Holland - Blomsterrejse

Blomsterpragt og kanalfart

Tag forskud på foråret, hvor Holland er et sandt farveorgie af et blomstertæppe. I mangefarvede skaktern breder markermed tulipaner og andre løgplanter sig, så langt øjet rækker. Læg hertil vindmøller, kanaler, diger samt byer med velbevaret arkitektur fra før Rembrandts tid, og billedet af det typiske Holland er komplet.

Holland er specielt kendt for sin produktion af blomster og blomsterløg. Du besøger verdens største blomsterauktion, og får her et indblik i, hvordan en såkaldt ”Hollandsk auktion” foregår. Her starter prisen højt, og går nedad indtil en af byderne trykker på ”køb”. Du kigger med fra sidelinjen, og får en helt speciel oplevelse, som ikke fås andre steder.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Amsterdam - kanaler, museer og byliv
• Aalsmeer - verdens største blomsterauktion
• Rijksmuseet med Rembrandts ”Nattevagten”
• Keukenhof - verdensberømt blomsterpark

Pris fra:
3.949,-
Dage:5
• Ophold i dobbeltværelse med bad og toilet • Kørsel i moderne 4-stjernet turistbus • Dygtig og rutineret chauffør • Erfaren dansk rejseleder • 4 overnatninger med morgenbuffet • 4 x middag / buffet • Buskørsel i forbindelse med udflugter • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer • Afgifter, ansvarsforsikring og bidrag til Rejsegarantifonden
Transportmåde:Bus
Bestil rejse

Dagsprogram

Hent program

1. dag: Afrejse
Efter opsamling fortsætter vi med passende pauserundervejs til den hollandske grænse. Hen under aftenen ankommer vi til vores hotel, hvor middagen venter.

2. dag: Amsterdam og kanalrundfart
Amsterdam er med rette berømt for sine kanaler og1600-tals huse med de karakteristisk sammenbyggede gavle. Den multikulturelle by summer af liv, ogtrafikken er livlig både til vands, hvor mindre både dominerer, og til lands, hvor cyklisterne er talrige. Et væld af broer, fortøjrede husbåde langs kanalerne og små caféer på hvert et gadehjørne understreger byens intime stemning. Under en kanalrundfart kornemmer vi tydeligt, at byen er bygget på mere end 80 øer. Senere er der tid til besøg på Rijksmuseum med bl.a. Rembrandts berømte maleri ”Nattevagten”. Andre muligheder blandt byens utallige seværdigheder er f.eks. det flotte Van Gogh Museum eller Anne Franks Hus.

3. dag: Hollands Venedig og osteribesøg
Udflugt til Hollands Venedig som den charmerende by Giethoorn også kaldes. Kanalerne har utallige smukke broer og flotte huse med en idyllisk beliggenhed ud til kanalerne. Naturen er i højsæde på en kanalrundfart. Efter frokostpause i Giethoorn og mulighed for at kigge lidt rundt på egen hånd,  vi over dæmningen fra Flevoland og via Enkhuisen og Hoorn til den gamle stemningsfyldte by Volendam, som med sin hyggelige havn ligger helt ud til Ijsselmeer. Det er oplagt at slentre en tur langs havnen og smage på lækre specialiteter ved de bugnende boder. På et osteri i nærheden ser vi nærmere på produktionen af de velsmagende oste.

4. dag: Blomsterauktion og Keukenhof
Vi skal tidligt op i dag. Morgenmaden nydes i bussen undervejs til verdens største blomsterauktion i Aalsmeer. Hver dag bliver millioner af blomster og potteplanter solgt her. Scenariet med sit spraglede blomstervælde og auktionens leben opleves bedst fra tidlig morgen, hvor der er åbent for besøgende. Herefter fortsætter vi til den berømte blomsterpark Keukenhof, som i 2017 nåede mere end 1.400.000 besøgende. Det er fjerde år i træk, at Keukenhof har tiltrukket mere end 1 million gæster. Temaet for 2018 er ”Romance in Flowers”. Romantik og blomster er uadskillelige. Den røde farve er gennemgående i dette års tema, så glæd dig til at nyde det fantastiske syn af blomster i kærlighedens farve. Parken byder på de smukkeste sorter af løgplanter produceret af egnens gartnerier. Bl.a. tulipaner, narcisser, hyacinter og fresier. Et imponerende syn, som du med glæde kan se frem til.

