Storbyferie

Kom helt tæt på det pulveriserende storbyliv. Med Panter Rejser er det nemt og trygt at tage på storbyferie. Vi får store kulturelle oplevelser fyldt med kontrastfulde indtryk, spiser frokost på hyggelige caféer og shopper i en spændende storby. Vores storbyferier forener kultur, shopping, arkitektur og socialt samvær i et afbalanceret program, hvor der også er god tid til at slappe af og nyde atmosfæren.

Prag - Den gyldne stad - 5 dg

Prag gør sig med sine smukke bygninger, hyggelige gader, spændende historie og mange tårne, mere end værdig til sit tilnavn; Den Gyldne Stad. En rejse til Prag er en tidsrejse mellem det gamle og det nye Tjekkiet. Prag er absolut en af Europas smukkeste byer. Lad dig opsluge af den smukke bykerne, labyrintiske gader, nyd udsigten ....Læs mere »

Prag - Den gyldne stad - 6 dg

Prag gør sig med sine smukke bygninger, hyggelige gader, spændende historie og mange tårne, mere end værdig til sit tilnavn; Den Gyldne Stad. En rejse til Prag er en tidsrejse mellem det gamle og det nye Tjekkiet. Prag er absolut en af Europas smukkeste byer. Lad dig opsluge af den smukke bykerne, labyrintiske gader, nyd udsigten ....Læs mere »

Stockholm - Ålandsøerne

Historie og skærgårdsnatur i Nordens Venedig Mod Stockholm kører vi gennem de flotteste landskaber med vidtstrakte skove og de skønneste søer, f.eks. den berømte Vättern. Stockholm ligger ud til kysten i den svenske skærgård på 14 øer og holme og er forbundet med 57 broer. Her finder ....Læs mere »


Storbyferie – en rejse for alle

Børnefamilie, single, pensionist eller par… storbyferien er for alle. Denne type af ferie er en af de mest anvendte ferietyper for os danskere, og det er der mange gode grunde til.

Én af grundene, til at denne type er så populær, er, at det efterhånden er så let at komme frem til langt de fleste storbyer. Man kan rejse i bil, tog, bus eller med fly og være fremme ganske hurtigt.
Storbyferier er altså blevet mere tilgængeligt, og verden bliver mindre og mindre for hvert år. Hvis du selv går rundt og overvejer en ferie i storbyen, så kan du læse meget mere og booke din tur her hos os.

Hvordan kan programmet se ud?

Vores programmer er ofte ret alsidige, så der findes aktiviteter for alle. Et program kunne for eksempel se sådan ud:

Dag 1: Afrejse
Den første dag går ofte med rejse. Der er sørget for alt lige fra transport til hotellet og indkvartering på værelser.
Når der er styr på det praktiske, kan resten af dagen gå med sightseeing i lokalområdet nær hotellet.

Dag 2: Frihed og oplevelser
På anden dagen kan der være mulighed for at deltage i planlagte udflugter eller opleve storbyen på egen hånd. Man kan shoppe, gå på restauranter og opleve alt, hvad byen har at byde på.
Om aftenen på anden dagen kan der være arrangeret en begivenhed, som for eksempel en koncert, som er med i jeres rejseplan.

Dag 3: Her er der plads til det, som du vil se
På dag 3 er du igen din egen chef, og du kan gøre lige, hvad du har lyst til. Deltage i udflugter, tage på museer, bådture eller kig på byens seværdigheder – du bestemmer selv.

Dag 4: Fik du det hele med?
På den fjerde og sidste dag vil der ofte være tid til det sidste shopping efter morgenmaden, og herefter går turen hjem til Danmark.
Sådan kunne programmet for en storbyferie for eksempel se ud. Du finder altså ofte en kombination af en guidet rejse, fritid og planlagte arrangementer.
Programmet varierer naturligvis en hel del, alt efter hvor I rejser hen.

Hvad er fordelene ved at rejse til storbyen?

