Skip to main content

Rejseledere

ERFARNE REJSELEDERE
Hos Panter Rejser er vores rejseledere erfarne, motiverede, kvalificerede og udvalgt specielt til den type rejse og destination, som vi tilbyder. De har en bred viden om de lande og steder, som besøges.

Rejselederne leder rejsen og tager sig af praktiske ting undervejs. De hjælper også, hvis der opstår behov for kontakt til læge mm. og står til rådighed med informationer på rejserne.

Her ser du et udpluk af vores rejseledere:


Kenneth Schødt
Kenneth har siden 2009 været tilknyttet Panter Rejser. Han er tidligere skoleleder, holder foredrag om bl.a. selvudvikling og har en stor passion for rejser. Hans viden er omfangsrig og humøret er altid højt. Kenneth har stor erfaring og du finder ham bl.a. på vores rejser til Nordkap, Skotland, Sydengland, Irland, Holland, Frankrig og Italien.Sigrid Møller
Sigrid er en fast bestanddel af vores rejselederstab. Med en lang baggrund som turistchef kender Sigrid gæsters ønsker og særlige behov. Denne viden bliver til fulde brugt, når hun er afsted som rejseleder for os. Med sit vindende væsen guider hun vores gæster i Tyskland, som hun har en særlig forkærlighed for, men også på vores rejser til de nordiske lande er Sigrid at finde som rejseleder.


John Jensen
John eller måske bedre kendt som "Grønlænder-John" er også en af vore trofaste rejseledere. Han tager tit afsted som rejseleder til sit elskede Grønland og hos os, kan du finde ham på rejser til de fleste steder i Europa. John er altid god for en frisk kommentar og dem der kender John ved, at man ikke skal få ham til at grine, for så er han svær at stoppe igen.Mona Sehested-Blad
Mona er vores Østrigs ekspert - og så elsker hun flodkrydstogter. Hendes glade smil, friske humør og store viden giver vores gæster de bedste oplevelser. Mona kører også bus, så vær ikke forbavset, hvis du pludselig ser hende bag rattet.Bent Bergsøe Nielsen
Bent har en lang erfaring som rejseleder og en forkærlighed for Østeuropa. Han har altid en frisk kommentar i ærmet og styrer med sikker hånd gæster på besøg rundt i byer og i bussen, hvor de mange års erfaring bliver delt med vores gæster.


Ole Jacobsen
Ole har kørt som rejseleder hos os de sidste par sæsoner, men det betyder ikke at han ikke har erfaring. Tværtimod - Ole var sin ungdom rejseleder og chauffør, en beskæftigelse han heldigvis har taget op igen. Ole er perfektionist og yderst behagelig. Med ham kan du opleve Tyskland, Italien, Østrig, Sverige og England.
 


Mogens Kattenhøj
Mogens er en erfaren herre indenfor rejselederfaget. Hans nysgerrighed og lysten til at formidle oplevelser til gæster har bragt ham mange steder i verden. Og når der tales om Istrien, Portugal og Catalonien får han julelys i øjnene, men han rejser også gerne til Tyskland, Østeuropa, Norden, Sydengland og Italien.
 

Anders Errboe
Som musiker, foredragsholder og sceneoptrædende er han vant til med mikrofon i hånd og smil om mund at gelejde gæsterne rundt til de lande han kender og holder af. Først og fremmest Vestnorden og Cuba, men også Balkan og De baltiske lande har hans store interesse. Han har tourneret og senere været rejsefører  gennem et helt liv og altid med rejsebiblioteket til udlån i bagagen
 


Karin Vestergaard
Karin er kun rejseleder på ture til Østrig. Hun er meget erfaren og kender hver en afkrog af dette dejlige Alpeland. Karin holder sig ikke bare til de almindelige Østrigsrejser - hun er også med, når det er en musikrejse, der er tale om eller et Donaukrydstogt. Karins smilende ansigt og venlige gemyt begejstrer altid vore gæster.
 


