Formel 1 - Belgiske Grand Prix 2017

Ta' med til det Belgiske Grand Prix
Det store smil var igen fremme og Kevin Magnussen er klar til en ny sæson hos det Amerikanske Haas F1 Team. Han er stadig en ung kører med masser af potentiale til Formel 1. Kevin Magnussen har gode erfaringer på Spa Francorchamps, og i 2013 vandt han det første løb i Formel Renault 3.5.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Alletiders rejse til den fartglade
• Kom helt tæt på løbet, hvor spændingen er høj
• Oplev alle aspekter ved et Formel 1 løb

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Hent program

1. dag: Afrejse
Efter opsamling og en kort indkøbspause ved grænsen, kører vi via Hamborg, Bremen, Köln og Aachen mod Spa Francorchamps (natkørsel).

2. dag: Formel 1 træning / tidtagning
Efter ankomst til Spa er der morgenmad ved bussen. I prisen er inkluderet Bronze billet (mulighed for opgradering ved bestilling), der giver gode muligheder for at komme rundt på banen for at se langsiden samt de forskellige steder med nedbremsninger og sving. Programmet på banen er Formel 1 træning, træning i nogle af supportklasserne og tidtagning. Efter indkvartering på hotel i Valkenburg, er der middag.

3. dag: Formel 1 træning / kvalifikation
Efter en god nats søvn og tidlig morgenmad kører vi igen mod Spa Francorchamps banen, hvor der er Formel 1 træning og kvalifikation samt træning og løb i supportklasserne. Middag på hotellet.

4. dag: Formel 1, og løb i supportklasserne
Tidlig morgenmad og med bagagen pakket i bussen, kører vi mod banen, hvor der køres løb i supportklasserne. Det Belgiske Formel 1 Grand Prix starter kl. 14.00 og det er forhåbentlig med en top placering til Kevin Magnussen når de 44 omgange er kørt. Når champagne propperne er sprunget mødes vi ved bussen. Spisepause undervejs.

5. dag: Hjemkomst
Natkørsel med passende pauser undervejs. Forventet hjemkomst tidlig mandag morgen.

DIVERSE
I Tyskland og Belgien benyttes Euro.

Enkeltværelsestillæg på kr. 500,-

Opsamling

Jylland Afrejse Hjemkomst
Vejle, Borgvold 19.00 07.00
Bramdrupdam, samkørselspladsen v/ afk. 63 - Kokholm** 19.30 06.30
Hammelev (Haderslev), afk. 68 v/ OK ** 20.00 06.00
Åbenrå, afk. 70 Samkørselspladsen v/Circle K (Statoil) ** 20.30 05.30
Padborg, Lejrvejen v/ OK 21.00 05.00
     
   
** Mulighed for langtidsparkering.    

Hotel

Hotel Walram, Valkenburg

***
Hotel Walram 3* er et komfortabelt, moderne og stemningsfuldt hotel. Hotellet er beliggende på torvet ved bredden af den lille flod De Geul. Hotellet har  bar og restaurant samt swimmingpoo...
EmediateAd