Medarbejdere

REJSEEKSPERTERNE PÅ KONTORET
Hos Panter Rejser har vi en bred viden og erfaring med at arrangere rejser, så alt går op i en højere enhed. Rejser for det voksne publikum er et af vores specialer, og vi er glade for at kunne skræddersy rejser og oplevelser, så du kan rejse ud i verden på nye eventyr.

Den personlige kontakt er en af hjørnestenene i Panter Rejsers virke, så du er altid velkommen til at ringe til os. Vi har indgående kendskab til vores rejser og deler gerne ud af egne rejseerfaringer.

Vi nyder stor tillid hos vores gæster – den tillid er vi stolte af, og den forpligter.

Erik Aalbæk Pedersen
Ejer
erik@panterrejser.dk

Erik har siden 2002 været ejer af Panter Rejser. Men hans karriere indenfor rejsebranchen startede længe før det som bl.a. destinationschef hos Thinggaard og rejseleder hos Papuga Rejser. Derudover har han været chauffør på forskellige busrejse i hele Europa. Erik er stadig at finde som chauffør eller på rejseledersædet på udvalgte ture.

 

 

Dan Lillebæk
Gruppesalg / rejsekonsulent
dan@panterrejser.dk

Dan startede som rejseleder og chauffør hos det gamle Panter Rejser tilbage i 1985. Han har siden været beskæftiget med ledelse, produktion og salg af rejser hos flere bureauer og er nu tilbage hos Panter Rejser.
Dan skruer de gode løsninger med bus, fly, indkvartering og gode oplevelser sammen til vores mange gruppekunder og deltager også i øvrig salg- og produktion af rejser. Dan er at finde på rejseledersædet på udvalgte ture – han har ledet et bredt udsnit af Panter Rejserne fra rejseledersædet. Dan har med erfaringsgrundlaget et stort førstehåndskendskab til rigtig mange destinationer over hele verden og med en forkærlighed for Frankrig.