Julerejse til Tyskland

Tag med Panter Rejser på julerejse til Tyskland og kom i den helt rigtige julestemning. Vi arrangerer hvert år forskellige jule-, nytårs- og adventsrejser i Tyskland for dig, der ønsker at komme væk fra julens stress og jag. Med en julerejse til Tyskland venter dig der mange uforglemmelige oplevelser, afslapning og julehygge på en ferie, hvor der er sørget for alt.

Tyskland har tradition for overdådige julemarkeder med smukke julepyntede boder, hvor du finder alt, hvad julehjertet begærer.

Oplev Berlins mange julemarkeder

Berlin er en af Europas kulturelle metropoler, der rummer mange seværdigheder og en spændende, men trist samtidshistorie. På en julerejse til Tysklands hovedstad, Berlin, kan du opleve nogle af de mange seværdigheder, samt hvordan Berlins historie har sat sit præg på byen. I juletiden er Berlin en storby, der oser af julehygge og romantik med smukt pyntede gader og torve fyldt med julemarkeder. 

På en julerejse til Tyskland besøger du de overdådige julemarkeder, som du  finder overalt i byen. På julemarkederne kan du klare julegaveindkøbene, nyde duften af brændte mandler, få mættet den lille sult på en traditionel tysk måde med en bratwürst og en Brezel eller få varmen med et glas Glühwein (Tysklands version af gløgg) og en honningkage. På julemarkederne finder du også mange forskellige specialvarer, såsom olier og hjemmelavet oliventræsvarer. På de store julemarkeder er der karruseller og andre forlystelser til glæde for børnene.

Udover at besøge de flotte, hyggelige julemarkeder kommer du på en spændende byrundtur i det centrale Berlin. Her vil du blandt andet opleve Brandenburger Tor, der for mange er symbolet på Berlin. Rigsdagsbygningen, med den smukke glaskuppel. Charlottenburg, Berlins overklasseområde, der rummer Berlins største shoppinggade ”Kurfürsendamm” og ”KaDeWe”, som er det største stormagasin på det europæiske kontinent. Du vil også besøge Potsdamer Platz, et moderne område med et stort, nybyggede shoppingcenter og ”Sony Center”. På Potsdamer Platz kan du også opleve resterne af Berlinmuren og få en følelse af, hvordan muren har splittet byen.

Weekendrejse til Bremens store julemarked

Bremen er det pulserende hjerte i det nordvestlige Tyskland, der både byder på spændende historie og hyggelige gamle bydele. Hvert år danner Bremen rammerne for et stort og flot julemarked med 170 julepyntede boder. Ligesom på julemarkederne i Berlin, finder du, i Bremen, alt hvad julehjertet drømmer om.

På julerejsen kommer du til at opleve mange af Bremens seværdigheder, blandt andet det gamle gotiske rådhus og Rolandstatuen, som begge er på UNESCOs verdensarvsliste.   

Julerejsen til Bremen er en tre dages ferie væk fra julestress og jag. En perfekt julerejse til Tyskland for dig, som er vild med inspirerende julemarkeder, stemningsfyldte byrundture, fascinerende juleudsmykning. 

Brug formularen her på siden til at søge efter den ønskede destination eller en specifik julerejse til Tyskland og book din julerejse allerede nu. Du kan også se mere om vores advent,- jule,- og nytårsrejser her.

Har du spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger om destinationerne eller rejsen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7585 7333. Vi glæder os til at arrangere din næste julerejse til Tyskland. 

HDA