Mosel adventskrydstogt

Flodkrydstogt og julestemning

Hop med ombord, og hold fri fra julemånedens stress og jag, uden at gå glip af den traditionelle julefrokost. Lad dig forkæle af besætningen ombord på det smukt julepyntede krydstogtskib MS Leonora, som vil bringe dig i den helt rigtige julestemning.
Gør dine julegaveindkøb, og nyd julefrokosten til vands.

Oplev de hyggelige tyske julemarkeder, ægte juleglæde og smag på nogle af de mange lækkerier i juleboderne. Vores afslappede og hyggelige julekrydstogt på Mosel, starter i Bernkastel-Kues og slutter i Koblenz.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Oplev de hyggelige tyske julemarkeder
• Tilkøb drikkevarepakke
• Smag et glas lokal vin i Traben-Trabach

Status:
Ring til os

Dagsprogram

Hent program

1. dag: Afrejse til Bernkastel-Kues
Efter opsamling kører vi til Tyskland, forbi Hamburg og Köln til Mosels perle, Bernkastel-Kues. Her er der ombordstigning på det prægtige skib MS Leonora, der de næste dage bringer os af en vidunderlig strækning til de mest fantastiske byer langs Mosel floden. Velinstalleret på skibet serveres kanapéer og velkomstdrinks i skibets saloon. Herefter præsenteres skibets besætning. Der serveres en lækker 3-retters middag i skibets restaurant, og efterfølgende er der mulighed for at opleve det magiske julemarked i Berkastel-Kues, som flere år er kåret som et af Tysklands smukkeste. Skibet bliver liggende natten over.

2. dag: Traben-Trabach
Vi nyder morgenbuffeten på skibet, og herefter er der mulighed for at se Bernkastel-Kues i dagslys, inden vi til middag ligger fra land med kurs mod Traben-Trabach. Af den billedskønne Mosel flod driver vi roligt frem, mens frokosten nydes i restauranten. Midt på eftermiddagen ankommer vi til en sand perle, Traben-Trabach. Rejselederen viser os byen, der er bygget i jugendstil. Faktisk har byen den største koncentration af jugenstil-bygninger i Tyskland. Der bliver naturligvis også tid til at besøge byens julemarked, og måske smage et lokal glas vin på en af de mange cafeer. Tilbage på skibet venter aftenens middag i restauranten. Skibet bliver liggende i Traben-Trabach natten over.

3. dag: Cochem
Tidligt morgen sejler MS Leonora fra Traben-Trabach mod Cochem. Vi ankommer til vinbyen Cochem over middag. Her vil rejselederen tage dig med på en udflugt gennem den gamle bydel, der er smukt beliggende ved flodbredden. Altstadt byder på velbevarede huse, snoede gader og et smukt 1700-tals rådhus, ligesom en del af de gamle tårnkransede bymure er bevaret. Der er god tid til at indsnuse atmosfæren, inden vi, tilbage på skibet, får serveret en 3-retters middag i skibet restaurant.

4. dag: Koblenz
Før morgenmaden lægger skibet fra land med kurs mod Koblenz. Byen, hvor Mosel og Rhinen flyder sammen ved det berømte ”Deutsches Eck”, er vores sidste stop på rejsen. Fra borgen Ehrenbreitstein, der ligger højt hævet over floderne, er der storslået udsigt over det smukke flodland. Der er god tid til at gå på opdagelse i byen, og besøge byens smukke julemarked, og gøre de sidste handler. Denne, vores sidste aften på MS Leonora, byder på kaptajnens gallamiddag, og efterfølgende er der levende musik i skibets lounge.

5. dag: Hjemrejse
Efter morgenbuffeten på skibet, siger vi farvel til skibets besætning, og hjemrejsen begynder. Forbi Bremen og Hamburg når vi til grænsen, hvor der vil være mulighed for at handle slik til jul. Vi er retur i vores hjembyer først på aftenen.

DIVERSE
I Tyskland benyttes Euro.
Drikkepenge til skibets personale €7 pr. person pr. nat, afregnes ved turens afslutning

Evt tillæg
Kahyt midterdæk med fransk balkon, pr. person 400,-
Kahyt øvre dæk, med fransk balkon, pr. person 800,-
Enkeltkahyt hoveddæk 1.550,-
Enkeltkahyt midterdæk, med fransk balkon 2.350,-
Enkeltkahyt øvre dæk, med fransk balkon 3.150,-

Drikkevarepakke 500,-
Huset øl, vin og sodavand serveret i glas på skibet mellem kl. 11.00-23.00

Drikkevarepakke All inklusive 975,-
Huset øl, vin, sodavand og cocktails serveret i glas mellem kl 11.00-23.00 (dog ikke XO brands)

Opsamling

Sjælland  Afrejse Hjemkomst
København, Ingerslevsgade v/ DGI
Roskilde Station
*
*
*
*
Ringsted, Klostervangen, Bus P v/Outlet * *
Slagelse, Trafikcenter v/ afk. 39 (bagved) * *
Korsør, Q8 Tank v/ afk. 43 * *
     
Fyn    
Nyborg, Knudshoved v/ Monarc * *
Odense, Dalum Hallen, Mejerivej 1 * *
     
Jylland    
Frederikshavn, Busterminal * *
Hjørring Banegård * *
Ålborg, samkørselspl. v/ afk. 26 - Th Sauersv.* * * *
Haverslevkrydset v/ McDonalds * *
Randers, v/ Randershallen * *
Århus, Musikhuset 06.45 22.30
Skanderborg Station 07.05 22.05
Lund, Q8 Tank v/ afk. 56 07.30 21.45
Vejle, Borgvold 08.00 21.30
Fredericia Banegård, Jernbanegade** 08.30 21.00

Kolding, Nordkajen, Jens Holms Vej overfor Godset**

09.00 20.30
     
Esbjerg, Nørregade - Museumspladsen 07.45 21.45
Korskro, v/ Shell 08.00 21.35
Holsted, afk. 70 v/ OK 08.10 21.20
Vejen, v/ McDonalds 08.30 21.00
     
Hammelev (Haderslev), afk. 68 v/ OK** 09.30 20.00
Åbenrå, afk. 70 Samkørselspl. v/Circle K (Statoil)** 09.50 19.40
Padborg, Lejrvejen v/ OK
Otto Duborg***
10.15
10.45
19.00
18.00
     

* Egen transport:
Betyder tilskud til togbillet eller mulighed for at køre selv til nærmeste opsamlingssted. Vi ønsker at tilbyde vores gæster flest mulige opsamlings-
steder og undgå lange opsamlingsruter. Derfor er der mulighed for tilslutning med tog, vi giver tilskud til togbilletten, eller tilskud til benzin og evt. broafgift. Tilskuddet fratrækkes ved bestilling. Såfremt der er tilstrækkelig tilslutning fra afrejsesteder med * vil opsamling blive med bus. Dette oplyses ca. 8 dage før afrejse, hvis det bliver aktuelt.

** Mulighed for langtidsparkering

*** Gratis langtidsparkering hos Otto Duborg ved Harrislee. P-tilladelse fås hos Panter Rejser

EmediateAd