Skip to main content

Hamburg

- her leves livet
 

Hamburg er Tysklands næststørste by med over 1,6 mio. indbyggere. Her er alt,  hvad et nysgerrigt rejsehjerte kan begære. Her er nærmiljø, indkøbscentre, havneliv, internationale shows, listige beværtninger, forlystelsesgaderne i Skt. Pauli og meget andet. Hamburg er Europas næststørste havneby, og en tur i det over 70 kvadratkilometer store havneområde er noget ganske specielt, og et must, når man besøger byen. Hamburg sover aldrig - og så ligger den kun to timers kørsel fra den dansk-tyske grænse.

Rejsen kan arrangeres med enten bus eller fly.

Højdepunkter
• Byrundtur i Hamburg
• Det populære Fischmarkt
• Havnerundfart fra Landungsbrücke
• Hagenbeck Tierpark – byens grønne oase
• Mange interessante udflugtsmål til og fra Hamburg


Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

 

Hurtigsøgning

Dagsprogram

Rejsens forløb

1. dag: Afrejse
Afrejse til Hamburg. Der vil allerede første dag være muligt at nå en eller flere af rejsens udflugter / besøg.

2. dag: Udflugtsprogram

3. dag: Hjemrejse
Efter morgenmad pakkes bussen. Program efter ønske og aftale, inden turen går retur mod DK.

Forslag til udflugter

HAMBURG BY
Byrundtur i Hamburg
- en spændende udforskning af Hamburg, Tysklands næststørste by. Hamburg byder på en prægtig blanding af gamle, historiske seværdigheder samt ny og moderne arkitektur. Vi skal på en spændende byrundtur, hvor vi bl.a. ser det enorme havneområde, som udgør ikke mindre end 70 km2, forbi Fjernsynstårnet, Planten und Blomen, Speicherstadt mm. Ved søerne Binnen og Aussenalster beundrer vi de mondæne villaer.

Havnerundfart - kan arrangeres med kaffe eller spisning ombord.

Krydderimuseet i Speicherstadt - Hamburgs havn har tradition for handel med Østen og et ægte krydderimuseum så ganske oplagt. Vil man vide, hvad der blandes i karry, eller hvor mange varianter der findes, så er det her man kan opleve det.

Modeljernbanemuseet - Miniatur Wunderland, som til stadighed udbygges og omfatter mere end 12 km skinner, hvorpå omkring 900 tog kører rundt i det imponerende miniaturelandskab.

Fischmarkt - oplev det populære fiskemarked fra morgenstunden. En medrivende oplevelse!

Hagenbeck Tierpark - en grøn oase midt i Hamburg. Her lever mere en 1850 forskellige dyrearter fra alle kontinenter. Parkens panorama og åbne indhegninger er verdensberømte.

Hjuldamperen ”Louisiana” - En hyggelig aften med middag, show, musik og dans ombord.

UDEN FOR HAMBURG BY
Walsrode Fuglepark - verdens største fuglepark kan byde på en samling af 4200 fugle – 675 forskellige arter. En stor oplevelse at gå rundt i den flotte park.

Lüneburger Heide - det fascinerende hedelandskab nord for Hamburg. Oplev naturen med hestevogn igennem heden.

”Schiffshebewerk” - sluseanlæg nær Adendorf.

Ricklinger Landbrauerei - bryggeribesøg inkl. rundvisning, ølsmagning og spisning.

Vestkysten - tur igennem Koogene, Husum og Ejder-dæmningen.

Ophold i Friedrichstadt - byen der blev grundlagt i 1621, og var under Frederik III et asyl for de hårdt trængte protestanter. De hollandske rødder fornægter sig ikke, og således findes der stadigvæk 5 forskellige trossamfund i byen. Mulighed for kanalrundfart med dansk talende guide.

Holsteinischer Schweiz - med sejltur på Plöner See.

Gottorp Slot i Schleswig - Slesvig-Holsteins største slotsanlæg. Dette renæssanceslot indeholder Nordeuropas betydeligste samlinger af kunst, kultur og arkæologi.

Hotel

Hotel Residence Hamburg 3* ligger i hjertet af Hamburg ved hovedbanegården og få minutters gang fra gågaderne og Alster. Hotellet har morgenmadsrestaurant, reception hvor der kan købes drikkevarer og elevator. Alle værelser er komfortabelt indrettede med bad/toilet, TV, telefon, internet og føntørrer.
www.hotel-residence-hamburg.de

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.