Skip to main content

Paris, Bruxelles og Reims

Storbycharme, vartegn og attraktioner som perler på en snor

Paris er først og fremmest ”Byernes By” og dernæst hovedstad i Frankrig. Den charmerende storby med enestående seværdigheder, miljø og folkeliv er altid spændende at besøge. Paris står aldrig stille - der kommer hele tiden nye attraktioner, spændende museer og gallerier.

Byen har adskillige vartegn og attraktioner som Eiffeltårnet, Notre Dame, Champs-Èlysées, Triumfbuen, Notre Dame samt verdenskendte museer, som Musée d’Orsay, Musée National d’Art Moderne og Louvre, hvor du bl.a. kan se Leonardo da Vincis berømte maleri af Mona Lisa.

Hvis du vil opleve den mørke side af ”Lysenes By” på en spændende og anderledes måde under jorden, er Les Catacombes eller Les Egouts en oplagt mulighed.

Der er nok at se i Paris, så du kommer aldrig til at kede dig. Byen byder hele tiden på nye indtryk og oplevelser og mulighederne er næsten uendelige. Siden 1992 har Erik været i Paris som rejseleder næsten 250 gange, og kender byen bedre end de fleste.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Tour Montparnasse - oplev Paris fra 210 meters højde
• Nyd en café au lait på en fortovscafé
• Oplev den berømte natkabaret Moulin Rouge

Er arrangeret som læserrejse for Jysk Fynske Medier og kan med fordel bestilles på Avisfordele.dk (Kræver abonoment på minimum 1 måned)

Hurtigsøgning

Dagsprogram

 • 1. dag: Afrejse

  Efter opsamling går turen, med passende pauser undervejs, forbi Hamburg, Hannover og Dortmund til overnatningshotellet. Middag på hotellet.

 • 2. dag: Bruxelles og Paris

  Dagens første mål er Bruxelles. På vej mod centrum ser du nogle af byens seværdigheder, og opholdet i centrum giver mulighed for at hilse på Manniken Pis og se Grand Place, ”Slagtergaden” og ”Gallerierne”. Vi ankommer til Paris sidst på eftermiddagen.

 • 3. dag: Byrundtur og aftenudflugt

  Hvad enten du oplever Paris for første gang eller besøger byen igen, er en byrundtur en god appetitvækker. Du ser en del af de kendte bygninger, på både højre og venstre side af Seinen, og med indtrykkene af Louvre, Musée d’Orsay, den ny istandsatte Opera samt et par afstikkere til mindre kendte sider af byen, er en solid basis for egne oplevelser lagt. Selvfølgelig ser du også Triumfbuen, Eiffeltårnet, Notre Dame og Paris’ imponerende skyline La Defense.
  Aftenudflugt til Latinerkvarteret og Tour Montparnasse - Med metro kører vi til latinerkvarteret, hvor vi spiser på en af de mange restauranter. Aftenens “højdepunkt” er besøget i Frankrigs næsthøjeste bygning, nemlig det 210 meter høje “Tour Montparnasse”. I bygningen findes Europas hurtigste elevator, der bringer dig til toppen på under 1 minut. Fra udsigtsplatformen er der en fantastisk udsigt over Paris.

 • 4. dag: Solkongens Slot i Versailles

  Den overdådighed der prægede det franske hof i det 16. og 17. århundrede kommer tydeligst til udtryk på Solkongens Slot i Versailles. Palæbygningernes størrelse er imponerende, og en manifestation af kongedømmets magt, der også kommer til udtryk i parkanlægget, hvor kanaler, fontæner, søer og en hel landsby kan besigtiges. Byen Versailles byder sig også til med markedshaller og små hyggelige caféer.
  Aftenudflugt med spisning og sejltur på Seinen - Oplev Paris i det smukke aftenlys på denne udflugt. Vi spiser en god middag, inden vi sejler med en af de store både på Seinen. Denne oplevelse er helt speciel.

 • 5. dag: Monets Have i Giverny

  I den lille by Giverny i Normandiet boede og arbejdede maleren Claude Monet indtil sin død i 1926. Det siges, at et af hans største værker, er den meget specielle have Jardin d’Eau. I haven genfinder du de kendte åkandemotiver og partierne med den japanske bro. Monets lyserøde hus er også åben for besøg, og både huset og haven er ført tilbage til den stand det var i, da kunstneren boede i huset med sin store familie.
  Aftenudflugt til Montmartrekvarteret og Moulin Rouge - Oplev Montmartre kvarteret med Place du Tertre, Pigalle og besøg “Den hvide kirke”, Sacre Coeur. Eller hvad med et besøg i den berømte nat kabaret Moulin Rouge, der med sine mere end 100 dansere er en uforglemmelig oplevelse.

 • 6. dag: Champagne i Reims

  Vi forlader Paris, og Champagnehuset, “Mumm”, venter os i Reims. En rundvisning med beskrivelse af champagnens historie og tilhørende smagsprøve, samt et frokostophold i byens centrum, hvor du kan besøge den istandsatte kroningskatedral, gør at humøret er højt, når vi fortsætter mod Ardennerne. I løbet af aftenen kommer vi til vores overnatningshotel omkring Köln.

 • 7. dag: Hjemkomst

  Vi når Danmark sidst på eftermiddagen og fortsætter til vores respektive hjembyer.

 • DIVERSE

  Tyskland, Belgien og Frankrig benyttes Euro.

 • Entreer på udflugter (ca. priser):

  Monets Have EUR 12,-
  Versailles Slottet EUR 18,-
  Tour Montparnasse EUR 15,-
  Metrobillet enkeltur EUR 2,-
  Sejltur på Seinen EUR 14,-
  Moulin Rouge EUR 117,-
  Champagnehuset Mumm EUR 20,-

Kort

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejsemålLedige pladserFra pris
25/8BusParis - Bruxelles - ReimsMere end 86.495,-Bestil
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.