Karlsbad i Tjekkiet

NYHED 2020
Vi er glade for at kunne prænsetere en ny rejse med Panter Rejser til den tjekkiske kurby, Karlsbad. En rejse tilbage i tiden hvor natur og arkitektur er hovedingredienserne for denne 5-dags tur. Vi skal opleve de varme kilder og have vores egen syn for sagen om de virkelig er helbredende. Hvis ikke det saltede vand kan gøre det prøver vi i stedet med den lokal producerede likør, Becherovka samt den tjekkiske slothed, Urquell pilsneren. Afslapning, velvære og oplevelser er nøgleordene for turen.

PANTER REJSER ANBEFALER
✓ Centralt hotel
✓ NYHED 2020
✓ Alle entreer inklusiv 
✓ Ekstra oplevelse i Leipzig

Program dag for dag:
1. dag: Afrejse
2. dag: Leipzig og Loket  
3. dag: De varme kilder i Karlsbad
4. dag: Pilsen
5. dag: Hjemrejse

Pris fra:
3.395,-
Dage:5
✓ Ophold i dobbeltværelse med bad og toilet
✓ Kørsel i moderne 4-stjernet turistbus
✓ Dygtig og rutineret chauffør
✓ Erfaren dansk rejseleder
✓ 4 overnatninger med morgenmad
✓ 4 x middag
✓ Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
✓ Afgifter, ansvarsforsikring og bidrag til Rejsegarantifonden
✓ Arrangeres i samarbejde med Ans Rejser
Transportmåde:Bus
Bestil rejse

Dagsprogram

1. dag: Afrejse
Efter opsamling i Jylland krydser vi den tyske grænse og ankommer sidst på eftermiddagen til vores overnatningshotel lidt nord for Leipzig. Mercure Halle er for uden sit kendetegn i skikkelse af en stor mølle foran et dejligt 4-stjernet hotel. Efter indtjekning nyder vi en dejlig middag.

2. dag: Leipzig og Loket
Efter morgenmaden tager bussen os igennem Leipzig for at få en fornemmelse af denne smukke tyske handelsby. Rejselederen vil løbende fortælle om byen. Midt på eftermiddagen ankommer vi til byen, Loket. En lille tjekkisk by som er kendt for sin gamle kongeborg. Samtidig med at vi strækker ben oplever vi den tidligere residens for tjekkiske konger og oplever udstillingerne i det i dag fungerende bymuseum. Inden turen går det sidste stykke mod Karlsbad nyeder vi den overdådige udsigt til bjergene fra borgens store tårn. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Hotel Marttel hvor en dejlig 2-rettes middag venter efter indtjekning.    

3. dag: De varme kilder i Karsbad
Oven på en god nats søvn skal vi i dag ud på gåben. Karlsbad er kendt for sine 16 varme- og eftersignende helbredende kilder. Vi går langs floden og oplever de fleste af kilderne. Vi kommer naturligvis forbi den største i byens centrum. Vridlo kilden er 73 grader var og sprøjter 12 m i vejret. En af kilderne plejer dog at falde i god smag hos de fleste. Den såkaldte 13. kilde er nemlig en likør ved navnet Becherovka, opfundet af Jan Vitus Becher og produceret i Karlovy Vary siden 1805. Den skal vi smage på under vores besøg på Becherovka museet. Vi returnerer til hotellet sidst på eftermiddagen til middag.

4. dag: Pilsen
Dagen byder på en smuk bustur til byen, Pilsen, på tjekkisk Plzeñ. Det var netop her at man startede med at producere ”pilsneren” som vi kender som den gyldne, lagrede øl.som Vi besøger Pilsner – Urquell bryggeriet, hvor man har brygget pilsner siden 1842. Vi får en rundvisning på engelsk, som viser os fremstillingsprocessen.  I kælderen ser vi, hvordan der stadig produceres små mængder øl på samme måde, som den bayerske brygger Josef Groll gjorde, da han var bryggeriets første brygmester.
Efter at have smagt på ”de gyldne dråber” tager vi ind til centrum af Pilsen. Byen har udviklet sig omkring den store flod, Berounk, som dannes af 4 små floders sammenløb. Disse vandveje har skabt en rig handelsby som byens centrum bl.a. bevidner om. I centrum ser vi også Tjekkiets højeste kirketårn, markedspladsen samt rådhuset. Byen byder på et hyggeligt byliv med gode shopping muligheder og charmerende cafestemning. Middag på hotellet efter hjemkomst først på aftenen.

5. dag: Hjemrejse
Efter morgenmad pakker vi bussen og begiver os nordpå til Danmark. Undervejs vil der være passende med pauser samt mulighed for grænsehandel.

Diverse
Tillæg for enkeltværelse kr. 1.300,-
Fast plads i bussen kr. 95,- (bestilles på 7585 7333)

Opsamling

Opsamling Tidspunkt
Viborg, Tinghallen (Ekserpladsen) 04:30
Ans Rutebilstation (Søgade 9) 05:00
Silkeborg, Ansvej 98 05:30
Århus, Q8, Ormslevvej 61, Viby 06:05
Horsens, Q8 ved Lund (Vrødingvej 1) 06:45
Vejle, Afkørsel 60, Solkilde Alle 13, bag Bilka 07:05
Kolding, Pendlerparkeringen ved Scandic Kolding 07:30
Hammelev (Haderslev), Afk. 68 v/OK 08:00
Rødekro, Afk. 70 v. Cirkel K 08:20
Fleggaard, Industriweg 27, 24955 Harrislee 09:00

Afgange og priser

Afrejse Rejsemål Hotel Ledige pladser Fra pris
4 / 10 Karlsbad i Tjekkiet
Hotel Marttel,Karlsbad*** Fuldbooket, venteliste 3.395,- Send forespørgsel
23 / 5 Karlsbad i Tjekkiet
Hotel Marttel,Karlsbad*** Mere end 8 3.595,- Bestil
19 / 9 Karlsbad i Tjekkiet
Hotel Marttel,Karlsbad*** Mere end 8 3.595,- Bestil

Hotel

Hotel Marttel,Karlsbad***

Hotel Marttel,Karlsbad***

****
Hotel Marttel ligger blot 800 m fra spaen i Karlsbad. De lyse værelser har tv, minibar, et lille opholdsområde og badeværelse. De har enten balkon eller store vinduer. Gratis wi-fi p...