Østrig

André Rieu - koncert i Salzburg

Salzburg, musikbyen og Wolfgang Amadeus Mozarts fødeby krydret med en fantastisk musikalsk aften med violinkongen André Rieu og hans formidable Johann Strauss orkester. Hvad er mere romantisk end en tur gennem det sneklædte landskab i Salzkammergut, bedre kendt som Winterwonderland? Glitrende iskrystaller, Wolfgangsee og de sneklædte ....Læs mere »

André Rieu i Wien

Oplev André Rieu i Østrigs smukke hovedstad -   Østrigs hovedstad Wien er med sine paladser, kirker og spændende museer en af Europas mest elegante hovedstæder. En unik blanding af imperialistiske traditioner og imponerende moderne arkitektur. Den er berømt for sine kulturelle begivenheder, imperiale seværdigheder, ....Læs mere »

Tyrol, Salzburgerland, Kärnten, Steiermark

Tyrol, Salzburgerland, Kärnten, Steiermark eller ?   En storslået natur, lige fra sneklædte bjerge, brusende vandfald til det hyggelige lavland gennemskåret af dybe dale med romantiske byer, vinmarker og krystalklare søer - det er, hvad vi finder i Østrig. Østrig er for mange det foretrukne ferieland ....Læs mere »

Wien

- klassisk, elegant og forførende   Wien er byen med de mange kontraster. Smukt beliggende ved Europas største flod, Donau, er hovedstaden i Østrig i vid udstrækning nostalgiens og de levende legenders by. Der findes en cafe på hvert gadehjørne, hvor en kaffe kan nydes i ro og mag. I bykernen opleves smukke ....Læs mere »

Østrig og Schweiz

Storslået natur, blanke søer og byliv - På denne vidunderlige rejse kommer du til nogle af de smukkeste områder i Østrig og Schweiz. Omkring Bodensee er der sydlandsk atmosfære og en storslået natur. Med sine sneklædte bjerge, grønne dale, brusende vandfald og romantiske byer tiltrækker ....Læs mere »