Eventyrlige juleoplevelser på Fyn

Julemarkeder på Fyn

Julen nærmer sig og for at komme i den rigtige julestemning tager vi på julemarkeder i det sydfynske.

Vi skal på denne rejse besøge intet mindre end tre julemarkeder - Ravnsborg, Egeskov og den gamle Kongeby Nyborg, også kendt som lokation for optagelserne af den berømte julekalender ”Tinka og Lasse”.
Glæd dig til at nyde den skønne duft af gløgg, gran og julesang mens vi går på opdagelse på julemarkederne, som tilbyder alt mellem himmel og jord.
Vi har god tid til at besøge markederne og til, at udforske juleboderne og måske få handlet de sidste julegaver ind.
Vi har inkluderet middag på hotellet, men der er plads i programmet til, at du selv kan købe frokoster på de lokale restauranter på julemarkederne.

Højdepunkter
✓ Opleve det spændende ”viking” julemarked på Jim Lyngvilds Ravnsborg
✓ Hotel Faaborg Fjord smukt beliggende ved vand og skov
✓ Slotsjulemarked på Egeskov
✓ Julemarked i den gamle Kongeby

Status:
Ring til os

Dagsprogram

1. dag: Julemarked på Ravnsborg
Efter endt opsamling fortsætter vi mod Fyn, med passende pauser undervejs. Vi skal tilbringe dagen på julemarkedet ved Ravnsborg som er beliggende midt i den smukke sydfynske natur.
Multikunstneren Jim Lyngvild åbner igen i år op for julemarkedet hvor særligt udvalgte udstillere fra hele landet ser frem til at kræse om os med unikt håndværk og kendte varemærker. Der bliver solgt alt lige fra smykker, boligdesign, brugskunst, blomster og meget meget mere.  Hvis Jim har tid, vil han som noget helt specielt komme ud og sige ”hej” til os ved indgangen.  Vi fortsætter herefter til vores hotel Faaborg Fjord som venter med aftensmad.

2. dag: Slotsjulemarked på Egeskov & julemarked i den gamle Kongeby
Efter en dejlig morgenmad på hotellet fortsætter vi til Egeskov Julemarked, som oser af julestemning, med de ca. 120 markedsboder. Her kan man lade sig inspirere af bagekunst, delikatesser, juledekorationer og kunsthåndværk. Julemarkedet er beliggende i udstillingsbygningerne med klassiske fly og biler og udendørs i den smukke have. Der er selvfølgelig kor, som synger dejlige julesange, så vi rigtig kan komme i den rette julestemning. Der vil været tid på egen hånd til at besøge julemarkedet og til frokost hvor man f.eks. kan slå sig ned ved pejsen i Cafe Jomfru Ringborg eller Spisetorvet. Vi fortsætter herefter til den gamle Kongeby Nyborg. På julemarkedet i den gamle Kongeby kan vi opleve ægte julestemning og julehygge i kongelige omgivelser. Udover julemarkedet er der også andre aktiviteter på Borgmestergården, kirken og Bastionen. Julemarkedet er placeret på det store Torv, som er fyldt med hyggelige træboder direkte importeret fra julemarkedslandet Tyskland.