Skip to main content

Formel 1 - Belgiske Grand Prix 2023

Formel1_Panter_Rejser

Ta' med til det Belgiske Grand Prix
Spa Francorchamps banen er beliggende i Ardennerne lidt syd for Liége. Banen er kendt for det bakkede terræn, hvilket tilføjer løbet noget helt specielt. Kevin Magnussen har gode erfaringer på Spa Francorchamps, og i 2013 vandt han det første løb i Formel Renault.

✓ Se oversigt og priser HER!
✓ Vælg billet og ring eller send mail til panter@panterrejser.dk - vi bestiller billetten du ønsker
✓ Bronze billet til € 185,- er inkl. i rejsens pris - Du betaler kun defferencen . . .

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Afrejse
Efter opsamling og en kort indkøbspause ved grænsen, kører vi mod Belgien og Spa Francorchamps banen (natkørsel).

2. dag: Formel 1 træning / tidtagning
Efter ankomst til Spa er der morgenmad ved bussen. Der er gode muligheder for at komme rundt på banen for at se langsiden og de forskellige steder med nedbremsninger og sving. Programmet på banen er Formel 1 træning, træning i nogle af supportklasserne og tidtagning. Middag på hotellet.

3. dag: Formel 1 træning / kvalifikation
Efter en god nats søvn og tidlig morgenmad kører vi igen mod Spa Francorchamps banen, hvor der er Formel 1 træning og kvalifikation samt træning og løb i supportklasserne.

4. dag: Formel 1-løbet, og løb i supportklasserne
Med bagagen pakket i bussen, kører vi mod banen, hvor der køres løb i supportklasserne. Det Belgiske Formel 1 Grand Prix starter kl. 14.00, og når de 44 omgange er kørt og champagnepropperne er sprunget, mødes vi ved bussen.

5. dag: Hjemkomst
Natkørsel med passende pauser undervejs. Forventet hjemkomst tidlig mandag morgen.