Østrig

Donau Flodkrydstogt

- Linz, Wien, Budapest, Bratislava   Donau omtales ofte som flodernes dronning og Budapest som ”Donaus Perle”. Hvorfor, vil vi opleve fra første parket på dette krydstogt med. Gennem fire lande, mellem Linz og Budapest, oplever vi højdepunkterne langs Donau, som slynger sig i de smukkeste landskaber, hvor grønne ....Læs mere »

Wien

- klassisk, elegant og forførende   Wien er byen med de mange kontraster. Smukt beliggende ved Europas største flod, Donau, er hovedstaden i Østrig i vid udstrækning nostalgiens og de levende legenders by. Der findes en cafe på hvert gadehjørne, hvor en kaffe kan nydes i ro og mag. I bykernen opleves smukke ....Læs mere »

Tyrol, Salzburgerland, Kärnten, Steiermark

Tyrol, Salzburgerland, Kärnten, Steiermark eller ?   En storslået natur, lige fra sneklædte bjerge, brusende vandfald til det hyggelige lavland gennemskåret af dybe dale med romantiske byer, vinmarker og krystalklare søer - det er, hvad vi finder i Østrig. Østrig er for mange det foretrukne ferieland ....Læs mere »

Østrig og Schweiz

Storslået natur, blanke søer og byliv - På denne vidunderlige rejse kommer du til nogle af de smukkeste områder i Østrig og Schweiz. Omkring Bodensee er der sydlandsk atmosfære og en storslået natur. Med sine sneklædte bjerge, grønne dale, brusende vandfald og romantiske byer tiltrækker ....Læs mere »
EmediateAd