Kroatien

Istrien

- Kroatiens havombruste paradis   Rejsen kan arrangeres med enten bus eller fly. • Ophold i den hyggelige by Vrsar på den vidunderlige halvø Istrien • Besøg hos lokal vinbonde, som byder på frokost og smagsprøver fra vinproduktionen • Skøn sejltur i Limski-kanalen • Udflugt til den idylliske ....Læs mere »

Kroatien

Nyd foråret og efteråret i skønne Opatija med flot og varieret natur. Halvøen Istrien beviser til fulde, hvorfor kroaterne kalder deres land for ”Vores smukke fædreland”. Omkranset af det klare Adriaterhav byder Istrien på flot og varieret natur med frodige vinmarker og olivenlunde. Langs kysten er ....Læs mere »

Kroatien - Opatija

Opatija er en lille, charmerende turistby med kun 18.000 indbyggere, som engang var et kursted for hele Europas aristokrati. Hyggelige caféer, pragtfulde parkanlæg og smukt anlagte stier langs bugten samt byens berømte strandpromenade gør byen til  et ideelt feriested. Blandt de største seværdigheder i byen ....Læs mere »

Kroatien Opatija

- Opatija   Smukke landskaber og mondæne feriesteder tiltrækker gæster til den nordlige del af Adriaterhavet. I Kvarnar Bugten er det velduftende gran og pinjeskove samt øen Krk med små idylliske havne. Vi bor i den kendte ferieby Opatija med store parker, flotte villaer og ikke mindst en tolv kilometer lang promenade ....Læs mere »