5. dag: Afsked med Holland
Vi tager afsked med hotellet og kører mod Danmark. En farverig blomsterrejse lakker mod enden og vi er retur sidst på dagen.

I Holland benyttes Euro.

Entreer på udflugter (ca. priser):
Kanalrundfart i Amsterdam EUR 9,-
Keukenhof Blomsterpark EUR 18,-
Blomsterauktion i Alsmeer EUR 8,-
Rijksmuseum i Amsterdam EUR 18,-

Enkeltværelsestillæg på kr. 1.000,-

Opsamling

Sjælland  Afrejse Hjemkomst
København, Ingerslevsgade v/DGI * *
Ølby, S-Station ** * *
Roskilde Station * *
Ringsted, Klostervangen, Bus P v/Outlet * *
Slagelse, Trafikcenter v/ afk. 39 (bagved) * *
Korsør, Q8 Tank v/ afk. 43 * *
     
Fyn    
Nyborg, Knudshoved v/ Monarc * *
Odense, Dalum Hallen, Mejerivej 1 * *
     
Jylland    
Ålborg, samkørselsplads v/ afk. 26 - Th Sauersvej ** * *
Haverslevkrydset v/ McDonalds * *
Randers, v/ Randershallen * *
Århus, Musikhuset 06.45 20.30
Skanderborg Station 07.05 20.05
Lund, Q8 Tank v/ afk. 56 07.30 19.45
Vejle, Borgvold 08.00 19.30
Fredericia Banegård, Jernbanegade ** 08.30 19.00
Kolding, Nordkajen ved Jens Holms Vej overfor Godset ** 09.00 18.30
     
Esbjerg, Nørregade - Museumspladsen 07.45 19.45
Korskro, v/ Shell 08.00 19.35
Holsted, afk. 70 v/ OK 08.10 19.20
Vejen, v/ McDonalds 08.30 19.00
     
Hammelev (Haderslev), afk. 68 v/ OK ** 09.30 18.00
Åbenrå, afk. 70,samkørselspladsen v/ Circle K (Statoil) ** 09.50 17.40
Padborg, Lejrvejen v/ OK 10.15 17.00
Otto Duborg, Harrislee*** 10.45

16.00

* Egen transport:
Betyder tilskud til togbillet eller mulighed for at køre selv til nærmeste opsamlingssted. Vi ønsker at tilbyde vores gæster flest mulige opsamlings-
steder og undgå lange opsamlingsruter. Derfor er der mulighed for tilslutning med tog, vi giver tilskud til togbilletten, eller tilskud til benzin og evt. broafgift. Tilskuddet fratrækkes ved bestilling. Såfremt der er tilstrækkelig tilslutning fra afrejsesteder med * vil opsamling blive med bus. Dette oplyses ca. 8 dage før afrejse, hvis det bliver aktuelt.
 

** Mulighed for langtidsparkering.

*** Gratis langtidsparkering hos Otto Duborg i Harrislee. P-tilladelse fås hos Panter Rejser

   

Afgange og priser

Afrejse Rejsemål Hotel Ledige pladser Fra pris
30 / 4 Holland
Fletcher Hotel Victoria 8 3.949,- Bestil

Hotel

Fletcher Hotel Victoria

Fletcher Hotel Victoria

****
Vi bor på det 4 stjernede Fletcher Hotel Victoria, som ligger i byen Hoenderloo. Hotellet er beliggende i naturskønne omgivelser, hvor du kan nyde naturen på en spadseretur i skoven...
EmediateAd