Storbyferier er ikke kun for de unge og smarte. Det er netop en af de centrale fordele ved af rejse til verdens største byer – du kan selv vælge, og det er faktisk ikke vildt dyrt.

Der findes en masse fordele ved at rejse til de større byer. Herunder kan du læse meget mere om nogle af disse, som blandt andet er: Valgfrihed, økonomi og meget andet.
Valgfrihed: Kultur eller shopping?

Dagen på din storbyferie kan gå med at besøge de mange lækre forretninger, som du ikke nødvendigvis kan finde herhjemme i Danmark. Her kan du kigge på de store og glamourøse varehuse, som huser alle verdens smykker og tøjstykker.
Du kan gå forbi de dyre guldsmede, og du kan besøge lokale markeder og kigge på antikviteter og meget andet.

Dagen kan også gå med at besøge byens kulturelle knudepunkter. Dette kan være museer, historisk arkitektur eller andre ikoniske steder.
Kultur kan dog også være langt mere (og mindre) end dette. Kultur kan være at gå på gaden, kigge på gademusikerne og prøve lokale specialiteter på en lækker restaurant.

Så hvad vælger du? Kultur eller shopping? 

Du behøves faktisk slet ikke at vælge. Du skal nok få tid til det hele, og på din storbyferie er det dig, som bestemmer.

Denne valgfrihed er også en essentiel fordel, når man rejser sammen i større grupper. Det er ikke sikkert at lillebror og far vil trave rundt hele dagen på Oxford Street, og det er samtidig heller ikke sikkert, at mor og søster har lyst til at bruge flere timer i London Dungeon.
Storbyferien er altså for jer, som gerne vil vælge selv og strikke jeres egen ferie sammen. I behøves ikke engang at lægge en plan hjemmefra, I kan bare tage af sted og gøre præcist, hvad I føler for.

Økonomi: Er storbyferier dyre?

Priserne på ferier i verdens storbyer er stort lige så forskellige som byerne selv. Det kan nemlig svinge utroligt meget. Derved kan en rejse til London være ganske billig, mens en tur til New York kan ende med at koste meget dyrt.

Det er dog generelt ikke dyrt at rejse til verdens mange storbyer. Det er ofte ganske let at finde billige flybilletter og gode hoteller til en ordentlig pris – og alt dette hjælper vi naturligvis med.

Selvom mange af de populære storbyer som for eksempel Berlin, London og Paris er overkommelige i forhold til budgettet, så er der faktisk også en anden løsning.

Mange vælger nemlig at rejse til andre (for nogle mere ukendte) storbyer. Dette kan for eksempel være Ruslands storbyer, som er intet mindre end et paradis for kulturentusiaster. Denne type af rejse kan vi naturligvis også hjælpe dig med, så ligegyldigt om du er til juleshopping i London eller kulturhistorie i Rusland, så står vi klar. 
Andre tips: Sådan får du den bedste storbyoplevelse

Det er naturligvis individuelt, hvordan man ønsker at rejse, og hvordan man gør sin egen rejse bedst muligt.
Vi har dog samlet et par tips her, som vi mener, at mange kan have godt af at følge, hvis de gerne vil have den bedst mulige ferie til storbyen.

Stress ikke over din pakning

- Det er en god ide at pakke let, når du rejser til storbyen, og hvis du har glemt noget, så skal det nok være muligt at skaffe det i byen.

Undersøg rejsemålet hjemmefra

- Det er ikke nødvendigt at planlægge hele rejsen, men det kan være en gode ide at finde frem til en restaurant, en seværdighed eller noget andet, som I ved, at I gerne vil besøge på turen.

Prøv noget nyt

- En af målene ved storbyferier er at udvide sin horisont og opleve nye ting, så husk at prøve noget nyt på din ferie.

Har du fået smag for en rejse til en af verdens storbyer? Så kontakt os i dag og lad os sammen skræddersy den perfekte storbyferie!