Storbritannien

Hurtigsøgning
Skotlands kontraster

Skotlands kontraster

Tag til Skotland og oplev landets mange fascinerende facetter. Rejsen byder på bl.a. whiskysmagning, smuk kulturarv og fantastisk sejltur på Loch Ness

London med fly

London med fly

Få stort udbytte af London med vores store guidede byrundtur, der er inkluderet i prisen. Her ser du mange af byens store seværdigheder. Book online.

Skotland - Whisky tur

Skotland - Whisky tur

Udforsk kelternes og vikingernes. fodspor langs The Whisky Trail | Rejser for whisky entusiaster og andet godtfolk | Se mere HER!

Sydengland

Sydengland

Oplev Sydenglands charmerende kystbyer, idylliske haver og historiske slotte. Alle seværdighederne er som strøet ud over den sydengelske natur.

Sydengland og London - rundrejse

Sydengland og London - rundrejse

Sydengland og London byder på spændende oplevelser og fascinerende kultur. Tag med Panter Rejser på en indholdsrig rundrejse til Sydengland.

Sydengland til Lands End

Sydengland til Lands End

Eventyrlige, maleriske Sydengland fra Dover til Lands End Det sydlige England er en guldgrube af oplevelser og mindesmærker, der vidner om flere tusinde års historie og kultur. Vi kommer omkring mange af de store seværdigheder, lige fra de gamle kelteres Stonehenge til romernes Bath og enorme middel...

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.