Cirkusrevyen 2021 - Ulf´s finale

Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken er Danmarks største revy og byder altid på sjov og politisk satire. Panter Rejser gentager årligt med succes vores hyggelige ture til Cirkusrevyen. På vores populære ture til Cirkusrevyen og Nordsjælland er der i 2021 indlagt en unik tur langs ”Guldkysten” hvor vi gør hold ved både Fredensborg Slot og Frederiksborg Slot. 

Årets skuespillere
Skuespillerholdet for sæson 2021 i Danmarks største revy er et 6-stjernet hold på scenen med Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard. 

PANTER REJSER ANBEFALER
✓ Middag på Bakkens Perle
✓ Tur langs "Guldkysten"
✓ Meget indhold til en skarp pris
✓ Gode billetter (kategori b) 

Program dag for dag
1. dag: Restaurant Bakkens Perle og Cirkusrevyen
2. dag: Guldkysten

Pris fra:
2.195,-
Dage:2
✓ Ophold i dobbeltværelse med bad og toilet
✓ Kørsel i moderne 4-stjernet turistbus
✓ Dygtig og rutineret chauffør
✓ 1 x overnatning med morgenmad
✓ 1 x middag/buffet på Bakken
✓ 1 x let frokost
✓ Gode billetter til Cirkusrevyen(kategori B)
✓ Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
✓ Arrangeres i samarbejde med Ans Rejser
✓ Afgifter, ansvarsforsikring og bidrag til Rejsegarantifonden
Transportmåde:Bus
Bestil rejse

Dagsprogram

1. dag: Restaurant Bakkens Perle og Cirkusrevyen
Undervejs mod Sjælland til vores hotel serveres en let frokost, bestående af en lækker sandwich og kaffe. Vi ankommer midt på eftermiddagen. 
Efter indlogering på værelserne, kører vi på Bakken, hvor vi har et par timer på egen hånd, inden vi mødes på Restaurant Bakkens Perle til Bakkens største ”Tag selv bord”. Herefter sætter vi os godt til rette, til turens absolutte højdepunkt – nemlig ”Cirkusrevyen 2021”.  Umiddelbart efter forestillingen returnerer vi til vores hotel.

2. dag: "Guldkysten"
Efter morgenmad kører vi langs ”Guldkysten” - fra Rungsted forbi Humlebæk med Louisiana, Snekkersten, Helsingør (passerer Kronborg og det nye søfartsmuseum) gennem Hornbæk, Dronningmølle, Gilleleje og ned forbi Græsted. Vi ankommer til Fredensborg Slot ved Esrum Sø. Dette slot har i mange år haft særstatus som regentparrets mest benyttede residens, og Kancellihuset var tidligere Kronprinseparrets residens på Fredensborg. Slotshaven er et af Danmarks største historiske haveanlæg. Vi nyder haven og i området er der mulighed for at købe frokost (ekskl.) Herefter går turen til Frederiksborg Slot i Hillerød. Kongehuset benytter stadig slotskirken til kirkelige handlinger - for eksempel blev prins Joachim og Alexandra viet her i 1995. Vi fortsætter den royale kurs mod Fyn når vi ved Frederikssund kører over Kronprins Frederiks bro. 

Evt. tillæg
Enkeltværelse 300,-

DIVERSE
Fast plads i bussen kr. 95,- (bestilles på 7585 7333)

Afgange og priser

Afrejse Rejsemål Hotel Ledige pladser Fra pris
1 / 10 Cirkusrevyen 2021 - Ulf´s finale
Gentofte Hotel Mere end 8 2.195,- Bestil

Hotel

Gentofte Hotel

Gentofte Hotel

***
Gentofte Hotel 3* ligger få minutters kørsel nord for København, og tæt på Dyrehaven, og selvom hotellet er moderne indrettet, er det lykkedes at bevare den oprindelige...