André Rieu Open Air i Maastricht - 2022

- Open Air koncert

Oplev den kendte og elskede hollandske violinist i hans hjemby Maastricht i Holland. Sammen med sit Johann Strauss orkester giver han en unik, vidunderlig, farverig og munter oplevelse. Det er klassisk musik for det brede publikum og de dejlige wienermelodier, uimodståelige valse, klassisk musik, operette- og musicalmusik vi får alle med. Vi får helt sikkert en fantastisk festlig aften!

PANTER REJSER ANBEFALER
✓ Oplev violisten på hjemmebane i hans fødeby
✓ Maastrict bycentrum
✓ Oplev Middelalderbyen Monschau
✓ Besøg Köln

Program dag for dag
1. dag: Udrejse
2. dag: Köln og Open Air koncert i Maastricht
3. dag: Middelalderbyen Monschau og ”Dreiländer Eck”
4. dag: Hjemrejse

"Kør-selv"
• Samme program som på busrejsen
• Fra middag 1. aften til morgenkaffe 4. dag
• Plads i bussen på udflugter
• Billet til Open Air
• Kør-selv rabat fratrækkes ved bestilling

Status:
Ring til os

Dagsprogram

1. dag: Udrejse
Med opsamling på Sjælland, Fyn, Jylland og et par pauser undervejs, når vi til vores hotel ved aften tide. Efter indkvartering er der middag på hotellet.

2. dag: Köln og Open Air koncert
Midt på formiddagen sætter vi kursen mod Köln. Her bliver der et par timer til at opleve den flotte Kölner Dom, Kölns majestætiske domkirke, og den hyggelige bymidte. Vi er tilbage på hotellet hen på eftermiddagen, så der er lidt tid til afslapning. Inden friluftkoncerten spiser vi middag på restaurant i Maastricht. André Rieu går på scenen kl. 21.00. Efter koncerten kører vi retur til hotellet.

2.dag: Middelalderbyen Monschau og ”Dreiländer Eck”
Udflugten bringer os gennem smukke landskaber mod det sydlige Limburg, som også kaldes ”Lille Schweiz”. Ved ”Dreiländer Eck” hvor grænserne mellem Holland, Tyskland og Belgien mødes, hæver Vaalserberg sig 322 m over landskabet. I den charmerende middelalderby Monschau møder vi et næsten originalt middelaldermiljø, med enestående bindingsværkshuse og Monnschau Slot som er placeret højt, så det kan ses fra hele byen. Området omkring Kerpen er kendt for store forekomster af brunkul, og på afstand ser vi de kæmpestore maskiner der benyttes i lejerne.

4. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden pakker vi bussen og sætter kursen hjemefter. Efter ophold ved grænsen kører vi til vores opsamlingssteder. En skøn tur med herlige oplevelser er til ende!

Diverse
I Holland og Tyskland benyttes Euro.

Planoversigt