beboet. ....Læs mere »

Færøerne

- Magisk stilhed, havfrisk luft, enestående lys Færøernes 18 øer skyder med sine grønne fjelde dramatisk op fra det vældige Atlanterhav - som rygge på enorme havdyr, der dukker op over havoverfladen. Færøerne blev i 2007 kåret af National Geographic Traveler som den mest uspolerede og ....Læs mere »

Færøerne og Island

Vikingcruise. MS Norröna krydser Nordatlanten med afrejse fra Hirtshals og sejler i vikingernes oprindelige sejlrute ud på Atlanten tæt forbi Shetlands Øerne til Færøerne og Island. Der er 2 dage til udflugter på Island og 2 kortere stop på Færøerne. Lonely Planet kårede både ....Læs mere »

Gotland

Fascinerende natur og oplevelsesrejse - Kalkstensøen Gotland, hvor Ingmar Bergmann levede, kunstneren Asger Jorn er begravet og Oluf Palme havde sin sommerbolig, har en enestående historie og en særpræget natur med en varieret, vild flora. Her findes de smukkeste, blomstrende vejkanter, Europas største sølvskat ....Læs mere »

Grønland

Kangerlussuaq – Ilulissat – Sermermiut – Eqi Sermia Grønland er et land med store kontraster. Det spænder lige fra den store indlandsis, der dækker det meste af landet, til de lune fjorde langs kysten. Du kommer til at opleve kontrasterne på egen krop, og vil vende beriget hjem, med ny viden og enestående ....Læs mere »

Grønlands Vestkyst

1200 km langs Grønlands vestkyst fra syd til nord - En uforglemmelig oplevelse På rejsen langs Grønlands kyst med M/S Sarfaq Ittuk kommer du helt tæt på det grønlandske folk. Fra Narsaq i Sydgrønland og nordpå langs Grønlands vestkyst til Ilulissat i Diskobugten. En strækning på ....Læs mere »10 dageFra 32.999,-

Island

- varme kilder, sagaer og dramatisk natur Intet andet sted på jorden findes naturkræfter så overvældende som på Island. Springkilder sender kaskader af hedt vand 30 meter op i luften. Lavalandskaber fremstår i eventyrlige scenarier. Fuglefjelde, gletsjere og boblende svovl tryllebinder turister fra hele verden. Intet ....Læs mere »

Lolland, Falster og Møn

- Danmarks sydhavsøer Flot natur, herregårde, danske broer og sunde. Lolland, Falster og Møn ligger som frodige, grønne øer midt i den blå Østersø. Her er himlen høj, kystlinjen lang og skovene dybe. Vi besøger smukke Møn, hvor kysterne byder på vekslende naturtyper og ....Læs mere »

Midt Om Natten i Tivoli

Én af Danmarks filmklassikere og mest solgte musikalbum. Nu kommer Midt Om Natten til Tivolis Koncertsal i en spritny bearbejdet musicalversion frit efter filmens manuskript. Midt Om Natten bliver en kæmpestor musikalsk oplevelse! Et stærkt cast med nogle af Danmarks bedst syngende scenekunstnere fortolker flere end 25 af de største ....Læs mere »

Nordens smukke hovedstæder

- Stockholm - Tallinn - Riga Tre nordiske hovedstæder på stribe - og de smukkeste af slagsen – besøger vi på denne oplevelsesrige rundrejse, som fører os til svenske Stockholm, estiske Tallinn og lettiske Riga. Både Estland og Letland har en omtumlet historie bag sig under skiftevis tysk, skandinavisk ....Læs mere »

Nordjylland

- Skagen, Læsø og Nordsøakvariet Natur, by og hav gør Nordjylland til et ideelt valg for en oplevelsesrig ferie. Mange spændende oplevelser venter. På Danmarks nordligste spids, Grenen, oplever vi det fascinerende syn, når man ser de to have, Skagerrak og Kattegat mødes. Ved Skagen har vi idylliske ....Læs mere »

Nordkap - Lofoten

To nætter både på Nordkap og Lofoten - overnatning i Tromsø Nordkap med midnatssolen er enhver turists inderste drøm. Læg dertil de smukkeste natur-oplevelser blandt Finlands søer og i Norges skønne fjelde. Få et indblik i samernes kultur, byrundture i to nordiske hovedstæder, en ubeskrivelig ....Læs mere »15 dageFra 15.999,-

Nordlys med Hurtigruten

Uspoleret natur langs Norges vidunderlige kystlinje Udforsk den vilde, arktiske natur langs Norges kyst på en vinterrejse med Hurtigruten. På denne tur lægger Hurtigruten til kaj i ikke mindre end 15 havne undervejs fra Tromsø i nord til Trondheim i syd. Nogle steder ganske kort. Andre steder har vi et  har timer ....Læs mere »

