Skip to main content

Badehotellet

Nyd et ophold på Hjerting Badehotel ved Vesterhavet

Hjerting Badehotel ligger ved Ho Bugt, helt ned til vandet og med en fantastisk udsigt. Her kan du nyde en spadseretur på stranden, tage en dukkert, og se den smukke solnedgang ud over havet. På denne rejse er der lidt for enhver smag. Du kan tage med på store oplevelser i Tirpitz, eller bruge tiden på lidt forkælelse på det lækre badehotel. Du kommer forbi den imponerende skulptur ”Mennesket ved Havet” i Esbjerg, så du kan få taget billeder ved disse beundringsværdige figurer. Undervejs er der også mulighed for at besøge Koldinghus – et tidligere slot, der har spillet en stor rolle i Danmarks historie.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Tirpitz
• Koldinghus
• ”Mennesket ved Havet”

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
 tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Koldinghus, ”Mennesket ved Havet” og Hjerting badehotel
Efter opsamling fra Sjælland over Fyn og med pause undervejs ankommer du til Koldinghus. Slottet er grundlagt i 1268, og har haft en vigtig rolle for Danmarks historie igennem sin mere end 700-årige eksistens. I mange århundrede var det et af landets vigtigste kongeslotte, men i 1808 brændte det, hvorefter det blev restaureret. I dag fungerer det som kulturhistorisk museum med store internationale særudstillinger og opbevarer også landets største samling af dansk sølv. Efter tid på egen hånd, hvor du enten kan besøge Koldinghus eller gå rundt i byen, kører vi videre mod Esbjerg og badehotellet. På vejen kører vi forbi den imponerende skulptur ”Mennesket ved Havet”, hvor der bliver en kort fotopause. Efter ankomst til badehotellet, mødes vi til middag i hotellets restaurant.

2. dag: Tirpitz eller tid på egen hånd
I dag er der to muligheder. Enten kan du benytte dig af badehotellets faciliteter eller tage med bussen til Tirpitz, der er et nyåbnet museum under sandet. Tirpitz giver dig mulighed for at opdage alle vestkystens skjulte fortællinger om forliste skibe, farlige smuglere og forbudt kærlighed. Kig nærmere på de imponerende ravklumper der gemmer på fortiden. Oplev på nærmeste hold, hvordan en  dramatisk redningsaktion på Vesterhavet ender, eller bliv rørt af historien, om en tysk soldat og en dansk piges forbudte kærlighed til hinanden under 2. Verdenskrig. Midt på eftermiddagen kører vi medbussen retur over Fyn til Sjælland.

DIVERSE
Entreer på udflugter (ca. priser):
Koldinghus DKK 90,-
Tirpitz DKK 125,-
Tillæg for enkeltværelse

Kort

Rejsekalender
27/6Inlandsbanen gennem Sveriges ”baghave”Fra 15.495,-
1/8Sverige og Norge - Oplev Sveriges smukkeste togrejse & LofotenFra 14.995,-
9/8Ældre Sagen Helsinge - AlsaceFra 8.599,-
19/8Sønderjylland - danske og tyske fristelserFra 4.995,-
25/8Paris - Bruxelles - ReimsFra 6.495,-
Kontakt os
Nyheder
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.