Skip to main content

Busrejser til Europa

Tag med Panter Rejser på busrejse til Europa.

Vi tilbyder mange forskellige busrejser til spændende destinationer i Europa. Hvis du er på udgik efter busrejser, hvor du kommer til at opleve fascinerende kultur og natur i Europa, er vores busrejser til Europa oplagte for dig. Vi har busrejser til de skønneste byer i Europa, og du kører altid med komfortable 4-stjernede busser. 

Hos Panter Rejser prioriterer vi højt, at du får en personlig og professionel betjening. Vi står til din rådighed, både når du skal vælge din busrejse, og når du er på selve rejsen. På den måde sikrer vi, at du får lige netop den busrejse, du ønsker. 

Af vores busrejser til Europa kan du blandt andet opleve Londons puls og mangesidet historie, Skotlands fascinerende natur samt brusende vandfald og grønne dale i Østrig. 

Det er blot nogle af destinationerne på vores busrejser til Europa. Du kan læse mere om hver enkel destination her.

Natur og kultur med en busrejse

Når du bestiller en busrejse til Europa, får du store natur- og kulturoplevelser. Vi giver dig mulighed for at opleve byer med en helt særlig stemning, charme, natur og arkitektur. På alle busrejserne til Europa er der en guide knyttet til forsamlingen, som altid har stor indsigt i lige netop den by i Europa, du har valgt at tage på busrejse til. Derfor får du en stor viden om byens kultur, natur og historie og ofte en viden, som du ikke kan læse dig til på Google. Afhængigt af hvilken busrejse du vælger, kan du blandt andet komme helt tæt på kulturperler, skovklædte bjerge, romantiske dale, bugtede floder, rislende vandfald og smukke bygninger.

Fokus på komfort og sikkerhed

På vores busrejser til Europa lægger vi stor vægt på kvalitet, komfort oag sikkerhed, hvilket betyder, at vores busser altid er meget sikre og komfortable. Vi benytter os kun af nyere og moderne 4-stjernede turistbusser med ekstra god benplads. 

Har du behov for yderligere information om vores busrejser til Europa, eller ønsker du at booke en rejse med bus, kan du nemt og hurtigt gøre det via vores online bookingsystem eller ved at kontakte os på tlf. 7585 7333.

 

Kontakt os for tilbud på tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende

Hurtigsøgning
Rejsekalender
27/6Inlandsbanen gennem Sveriges ”baghave”Fra 15.495,-
1/8Sverige og Norge - Oplev Sveriges smukkeste togrejse & LofotenFra 14.995,-
9/8Ældre Sagen Helsinge - AlsaceFra 8.599,-
19/8Sønderjylland - danske og tyske fristelserFra 4.995,-
25/8Paris - Bruxelles - ReimsFra 6.495,-
Kontakt os
Adresse:
Panter Rejser
Damhaven 3B 1. sal
DK-7100 Vejle
Nyheder
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.