JYLLAND

Tirpitz

Oplev den danske vestkyst historier, når Tirpitz inviterer indenfor til en oplevelsesrig rejse. Efter opsamling kører vi mod vestkysten til Tirpitz. Under overfladen gemmer den danske vestkyst på et væld af gribende historier. Men du ser dem ikke med det blotte øje. Kom med under sandet i Tirpitz og opdag alle vestkystens ....Læs mere »

Alrø - en ø i Horsens Fjord

Alrø er en ø i Horsens Fjord. Den er 7 km lang og 5 km bred og højeste punkt er 14 m over havets overflade. Øen har været beboet siden stenalderen og i strandkanten i øens sydlige ende, kan man stadig være heldig at finde gamle stenalderredskaber. Efter opsamling kører vi mod den lille ø, ....Læs mere »

Danfoss Universe

Kom med og oplev Danfoss Universe. Hør om Mads Clausens industrieventyr på en guidet fortælling rundt i parken. Vi ankommer til Nordborg omkring frokosttid, hvor vi skal oplever Danfoss Universe med knitrende lyn, spruttende gejsere, boblende vulkaner, kæmpe gravemaskiner og hydrauliske gynger. Efter frokost er der tid til ....Læs mere »

Ebeltoft og Mols Bjerge

Oplev den charmerende by Ebeltoft på en gåtur. Se de flotte omgivelser ved Sletterhage Fyr. Når vi er samlet kører vi med Panter Rejser mod Ebeltoft. Vi bruger formiddagen til at gå en tur gennem den charmerende by – ser det kendte rådhus og den gamle bydel med smågaderne og de halvskæve bindingsværkshuse ....Læs mere »

Flamingo Naturpark og Abelines Gaard

Oplev Flamingo Naturpark, en enestående have kombineret med en tur til Abelines Gaard, som er mere end 135 år gammel. Med Panter Rejser kører vi til Flamingo Naturpark. Et område der dækker 60.000 m2- eller hvad der svarer til 60 parcelhusgrunde. Her findes ingen flamingoer, men vi ser en helt enestående have med ....Læs mere »

Fur - en perle i Limfjorden

Smag på Fur, når du skal på ølsmagning på Fur Bryghus, der er landskendt for sine gode øl. Turen går med Panter Rejser til Limfjordens smukkeste ø – et roligt og uspoleret samfund med en spændende og særpræget natur. Vi kører til Branden, hvorfra færgen afgår ....Læs mere »

Haderslev dyrehave

Sejltur med Hjuldamperen Helene på den smukke Haderslev Fjord og besøg i dyrehave i Haderslev. Turen går med Panter Rejser mod Haderslev, hvor vi nyder formiddagskaffen i den smukke Dyrehave, beliggende smukt ned mod den vestlige del af Haderslev Dam med en bestand af dådyr og krondyr. Efter formiddagspausen kører vi ....Læs mere »

Horsens Fængsel og Den Genfundne Bro

En spændende dag, hvor vi kommer bag murene i det berygtede Horsens Statsfængsel. Efter opsamling kører vi mod Horsens og Fængslet. Fængslet blev taget i brug i 1853, det blev bygget til at huse de farligste fanger med lange straffe. Fangerne var i sine celler om natten, om dagen arbejdede de i forskellige værksteder ....Læs mere »

Jesperhus Blomsterpark

Gør dig klar til at blive imponeret over den smukke Jesperhus Blomsterpark, hvor de meterhøje figurer af blomster især er en oplevelse værd.  Når vi er samlet går rejsen med Panter Rejser mod Nykøbing Mors og Jesperhus Blomsterpark. I parken venter der os et overflødighedshorn af blomsteroplevelser. ....Læs mere »

Mandø og Gram Slot

Turen går sydpå mod et af Danmarks smukkeste områder, Vadehavet og Mandø, og sluttes af med et besøg på Gram Slot. Efter opsamling kører vi mod Vestkysten og Vadehavet. Vi skal med traktorbussen til Mandø, og på selve overfarten, som varer ca. 45 minutter, kan vi nyde den smukke, men også ....Læs mere »

Skamlingsbanken og Gram slot

Besøg Christiansfeld, kendt for sine honninghjerter og Brødremenighedens Hotel, hvor våbenhvilen i 1864 blev underskrevet. Efter opsamling kører vi til Skamlingsbanken, Sønderjyllands højeste punkt med sine 113 meter over havet. Randområdet ved Hejlsminde, er et naturskønt udflugtsmål og ....Læs mere »

Søby brunkulslejerne og Bindeballe Købmandsgaard

Vi kører til Danmarks gamle Ruhr distrikt: Søby Brunkulslejre. Et 3000 tønder land stort naturområde med smukke brunkuls-søer og en spændende historie. Efter opsamling kører vi mod Søby og Brunkulslejerne. Under besættelsen 1940-45 var Søby Brunkulslejerne en af Danmarks største ....Læs mere »

Sønderjyske perler

Gråstens Slots- og køkkenhave Tag med til en af Danmarks smukkeste og måske mest harmoniske haveanlæg: Gråsten Slotshave med et væld af farver, dufte og vidunderlig stemning. Vi oplever også den smukt genetablerede kongelige køkkenhave - en proces, som blev flot beskrevet i 3 TV-udsendelser. Hvor det ....Læs mere »