Misdroy - Den Polske Riviera

Misdroy - Den Polske Riviera

Misdroy var en af de første kurbyer i området, og efter en lang periode med stilstand efter 2. Verdenskrig er byen nu ved at genfinde sin plads i kurtraditionen. De gamle, statslige parker, palæer og pragtvillaer bliver lige så stille sat smukt i stand igen. Med et lille turisttog kan man køre en runde gennem Misdroy. I udkanten af byen ligger en af områdets nyere attraktioner, en miniaturepark med en masse flotte modeller af de vigtigste bygningsværker, der findes rundt om Østersøen. Vores eget Rosenborg Slot er også med. Det kan anbefales at hygge dig ved den lange promenade i Misdroy. Her findes masser af spisemuligheder og mange butikker og boder, hvor du kan gøre en god handel. Prisniveauet ligger stadigvæk lidt under det danske. På byens lange mole ligger der flere cafeer, hvor man kan tage en kaffepause, og der er flere muligheder for at tage på en sejltur til eksempelvis Usedom. Du kan også spadsere en tur ad Walk of Fame, som er et smukt anlæg med statuer af kendte kunstnere. Anlægget ligger ned til stranden og promenaden. Misdroy ligger desuden lige op til Wolin Nationalpark, hvor der er en lang række gode vandreruter.

PANTER REJSER ANBEFALER
✓ Havudsigt fra alle værelser
✓ Udflugt til vikingebyen Jomsborg
✓ Fri adgang til hotelles SPA afdeling
✓ Nyhed 2020
 
Program dag for dag
1. dag - Udrejse og ankomst
2. dag - Vikingebyen, Jomsborg   
3. dag - Tid til ro og wellness
4. dag - Hjemrejse

Status:
Ring til os

Dagsprogram

1. dag: Udrejse og ankomst
Efter opsamling i Jylland kører vi mod Tyskland. Når vi kommer ned til Lübeck, begynder vores kurs at være stik øst. Forbi Wismar, Rostock indtil vi ankommer til Usedom øen. Lige efter at have passeret grænsen mellem Tyskland og Polen skal vi med den lille lokale færge som tager os fra Karsibor til Polens største ø, Wolin. Først på aftenen ankommer vi til hotellet i Misdroy. Middag på hotellet efter indkvartering.

2. dag: Vikingebyen, Jomsborg
Syd for Misdroy ligger den smukke Turkis-sø, der er opstået i et gammelt kalkbrud. Vi holder en kort pause ved søen, inden vi kører til Lubin, hvor den danske konge Valdemar 1. efter sigende udraderede en slavisk borg. Der er en flot udsigt over hele Wolinbugten herfra. Vi fortsætter til byen Wolin, der har givet navn til øen. Den sagnomspundne vikingeby Jomsborg skulle have ligget her og efter sigende være grundlagt af den danske konge Harald Blåtand, som også døde her. Byen er blevet rekonstrueret, og vi kan se, hvordan man forestiller sig, at en by har set ud omkring år 1000. Til forskel fra så mange andre museer er det her muligt at sidde i møblerne, bruge værktøjet og i det hele taget få et godt indblik i, hvordan Jomsborg-vikingerne levede.

3. dag: Tid til ro og wellness
I den idylliske kurby, Misdroy er der gode muligheder for enten at slappe helt af med wellness på hotellet og/eller opleve nærområdet.  Det kan anbefales at hygge sig ved den lange promenade i Misdroy. Her findes masser af spisemuligheder og mange butikker og boder, hvor du kan gøre en god handel. Prisniveauet ligger stadigvæk under det danske. På byens lange mole ligger der flere cafeer, hvor man kan tage en kaffepause, og der er flere muligheder for at tage på en sejltur til eksempelvis Usedom. Du kan også spadsere en tur ad Walk of Fame, som er et smukt anlæg med statuer af kendte polske kunstnere. Anlægget ligger ned til stranden og promenaden. Misdroy ligger også lige op til Wolin Nationalpark, hvor der er en lang række gode vandreruter.
Du kan også besøge byens voksmuseeum og få taget et billede med berømtheder såsom Brad Pitt eller Albert Einstein. I udkanten af byen ligger et af områdets nyere attraktioner, en miniaturepark med en masse flotte modeller af de vigtigste bygningsværker, der findes rundt om Østersøen. Vores eget Rosenborg Slot er også med.

4. dag: Hjemrejse
Efter morgenmad sætter vi kursen mod Danmark – naturligvis med et stop for grænsehandel.

DIVERSE
I Tyskland benyttes Euro og i Zloty i Polen
Enkeltværelse kr. 455,-
Fast plads i bussen kr. 95,- (bestilles på 7585 7333)
Arrangeres i samarbejde med Ans Rejser