Skip to main content

Gardasøen

- italiensk livsstil og charme
 

Gardasøen er indbegrebet af sydlandsk ferie! Med imponerende bjerge og Gardasøen som vidunderlige omgivelser er scenen sat for en afslappende ferie spækket med spændende oplevelser og udflugter. En ferie hvor den italienske natur og kultur, det milde klima og de behagelige aftener er garant for den skønneste stemning. Vi nyder ”la dolce vita” - italienernes ”søde liv” - ved Gardasøens bred eller på en tur langs den smukke sø.

Rejsen kan arrangeres med enten bus eller fly.

Højdepunkter
• Sejlads på Gardasøen
• Vinsmagning hos lokal bonde
• Gardasøens kyst med italiensk marked
• Verona - Julies balkon
• Bjergtur - vidunderlige udsigter

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

Rejsens forløb

1. dag: Afrejse fra Danmark til Midttyskland

2. dag: Via Brennerpasset til Gardasøen
Via grænsen ved Kufstein når vi Østrig. Forbi Innsbruck til Brennerpasset og Italien.

3. - 7. dag: Udflugtsprogram

8. dag: Afsked med Gardasøen
Afsked med Gardasøen og kurs nordpå til vores overnatningshotel i Tyskland.

9. dag: Hjemkomst til Danmark

Forslag til udflugter

Sejltur på Gardasøen
Vi tager bussen til Riva og spiser en typisk italiensk frokost. Områdets herlige arkitektur er et charmerende italiensk/østrigsk miks med vigtige historiske rødder. Fra Riva sejler vi til Limone og nyder under indsejlingen udsigten over oliventræer og de romerske citrondrivhuse ’Limonaia’. I Limone oplever vi livet på havnepromenaden. Sidst på eftermiddagen sejler vi igen nordpå til Riva.

Smukke Venedig
Udflugt til Venedig. I bussen hører vi om Venedigs historie og seværdigheder. Vi tager rutebåden til Marcuspladsen, hvor vi efter kort rundvisning bl.a. ser Rialtobroen og nyder livet ved Canal Grande. Vi udforsker byen på egen hånd og tager måske på gondoltur. Evt. middag på egen hånd inden der køres retur.

Garda by og Borghetto
Langs Gardasøens kyst kører vi til byen Garda, som vi ser nærmere på. Vi kører sydpå til Borghetto ved Minciofloden, hvor vandet sprøjter ud alle steder, til de mange vandmøller. Borghetto er blot en håndfuld huse og gamle møller. Men her er også en imponerende dæmning fra 1393, forbundet med slottet Scaligero, som havde tre vindebroer, hvoraf kun én stadig eksisterer. Byen er måske mest kendt for de udsøgte tortellini, pastapakker fyldt med kød, som vi naturligvis skal smage på. Vi returnerer via en smuk tur langs Gardasøen til hotellet.

Panoramatur og vinbondebesøg
Panoramatur i bjergene nord for Gardasøen. Men først besøger vi et lokalt marked og går på opdagelse blandt de spændende boder. Når indkøbene er overstået, oplever vi naturen fra sin smukkeste side, når vi ser Varone-vandfaldet og siden kører en storslået rundtur i bjergene. Flere stop undervejs, bl.a. hos en vinbonde, der byder på smagsprøver.

Verona og den romerske arena
Vi følger den gamle vinvej langs Adigefloden til Verona. En smuk tur forbi vinmarker og gennem den skønne natur. I Verona kører vi en kort byrundtur efterfulgt af byvandring i den gamle bydel. Vi ser Julies berømte balkon og den flotte, velbevarede romerske arena, inden der er god tid på egen hånd til evt. indkøb og en drink på pladsen ved arenaen.

Hotel

Alle byer ved Gardasøen tilbyder gode hoteller, som er velegnede til grupper. Malcesine, Limone og Torbole blot for at nævne de mest kendte - det er smag og behag, hvor man helst vil bo. Vi hjælper selvfølgelig med at finde det hotel som passer bedst til gruppen.

Rejsekalender
27/6Inlandsbanen gennem Sveriges ”baghave”Fra 15.495,-
1/8Sverige og Norge - Oplev Sveriges smukkeste togrejse & LofotenFra 14.995,-
9/8Ældre Sagen Helsinge - AlsaceFra 8.599,-
19/8Sønderjylland - danske og tyske fristelserFra 4.995,-
25/8Paris - Bruxelles - ReimsFra 6.495,-
Kontakt os
Nyheder
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.