Nordsjælland

- med København   Nordsjælland byder på både gode naturoplevelser og dansk historie. På denne tur strækker det sig fra vikingernes liv omkring Roskilde, over kongernes mange borge, slotte og jagtterræner i Nordsjælland til oplevelser i kongernes København. Rejsen arrangeres med bus. Højdepunkter ....Læs mere »

Nordtyskland og Helgoland

Hotel smukt placeret ud til Ejderen Denne rejse til Nordfriesland har udgangspunkt i Tönning, der ligger på halvøen Eiderstedt. Byen var tidligere en betydningsfuld havneby med et fort. Købstaden er i dag hovedbyen på halvøen med ca. 5.000 indbyggere. Torvet i byens centrum domineres af Sankt Laurentius Kirken. ....Læs mere »

Norge

- dale, fjorde, skærgårdskyst På denne spændende rejse oplever vi Norges grønne enge, dybe dale, stejle skovklædte bjergsider, glitrende fjorde, øde højland og solrig skærgårdskyst med stolte søfartstraditioner, hvide træhuse og moderne olieindustri. Dertil spændende ....Læs mere »

Norges skærgård

En rejse gennem bjerge, dale og fjorde. Vi oplever Norges enestående natur med grønne enge, dybe dale, stejle skovklædte bjergsider, glitrende fjorde, øde højland og solrige skærgårdskyster. På turen sejler vi med tre forskellige skibe og får  fantastiske naturoplevelser. I Bergen oplever ....Læs mere »

Norges skærgårdskyst

- gennem bjerge, dale og fjorde   Højdepunkter • Komfortabel busrejse gennem vidunderlige norske landskaber • Halvanden dag med Hurtigruten langs smukke norske kyster • Vi sejler med tre forskellige skibe og får fantastiske naturoplevelser • Besøg ved Nidaros og andre historiske steder • Enestående ....Læs mere »

Norges sydspids

- Sørland og Telemark Norges sydkyst langs Skagerrak er en oplevelse. Her ligger idylliske byer med fiskerbåde og rækker af hvidmalede træhuse side om side. Minder om lokale skibsrederes og storkøbmands blomstrende aktiviteter og liv findes i de smukke patricierhuse, der mange steder er indrettet til bymuseer. Telemark ....Læs mere »

Oslo - Operaen med DFDS

Perfekt rejse til Operaen med DFDS - På dette OperaCruise til Oslo kan du nyde to overnatninger ombord på Oslobåden og én på hotel i den skønne norske hovedstad. Og sidst men ikke mindst en operaen i det anderledes arkitektoniske operahus. Oslos flotte operahus er en af de smukkeste operabygninger i nyere ....Læs mere »

Stockholm

- historie og skærgårdsnatur i Nordens Venedig På vej mod Stockholm kører vi gennem de flotteste landskaber med vidtstrakte skove og de skønneste søer, f.eks. den berømte Vättern. Stockholm ligger ud til kysten i den svenske skærgård på 14 øer og holme og er forbundet med 57 ....Læs mere »

Sydsvenske herligheder - Öland og Gøtakanalen

Ölands skønne natur og ingeniørkunst ved Götakanalen - Sverige kan bryste sig af en fantastisk natur, som vi danskere ikke altid har øje for. Måske på grund af historien, hvor de to nordiske søsterlande ikke altid har været som kærlige søstre! Det vil denne rejse til Småland ....Læs mere »

Sønderjylland

- danske og tyske oplevelser Sønderjylland har meget at byde på. Historiske bygninger, enestående natur og en særegen kultur, den sønderjyske. Marsklandet, historiske mindesmærker, naturen og bylivet giver mange indtryk på turen rundt i det sønderjyske. Udgangspunktet kan være ophold syd for ....Læs mere »

Tulipanfestival

Slotte og Danmarks største Tulipanfestival I slutningen af april og i maj kan Danmarks største tulipanfestival opleves i den historiske slotspark på Gavnø Slot. Flere tusinde tulipansorter i eventyrlige farvespil, fremvises i en enestående pallette af sorter, bede og sammensætninger. De førende løgavlere ....Læs mere »

Vestjylland

- fra Hvide Sande til Hanstholm   Vores udgangspunkt på denne rejse er Struer, som ligger smukt ved Limfjorden. Det bakkede landskab, fjorden med det stille vand, den friske luft, seværdigheder og kulturoplevelser er inden for rækkevidde. Rejsen foregår i det rolige tempo, som er så karakteristisk for egnen. Rejsen ....Læs mere »

Ældre Sagen - Oslo, Hvidsten kro og Jelling monumenterne

Cruise med Stena Line fra Frederikshavn, med hel dags ophold i Oslo Rejsen er en ”alene” rejse, så alle bor i enkeltværelse uden tillæg - kun for Ældre Sagens medlemmer Der er noget for enhver smag i Oslo. Fra den 80 hektar store Vigelands skulpturpark til den norske opera og Kongeslottet kan man endvidere opleve ....Læs mere »
EmediateAd