Medarbejdere

Medarbejdere hos Panter Rejser
Hos Panter Rejser har vi en bred viden og erfaring med at arrangere rejser, så alt går op i en højere enhed. Rejser for det voksne publikum er et af vores specialer, og vi er glade for at kunne skræddersy rejser og oplevelser, så du kan rejse ud i verden på nye eventyr.

Den personlige kontakt er en af hjørnestenene i Panter Rejsers virke, så du er altid velkommen til at ringe til os. Vi har indgående kendskab til vores rejser og deler gerne ud af egne rejseerfaringer.

Vi nyder stor tillid hos vores gæster – den tillid er vi stolte af, og den forpligter!

 


Erik Aalbæk Pedersen
Ejer
erik@panterrejser.dk

Jeg har været ejer af Panter Rejser siden 2002. Jeg har i mit tidligere virke som destinationschef og rejseleder hos Thinggaard og Papuga Rejser arbejdet og besøgt mange forskellige lande. Derudover har jeg været chauffør på forskellige busrejser i Europa.  Mit arbejde er på mange måder mit liv og jeg er stadig at finde som chauffør eller på rejseledersædet på udvalgte ture. 

Min bedste rejseoplevelse 
Har haft mange oplevelser gennem årene og på top 25 er bla. rundrejse i Nicaragua. 

Her vil jeg gerne hen
"Road Train" i Australien er en af mange ting som jeg gerne vil opleve. 

 


Dan Lillebæk
Koordinator grupperejser
dan@panterrejser.dk

Jeg har været beskæftiget med ledelse, produktion og salg af rejser hos flere bureauer og er siden 2019 tilbage hos Panter Rejser hvor jeg oprindeligt startede som rejseleder i 1985.
Jeg skruer de gode løsninger med bus, fly, indkvartering og gode oplevelser sammen til vores mange gruppekunder og individuelle rejsende. Salg, markedsføring og leverandørkontakt er ligeledes på programmet.
Jeg kan være at finde på rejseledersædet på udvalgte ture – og har ledet et bredt udsnit af Panter Rejserne fra rejseledersædet. Har med erfaringsgrundlaget et stort førstehåndskendskab til rigtig mange destinationer over hele verden og en forkærlighed for Frankrig.

Min bedste rejseoplevelse 
Dykning mellem skildpadder, sæler og hajer ved Galapagos-øerne

Her vil jeg gerne hen
St. Pierre og Miquelon og Fransk Polynesien

 


Anita Anita Zurbuchen-Gustavsson
Koordinator grupperejser
anita@panterrejser.dk

Siden jeg blev uddannet som skiinstruktør i Sverige i 1999, har jeg interesseret mig for rejsebranchen og har studeret turisme i både Danmark og Sverige. 
Jeg blev ansat hos Panter Rejser i 2021 og har desforinden været ansat hos Risskov Rejser i 14 år. Jeg har en bred erfaring indenfor produktion, ledelse, handling og salg. 
Hos Panter Rejser sidder jeg med deres grupperejser og synes det er fantastisk at kunne forene job og fritidsinteresse og samtidig imødekomme kundernes forventninger og realisere deres drømme. 
Jeg har rejst i størstedelen af de europæiske lande med en særlig tilknytning til de nordiske lande, Italien og Schweiz.

Min bedste rejseoplevelse 
Der har været utrolig mange, men har en forkærlighed for Norge som jeg har besøgt op til flere gange med familien. 

Her vil jeg gerne hen
Har fortsat mange ønsker, men Grønland, Svalbard, Japan og Vietnam er på listen.