Skip to main content

André Rieu i Hamburg

Oplev den verdenskendte violinist André Rieu


Den populære hollandske violinist André Rieu, som er kendt og elsket over hele verden, besøger atter Hamburg på sin store turné. Her kan vi opleve ham sammen med sit fantastiske Johann Strauss Orkester og meget dygtige sangere, og de giver sammen en vidunderlig, farverig og munter oplevelse.
Det er klassisk musik for det brede publikum og de dejlige wienermelodier får alle med - så aftenen er en festlig oplevelse. Mange af vores gæster har oplevet denne enestående violinist og vil sikkert give os ret i at, det er nogle storslåede koncerter, som er værd at opleve igen.

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Udrejse - Andre Rieu koncert
Med opsamling og en pause undervejs når vi til hotellet i Bad Bramstedt midt på eftermiddagen. Efter indkvartering er der lidt tid til afslapning. Vi spiser middag på hotellet, inden vi kører til koncerten i Hamburg, som foregår i o2 World Arena. André Rieu går på scenen kl. 20, og vi har pladser i bedste kategori. Efter koncerten på turen retur til hotellet nyder vi en sandwich.

2. dag: Schleswig - hjemrejse
Der er god tid til morgen buffeten, inden vi begiver os nordpå. Vi har ophold i byen Schleswig, der har en flot historisk bydel, hvor byens gamle danske domkirke overstråler alt andet. Her findes det 12 meter høje Bordesholm Alter udført af Hans Brüggemann. Der bliver tid på egen hånd i byen til frokost og shopping. Først på eftermiddagen kører vi mod grænsen, hvor der bliver mulighed for indkøb. Herefter fortsætter vi til opsamlingsstederne.

Diverse
Billetter til koncerten udleveres i bussen.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.