FYN

Amerikanske bisoner

Oplev den store amerikanske bison på tæt hold og prøv at smag kødet, som er noget det sundeste kød, man kan spise. Med Panter Rejser kører vi til en spændende bison farm på Fyn. Bison Okser har en længde på 2,1 – 3,5 meter og vejer mellem 300 og 1000 kg og vi får mulighed for ....Læs mere »

De Sydfynske Alper

Fynske mejerier og oste… På denne udflugt til Fyn vil du opleve nogle af øens mest kendte og anerkendte mejeriprodukter, som er blevet et kapitel for sig. Vi starter dagen med et besøg hos Fødegården Stenbjerglykke, som Søren Ryge så smukt beskrev i sin programserie ”Fra mor og Børn”. ....Læs mere »

De Japanske Haver

Oplev de fire smukke japanske haver, og bliv et med naturen. Efter opsamling kører vi med Panter Rejser mod Broby på Fyn for at besøge De Japanske Haver. Vi har tid på egen hånd til at gå på opdagelse i de 4 forskellige haver: Livets Have med mange åløb og søer - Meditationshaven udformet ....Læs mere »

Humlemagasinet

Tag med på et spændende besøg på Humlemagasinet, et af de kulturelle attraktioner i Middelfart Kommune. Efter opsamling kører vi mod Harndrup og besøger Humlemagasinet. Her kan vi blandt andet opleve Det historiske Dukke-museum, en unik samling af royale figurer, skabt i porcelæn med ”originale kostumer”. ....Læs mere »

Krengerup Gods og Hørvævsmuseet

Få et spændende indblik i tidligere tiders vævekunst, når vi kører gennem det smukke fynske landskab og besøger Hørvævsmuseet Efter opsamling kører vi mod Fyn og ad små veje gennem det smukke fynske landskab. Vi ankommer til Krengerup Gods, hvor vi skal besøge Hørvævsmuseet. ....Læs mere »

Odense Zoo

Tag med til Odense Zoo, hvor du skal rundt og besøge parkens dyr, og har mulighed for at se dem blive fodret. Når vi er samlet kører vi med Panter Rejser mod Fyn og Odense Zoologiske Have, for at opleve en dag med alverdens dyr. Her finder vi: Savanneområdet, hvor giraffer, zebraer og andre dyr deles om græsset, alt ....Læs mere »

Svendborg, Valdemars slot og Langelandsfortet

Glæd dig til at opleve højdepunkter som Valdemars Slot og Langelandsfortet, og nyd den flotte sejlads med M/S Helge. Efter opsamling kører vi til den charmerende by Svendborg. Her sejler vi med det veteranskibet M/S Helge til Valdemars slot. I den dejlige havluft oplever vi Sydfyn og Svendborg Sund fra sin smukkeste side, samt ....Læs mere »