Værd at vide

Kære gæst
Når du vælger at rejse med Panter Rejser, vælger du samtidig oplevelser sammen med andre i et fællesskab, som forbedrer indtryk og oplevelser undervejs og giver stor mulighed for hyggelig samvær.

For hvad er oplevelser, hvis du ikke kan dele dem med andre – ikke mindst under selve rejsen?
Panter Rejser har lang erfaring som udbyder af rejser. Vi ved, hvor de gode oplevelser findes både i Europa og ude i den vide verden.
Som deltager på en af vores mange rejser til flotte og spændende destinationer, nyder du godt af Panter Rejsers erfaringer og specialviden. Du kan trygt regne med unikke oplevelser under kyndig vejledning, uanset om du drømmer om en busrejse til Krakow eller en fantastisk rejse til Nicaragua – eller nogle af de mange andre rejser, som vi her stolt præsenterer i vores katalog for 2018.

En af mine første destinationer som rejseleder var Paris, og jeg har været der flere hundrede gange, så i år vil jeg tage jer med på en fantastisk oplevelse i byernes by. Mød mig igen i år på flere rejser, hvor jeg er med som rejseleder – og som altid også på PanterRejsen.

Velkommen til ”Oplevelser i fællesskab”

Erik Aalbæk Pedersen
og Panter Rejsers team

BESTILLING OG REJSEBEVIS/ BETALING
Når du bestiller en rejse hos Panter Rejser, går alting nemt og hurtigt, uanset om du gør det pr. telefon eller via vores hjemmeside. Vi har åbent døgnet rundt på PanterRejser.dk, hvor det er muligt at bestille og betale rejsen. Du er ogsåmeget velkommen til at ringe til os på 7585 7333. 
Rejsebevis indeholdende betalingsoplysninger fremsendes efterfølgende pr. mail. Og uanset hvordan du bestiller din rejse, er der ingen ekstra gebyrer, hvis vi sender bekræftelse pr. mail. Hvis du gerne vil have tilsendt rejsebevis med posten koster det kr. 65,-.
Hvis du har oplyst din mail fremsendes opdateret rejsebevis efter modtagelse af indbetaling. Div. billetter tilsendes ikke, men udleveres på rejsen. Kvittering fra bank, posthus eller netbank er bekræftelse på betaling, og du behøver ikke medbringe den på rejsen.

Selvhjulpen på rejsen
For at deltage i rejserne, og for at få det fulde udbytte af udflugterne, skal du være selvhjulpen og almindeligt godt gående. Rejselederen kan ikke tage sig særligt af enkeltpersoner - de er med for gruppen som helhed.
Der kan forekomme trapper på hoteller, i byer, ved attraktioner og seværdigheder. Mange steder kan bussen kun køre til parkerings- eller afsætnings plads og ikke helt hen til de steder, vi besøger.

Udflugter og entreer
Udflugter er en vigtig del af rejsen, og derfor betaler du ikke ekstra for at deltage, medmindre andet er beskrevet. Udflugtsprogrammet er sammensat, så det er muligt at bytte rundt på de enkelte udflugter af hensyn til vejr og andre lokale forhold. Programmet er således ment som en ramme for rejsen, men ændringer kan af praktiske grunde forekomme.
Entreer til museer, kirker, svævebaner samt betaling for sejlture, vinsmagninger mm. er normalt ikke inkluderet i rejsens pris, medmindre det er nævnt under ”PanterPrisen inkluderer”.

EmediateAd