Skip to main content

Medarbejdere

Medarbejdere hos Panter Rejser
Hos Panter Rejser har vi en bred viden og erfaring med at arrangere rejser, så alt går op i en højere enhed. Rejser for det voksne publikum er et af vores specialer, og vi er glade for at kunne skræddersy rejser og oplevelser, så du kan rejse ud i verden på nye eventyr.

Den personlige kontakt er en af hjørnestenene i Panter Rejsers virke, så du er altid velkommen til at ringe til os. Vi har indgående kendskab til vores rejser og deler gerne ud af egne rejseerfaringer.

Vi nyder stor tillid hos vores gæster – den tillid er vi stolte af, og den forpligter!

 


Erik Aalbæk Pedersen
Ejer
erik@panterrejser.dk

Jeg har været ejer af Panter Rejser siden 2002. Jeg har, i mit tidligere virke som destinationschef og rejseleder hos Thinggaard samt Papuga Rejser, arbejdet og besøgt mange forskellige lande. Derudover har jeg været chauffør på forskellige busrejser i Europa.
Mit arbejde er på mange måder mit liv og jeg er stadig at finde som chauffør eller på rejseledersædet på udvalgte ture. 

Min bedste rejseoplevelse 
Har haft mange oplevelser gennem årene og på top 25 er bla. rundrejse i Nicaragua. 

Her vil jeg gerne hen
"Road Train" i Australien er en af mange ting som jeg gerne vil opleve. 

 

 

 

 

 

Anita Zurbuchen-Gustavsson
Salgchef

anita@panterrejser.dk

Siden jeg blev uddannet som skiinstruktør i Sverige i 1999, har jeg interesseret mig for rejsebranchen og har studeret turisme i både Danmark og Sverige. 
Jeg har en bred erfaring indenfor produktion, ledelse, handling og salg. 
Hos Panter Rejser sidder jeg  primært med vores læserrejser og synes det er fantastisk at kunne forene job og fritidsinteresse og samtidig imødekomme kundernes forventninger og realisere deres drømme. 
Jeg har rejst i størstedelen af de europæiske lande med en særlig tilknytning til de nordiske lande, Italien og Schweiz.

Min bedste rejseoplevelse 
Der har været utrolig mange, men har en forkærlighed for Norge som jeg har besøgt op til flere gange med familien. 

Her vil jeg gerne hen
Har fortsat mange ønsker, men Grønland, Svalbard, Japan og Vietnam er på listen.

 

 

 

 

 

Julie Stenersen Berrig
Rejsekonsulent

julie@panterrejser.dk

Interesse for turisme og verden har altid trukket i mig og ført mig gennem uddannelser og arbejdserfaringer i forskellige hjørner af branchen. Jeg nyder at være med til at skabe gode oplevelser og netop dét, kan man her.
Jeg har rejst mest i Europa og har bl.a. tilbragt længere tid i Vilnius og i Schweiz i området omkring Bernina Expressen (– en fantastisk smuk tur!).
Jeg glæder mig til at sende jer ud i verden mod nye oplevelser.

Min bedste rejseoplevelse
Schweiz er smukt på alle tider af året og de skiftende landskaber gør mig altid nysgerrig over hvad der mon venter om næste hjørne. Det bliver man glad af!

Her vil jeg gerne hen
Der er så mange spændende steder der kalder, men Island er nok en af de næste.

 

 

 

 

 

 

Hurtigsøgning
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.