Jørgen Møller
Jørgen Møller har boet i Grønland med familie i 3 år og efterfølgende fra 1990-2020 været ansat som administrator for De Grønlandske Sømandshjem. Jørgen har været rejseleder i Grønland i 25 år, og har rejst langs hele Grønlands vestkyst fra syd til nord. Med sin lange erfaring og gode bekendtskaber er Jørgen perfekt til at skabe rammen for en vellykket tur.
Hør Jørgen introducere turene til Grønland 2021 HER


Bente Elisabeth Endresen
Bente Elisabeth  er vokset op i Nordnorge, i Tromsø og har i mange år været tilknyttet rejselivet, og arbejder som kunstner med arktiske og nordiske motiver. Udover et utal af maleri udstillinger med tema Natur og Skabelsen, er hun aktiv i projekter hvor kunst og videnskab går i dialog om det arktiske, især med fokus på miljø og klimaforandringer. Tromsø Universitet, som har en arktisk afdeling på Svalbard, er en af samarbejdspartnerne. Hun har et utal af fortællinger fra nord, som hun deler rundhåndet ud af. Med sit lokalkendskab kan hun vise rundt til de ekstra oplevelser.
Bente Elisabeth Endresen har rejst meget og i mange lande over stort set hele verden, men har mest sit virke på Nordkalotten og i Arktis. Hun har boet flere år på  Grønland og holder især af den nordiske og arktiske natur. Bente Elisabeth har arbejdet med turisme i mange år og bor nu i Danmark, hvor hun er både fuldtidskunstner og rejseleder på nogle af de destinationer hun holder mest af; Svalbard, Nord Norge, Norden, Grønland, Island, de amerikanske nationalparker, Andalusien, Indien og Iran.
 


Rejselederkursus
Rejseleder hos Panter Rejser ?
Deltag i tre spændende og aktive kursus dage

Vil du prøve kræfter med det, at være rejseleder er dette kursus måske noget for dig. Kurset er en kombination af teoretisk undervisning og praktiske opgaver, som skal forberede dig på at blive en af vores dygtige tur- eller rejseledere.
Er du god til at skabe en behagelig atmosfære, formidle viden, være serviceminded, god til at løse problemer / opgaver, og har lyst til at være sammen med mange mennesker flere dage i træk - så er jobbet som rejseleder måske noget for dig!!!

Indhold i kurset
• Kommunikation
• Menneskeforståelse
• Kundeservice
• Planlægning / forberedelse
• Turgennemførelse
• Samarbejde

Næste kursus
3 dage med start...
Kurset er gratis, der betales kun for forplejning og indkvartering i enkeltværelse kr. 1.500,-.
Det indbetalte beløb refunderes til de, som får arbejde som turleder eller rejseleder hos Panter Rejser.

Rejseleder: Varetager alle funktioner på rejser, og der er normalt ikke tilknyttet lokalguider på udflugter. Rejseleder er med på rejser med bus, fly og skib.

Turleder: Står for den praktiske afvikling af rejsen. Oftest er det på rejser med fly, hvor der er lokalguider på udflugter. Turleder kan også være som frivillig ulønnet hjælper.

Tilmelding
Ansøgning og yderligere henvendelse til Erik Aalbæk Pedersen, erik@panterrejser.dk
Deltagerantallet er begrænset og udvælgelse vil ske ud fra kvalifikationer og samtale med den enkelte.

Hurtigsøgning
Rejsekalender
27/6Inlandsbanen gennem Sveriges ”baghave”Fra 15.495,-
1/8Sverige og Norge - Oplev Sveriges smukkeste togrejse & LofotenFra 14.995,-
9/8Ældre Sagen Helsinge - AlsaceFra 8.599,-
19/8Sønderjylland - danske og tyske fristelserFra 4.995,-
25/8Paris - Bruxelles - ReimsFra 6.495,-
Kontakt os
Adresse:
Panter Rejser
Damhaven 3B 1. sal
DK-7100 Vejle
Nyheder
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.