Medarbejdere

REJSEEKSPERTERNE PÅ KONTORET
Hos Panter Rejser har vi en bred viden og erfaring med at arrangere rejser, så alt går op i en højere enhed. Rejser for det voksne publikum er et af vores specialer, og vi er glade for at kunne skræddersy rejser og oplevelser, så du kan rejse ud i verden på nye eventyr.

Den personlige kontakt er en af hjørnestenene i Panter Rejsers virke, så du er altid velkommen til at ringe til os. Vi har indgående kendskab til vores rejser og deler gerne ud af egne rejseerfaringer.

Vi nyder stor tillid hos vores gæster – den tillid er vi stolte af, og den forpligter.

Erik Aalbæk Pedersen
Ejer
erik@panterrejser.dk

Erik har siden 2002 været ejer af Panter Rejser. Men hans karriere indenfor rejsebranchen startede længe før det som bl.a. destinationschef hos Thinggaard og rejseleder hos Papuga Rejser. Derudover har han været chauffør på forskellige busrejse i hele Europa. Erik er også at finde på rejseledersædet på udvalgte ture hos os.

 

Thomas Paaske Hansen
Grupperejsekonsulent
thomas@panterrejser.dk

Thomas har været hos os siden 2015. Han sælger og producerer rejser til vores mange gruppekunder, som han med evigt godt humør finder de rette løsninger til. Thomas har en bred erfaring fra rejsebranchen med ansættelser hos DSB Rejsebureau og Ans Rejser.
Personligt har Thomas en stor forkærlighed for Spanien, hvor han gerne tager familien med på opdagelse. Krydstogter er også noget der står Thomas' hjerte nært, han har sejlet med mange forskellige skibe, og forskellige steder i verden, det mest spektakulære sted er uden tvivl Antarktis, som Thomas besøgte med et ekspeditionsskib i 2011.

 

Louise Hansen
Rejsekonsulent
louise@panterrejser.dk

Louise har været hos os siden april 2016, hvor hun efter nogle år væk fra rejsebranchen er kommet tilbage efter barsel. Louise er uddannet ved Øster Lindet Rejser og Bestseller. Hos os laver hun alt fra salg til afvikling og koordinering af rejser.

 

Anne Mette Bach Jeppesen
Rejsekonsulent
annemette@panterrejser.dk

Anne Mette er yngste skud på stammen. Hun var i praktik hos Panter Rejser i efteråret 2015. Efter hun blev færdig som serviceøkonom i juni 2016, blev hun en fast del af Panter Rejser. Anne Mette er vores ekspert indenfor vores hjemmeside og Facebook, men arbejder også med salg og afvikling af rejser.
Anne Mette har en stor lyst og nysgerrighed for at se og opleve verden. I 2013 var hun på jordomrejse til Asien, Australien, Fiji og USA og den årlige ferie med familien går til Italien, som er et land Anne Mette nyder at rejse til.

EmediateAd