Skip to main content

Grupperejser til Europa

Grupperejse med spændende besøg under jorden
Vores erfarne rejseledere sikrer dig den bedste rejse
Oplev hygge og musik på grupperejser til mange destinationer
Spændende rejser med kultur og naturoplevelser
Tag på en grupperejse og få oplevelser i fællesskab
PanterFesten - en festrejse til Tyskland

Tag med Panter Rejser på grupperejse til Europa.

Hos Panter Rejser har vi mange års erfaring med at arrangere grupperejser til Europa. Vi er specialiserede i at skræddersy grupperejser til Europa, så de passer præcist til jeres behov og ønsker. Vores mange års erfaring betyder, at vi kan tilbyde jer en grupperejse til Europa, der er grundigt planlagt og til en fornuftig pris.
 
Vores rejseledere er til jeres rådighed gennem hele grupperejsen og sørger for at gøre det så nemt for jer som muligt, så I kan slappe af og nyde hinandens selskab og alle de spændende indtryk på rejsen. 

Rejs med krydstogt
Vores krydstogtrejser er en meget populær rejsemåde at tage på grupperejse i Europa på. På krydstogtet er alle måltider og drikkevarer inkluderet under hele rejsen. Skibene har ofte flere restauranter og en skiftende menu, så der er noget for enhver smag. Det betyder, at I undgår at få serveret det samme under hele rejsen. 

En fordel ved at tage en grupperejse på krydstogt er, at I undgår at skulle stresse over at finde en restaurant med plads til jeres gruppe hver dag. 
Udover restauranter er der på krydstogtskibene loungebar, dansegulv, soldæk med liggestole og en teatersal, hvor der hver aften er underholdning for både voksne og børn. Desuden planlægger vi spændende udflugter, når krydstogtskibet er i land. For jeres grupperejse betyder det, at I har rig mulighed for afslapning og at nyde hinandens selskab og de spændende oplevelser, samtidig med, at I undgår stress og jag med planlægning af ferien. 

Endagsture for grupper
Udover vores grupperejser til Europa tilbyder vi også endagsture i Danmark, Tyskland og Sverige. Vi har stor erfaring med at arrangere endagsture med musikalske oplevelser såsom musical, opera og revy. Derudover planlægger vi også ture for grupper til seværdigheder, bryghuse, slotte og byrundture.

Jule- og nytårsrejser

Grupperejser til julemarkeder i Tyskland og Sverige er en meget populær rejseform blandt grupper. Derfor tilbyder vi advents-, jule- og nytårsrejser til nogle af Tysklands og Sveriges hyggeligste byer. På vores grupperejser i julen kan I opleve fantastiske julemarkeder, mens vores nytårsrejser byder på festlige oplevelser, gallamiddage og god musik.

I kan læse meget mere om alle vores destinationer for grupperejser til Europa her.

Har I brug for hjælp til at finde ud af, hvilken grupperejse til Europa der passer bedst til jeres behov og ønsker, står vi til jeres rådighed. Vores rejseledere har et indgående kendskab til hver destination, så I er garanteret indholdsrige oplevelser, uanset hvad. Kontakt os på tlf. 7585 7333 og få en snak om, hvilke grupperejser til Europa der passer til jer. 

Kontakt os for tilbud på  tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende

Hurtigsøgning
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.