Midt Om Natten i Tivoli

Én af Danmarks filmklassikere og mest solgte musikalbum.

Nu kommer Midt Om Natten til Tivolis Koncertsal i en spritny bearbejdet musicalversion frit efter filmens manuskript. Midt Om Natten bliver en kæmpestor musikalsk oplevelse! Et stærkt cast med nogle af Danmarks bedst syngende scenekunstnere fortolker flere end 25 af de største Kim Larsen og Gasolins hits.

Midt Om Natten er en ny-klassiker – et stykke dansk kulturhistorie. Det er en historie fra en svunden tid om slumstormere og fribytterdrømme over for det forstokkede autoritære samfund. En historie hvor venskaber, tolerance og rummelighed bliver sat på prøve. Midt om natten er en film som alle voksne danskere har et forhold til.

Musicalversionen af Midt Om Natten, tager publikum tilbage til firsernes Danmark. Dengang, hvor man stadig kunne drømme om frihed, lighed og kærlighed, om at gøre sig fri af samfundets og systemets snærende lænker og bygge en fristad, et utopia. Vennerne Arnold og Benny opretter i protest mod det politiske styre minifristaden Haveje. Det sorgløse liv på Haveje er dog kort, for snart sætter stoffer, rockere, boligspekulanter og købmandens datter Susan Himmelblå det tætte venskab på alvorlige prøver.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Til den store Kim Larsen fan
• Mulighed for shopping og sightseeing på 2. dagen

Busrejse - 2 dage

PanterGruppepris inkluderer
• Ophold i dobbeltværelse med bad og toilet
• Kørsel i moderne 4-stjernet turistbus
• Dygtig og rutineret chauffør
• 1 overnatning med morgenbuffet
• Billet til Midt om Natten i bedste kategori (kat. 0)
• Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
• Skat, moms og bidrag til Rejsegarantifonden

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud.

Dagsprogram

1. dag: Midt Om Natten
Efter endt opsamling køres via Fyn, med frokost pause undervejs. Forventet ankomst til København hen på eftermiddagen. Efter indkvartering på hotellet er der tid til afslapning / omklædning, inden der er middag på egen hånd. Der er en kort gåtur til Tivoli (ligger ca. 500 meter fra hotellet), hvor du skal opleve Midt Om Natten. Vi har naturligvis billetter i bedste kategori 0. Efter en musikalsk og hyggelig aften går du sidst på aftenen tilbage til hotellet.

2. dag: København og tid på egen hånd
Du har god tid til en dejlig morgenbuffet. Der er mulighed for at deltage i en kort byrundtur med bussen, som bl.a. kører forbi nogle af hovedstadens attraktioner - Amalienborg, Christiansborg, Marmorkirken, Børsen og Nyhavn. Herefter er der tid på egen hånd i København. Først på eftermiddagen forlader du igen hovedstaden og kører retur til Fyn og Jylland.

Enkeltværelsestillæg på kr. 400,-

EmediateAd