Barlinek med Ældre Sagen

Barlinek - wellness og afslapning i polsk skovidyl
Ferie alene – i fællesskab

Rejsen er en ”alene” rejse, så alle bor i enkeltværelse uden tillæg
- kun for Ældre Sagens medlemmer

Polen byder på skøn skovklædt natur og byer med smuk arkitektur fra tidligere århundreder. Sådan er Barlinek – den hyggelige polske provinsby, som er denne rejses destination og udgangspunkt for en række spændende udflugter.

Vores komfortable hotel ligger tæt ved uspoleret skovidyl lige ned til den vidunderligste sø. Vi nyder livet langs søbredden, som byder på naturskønne spadsereture i skoven og langs den vidunderlige søbred.

Eller vi udforsker vores værtsby Barlinek, som både har hyggeligt torv med cafeer og butikker samt et interessant lokal museum at besøge.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Tilkøb wellnessbehandlinger
• Gå en tur langs den dejlige sø
• Smag øl på det lokale bryggeri i Witnica

Status:
Ring til os

Dagsprogram

1. dag: Afrejse og ankomst Barlinek
Efter opsamling fra Aalborg, ned gennem Jylland, over Fyn og Sjælland kører vi til Gedser. Herfra sejler vi til Rostock og med passende pause undervejs syd om Stralsund og Stettin. Herfra er der ikke langt til Barlinek og vores hotel. Vi ankommer ca. kl. 18.00. Et meget venligt og imødekommende personale modtager os på hotellet. Indkvartering og middag på hotellet. 
 
2. dag: Barlinek, sejltur og bryggeribesøg
Vi går på lille opdagelsestur i vores værtsby Barlinek, en hyggelig by med ca. 15.000 indbyggere. Byen indbyder til afslapning og nydelse – ikke mindst på grund af den skønne beliggenhed midt i frodig skov og ved bredden af den smukke Barlinek Sø. Under rundturen i Barlinek oplever vi de gamle middelalderhuse og historiske forsvarsmure og bastioner. På byens torv frister butikker og små hyggelige cafeer.
Midt på dagen kører vi til det lokale bryggeri Witnica, hvor vi skal smage det gode lokale polske øl og får frokostbuffet i bryggeriets stemningsfyldte restaurant. Hjemme på hotellet hen på eftermiddagen venter wellness behandling, som er inkl. i prisen. Middag på hotellet.
 
3. dag: Udflugt til Stettin
Stettin, havnebyen ved Oders udmunding i Østersøen, er med sine godt 430.000 indbyggere en af Polens større byer. Byens tilnavn ”Den Grønne By” skyldes de mange parker og omkringliggende skove. Stettin er også kendt som ”Polens Paris” på grund af byens bygninger inspireret af fransk arkitektur samt dens systematiske opbygning med avenuer, som udspringer fra et stjerneformet torv i bymidten. Under en byrundtur får vi mulighed for at besøge butikker med krystal, glas, porcelæn samt det lokale marked “Manhattan”, hvor der kan shoppes til billige priser.

4. dag: Afslapning og wellness samt fest aften
Dagen bruges i Barlinek, og på hotellet. Hvis der er interesse kan vi evt. køre en tur ud i det blå. Om eftermiddagen er der wellness behandlinger for dem der ikke nåede det på 2.dagen. Om aftenen venter god middag samt musikalsk underholdning. 

5. dag: Hjemrejse
Vi tager afsked med vores hotel og kører hjemad med passende ophold. Vi sejler fra Rostock til Gedser og vi er hjemme hen på aftenen.
En dejlig tur er slut og vi må tage afsked med vores medrejsende.
 
Diverse
I Polen benyttes Zloty, Euro i Tyskland.

Evt tillæg
Frokostbuffet på færgen Gedser - Rostock kr. 150,-
Frokost på Bryggeribesøg og sejltur kr. 150,-
Frokostbuffet på færgen Rostock - Gedser kr. 150,-

Opsamling

Jylland Afrejse Hjemkomst
Ålborg, samkørselsplads v/ afk. 26 - Th Sauersvej ** 04.35 22.50  
Haverslevkrydset v/ McDonalds 05.05 22.20  
Randers, v/ Randershallen 05.35 21.50  
Århus, Musikhuset 06.20 21.05  
Skanderborg Station
Lund, Q8 Tank v/ afk. 56
Vejle, Borgvold
Fredericia Banegård, Jernbanegade**
06.40
07.15
07.45
08.15
20.45
20.10
19.40
19.10
 
       
Fyn
Odense, Dalum Hallen, Mejerivej 1

09.15

18.10
 
Nyborg, Knudshoved v/ Monarc 09.45 17.40  


Sjælland
Korsør, Q8 Tank v/ afk. 43
Slagelse, Trafikcenter v/ afk. 39 (bagved)
Ringsted, Klostervangen, Bus P v/Outlet
Ølby, S-Station**
Gedser, v/ billetkontoret10.00
10.15
10.45
11.15
12.40
 

 

17.25
17.10
16.40
16.10
14.45
 

 
** Mulighed for langtidsparkering      
 
EmediateAd