Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel."/>

Medarbejdere

Medarbejdere hos Panter Rejser
Hos Panter Rejser har vi en bred viden og erfaring med at arrangere rejser, så alt går op i en højere enhed. Rejser for det voksne publikum er et af vores specialer, og vi er glade for at kunne skræddersy rejser og oplevelser, så du kan rejse ud i verden på nye eventyr.

Den personlige kontakt er en af hjørnestenene i Panter Rejsers virke, så du er altid velkommen til at ringe til os. Vi har indgående kendskab til vores rejser og deler gerne ud af egne rejseerfaringer.

Vi nyder stor tillid hos vores gæster – den tillid er vi stolte af, og den forpligter!

 


Erik Aalbæk Pedersen
Ejer
erik@panterrejser.dk

Jeg har været ejer af Panter Rejser siden 2002. Jeg har i mit tidligere virke som destinationschef og rejseleder hos Thinggaard og Papuga Rejser arbejdet og besøgt mange forskellige lande. Derudover har jeg været chauffør på forskellige busrejser i Europa.  Mit arbejde er på mange måder mit liv og jeg er stadig at finde som chauffør eller på rejseledersædet på udvalgte ture. 

Min bedste rejseoplevelse 
Har haft mange oplevelser gennem årene og på top 25 er bla. rundrejse i Nicaragua. 

Her vil jeg gerne hen
"Road Train" i Australien er en af mange ting som jeg gerne vil opleve. 

 

Anita Zurbuchen-Gustavsson
Salgchef
anita@panterrejser.dk

Siden jeg blev uddannet som skiinstruktør i Sverige i 1999, har jeg interesseret mig for rejsebranchen og har studeret turisme i både Danmark og Sverige. 
Jeg blev ansat hos Panter Rejser i 2021 og har desforinden været ansat hos Risskov Rejser i 14 år. Jeg har en bred erfaring indenfor produktion, ledelse, handling og salg. 
Hos Panter Rejser sidder jeg  primært med deres læserrejser og synes det er fantastisk at kunne forene job og fritidsinteresse og samtidig imødekomme kundernes forventninger og realisere deres drømme. 
Jeg har rejst i størstedelen af de europæiske lande med en særlig tilknytning til de nordiske lande, Italien og Schweiz.

Min bedste rejseoplevelse 
Der har været utrolig mange, men har en forkærlighed for Norge som jeg har besøgt op til flere gange med familien. 

Her vil jeg gerne hen
Har fortsat mange ønsker, men Grønland, Svalbard, Japan og Vietnam er på listen. 

 

Carsten Johansen
Grupperejse koordinator
carsten@panterrejser.dk

Tekst følger


Mette Thorhauge

Grupperejse koordinator
mette@panterrejser.dk

Nyeste skud på stammen hos Panter Rejser, men uddannet i rejsebranchen og har arbejdet som billetkonstruktør og rejsekonsulent. Jeg har en stor passion for andre kulturer og elsker at rejse og kan derigennem inddrage mine egne erfaringer i jobbet. Jeg synes det er interessant at fordybe mig i planlægningens aspekter og finder det spændende, at fange kundens ønsker og derigennem få sammensat unikke rejseoplevelser.
Inden jeg rejser ud bruger jeg lang tid på at researche og booke forskellige aktiviteter og sightseeing. 

Min bedste rejseoplevelse:
Jeg har mange rejseoplevelser i kufferten og jeg kan ikke fremhæve den ene frem for den anden. Alle rejser er unikke og byder på noget uventet og særligt. 

Her vil jeg gerne hen:
Jeg drømmer om de storslående naturoplevelser som Canada byder på. Sydamerika har mange spændende lande med interessant kulturhistorie En forlænget weekend i en Europæisk storby finder jeg også spændende og fantastisk.