Musikfestival i Tyrol

25 års jubilæum - oplev superstjernen Hansi Hinterseer

Sneklædte bjerge, grønne dale, brusende vandfald og floder samt en venlig og imødekommende befolkning møder dig på denne rejse til pragtfulde Tyrol.

Rejsen kombineres med skønne musikoplevelser med bl.a. superstjernen Hansi Hinterseer som optræder på Alpenländischer Musikherbst – en musikfestival over 4 aftener med koncerter i Ellmau.

Rejsen byder også på udflugter til Frühschoppen på Hartkaiser, hvor du kan nyde den betagende udsigt akkompagneret af liflig musik og et besøg i Wildpark Aurach, dyreparken som flere gange har været lokation i tv serien ”Da Wo Die Berge Sind” med Hansi Hinterseer.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Griesner Alm – flot udsigt
• Achenseebahn, blandt Østrigs ældste fungerende tandhjuls smalsporsbaner med damplokomotiv

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Hent program

1. dag: Afrejse til Østrig
Efter opsamling kører vi til overnatningshotellet i Midttyskland. 

2. dag: Ankomst og åbning i Ellmau
Efter en god nats søvn fortsætter vi via Nürnberg, München og grænsen til Østrig ved Kufstein. Ankomst på hotellet. Efter tidlig aftensmad begiver vi os mod Ellmau til ”Alpenländischer Musikherbst”, som finder sted i et stort telt. Borgmesteren byder velkommen, og ud over koncert med ”Bundesmusikkapelle Ellmau” byder aftenen på traditionel tyroleraften med sange og danse, der fortæller om livet i Alperne. Teltet er flot pyntet og opvarmet, og hver aften bliver der anvist borde. Mulighed for køb af drikkevarer. Medbring evt. en lille pude til at sidde på.

3. dag: Griesner Alm, Wildpark Aurach og festlig musikaften
Formiddagen bringer os op i højderne til Griesner Alm, hvor du kan nyde den flotte udsigt og formiddagskaffen. Efter frokost kører vi til Wildpark Aurach, dyreparken som flere gange har været lokation i tv serien ”Da Wo Die Berge Sind” med Hansi Hinterseer. Dyreparken ligger midt i Kitzbühler Alpen i 1100 meters højde og er et paradis for natur og dyreelskere. Efter middagen kører vi igen til Ellmau, hvor aftenen byder på stjernerne Melissa Naschenweng, Saso Avsenik & seine Oberkrainer og Beatrice Egli.

4. dag: Frühschoppen på Hartkaiser og musikaften
Vi tager med svævebane 1550 meter op på bjerget Hartkaiser til ”Frühschoppen”. Fra toppen er der en storslået udsigt til Hahnenkamm og Kitzbühler Horn. Liflig musik akkompagnerer vores frokost og det betagende sceneri. På vej ned ad bjerget kan du enten tage den naturskønne vandrevej eller benytte svævebanen. Om aftenen oplever vi Marc Pircher og den Amigos.

5. dag: Bauernmarkt og Hansi Hinterseer
For dem som har lyst går formiddagens udflugt til den mondæne by Kitzbühel. Herfra kan du tage svævebanen op til Hahnenkamm og nyde udsigten over Tyrols fantastiske bjergverden. Om eftermiddagen er der et stort ”Bauernmarkt” i Ellmau med underholdning og boder med spændende lokale specialiteter f.eks. oste, bondebrød og hjemmebrændt tyrolersnaps. Om aftenen er der igen musikalsk underholdning af; Anita und Alexandra Hofmann, dem Nockalm Quintett og ikke mindst stjernen Hansi Hinterseer, som i dag tryllebinder et stort europæisk publikum med sin bløde stemme og charmerende fremtoning. Et enestående punktum på et stemningsfyldt møde med tyrolsk musik og kultur.

6. dag: Achenseebahn og eftermiddag på egen hånd
Om formiddagen er der mulighed for at tage med på udflugt til Achenseebahn, som er en af Østrigs ældste fungerende tandhjuls smalsporsbaner. Vi kører med bjergbanen fra Jenbach til Seespitz. Bussen henter os på toppen, og herfra kører vi tilbage til St. Johann, hvor resten af dagen er på egen hånd. Her kan du blandt andet gå en tur i den hyggelige by eller nyde den smukke natur. Til aften middag på hotellet.

7. og 8. dag: Afsked med Tyrol
Vi kører mod nord og kommer sidst på eftermiddagen til overnatningshotellet. Herfra videre og hen på dagen er vi tilbage i Danmark.

DIVERSE
I Tyskland og Østrig anvendes Euro.

Enkeltværelsestillæg på kr. 700,-

Opsamling

Sjælland  Afrejse Hjemkomst
København, Ingerslevsgade v/DGI * *
Roskilde Station * *
Ringsted, Klostervangen, Bus P v/Outlet * *
Slagelse, Trafikcenter v/ afk. 39 (bagved) * *
Korsør, Q8 Tank v/ afk. 43 * *
     
Fyn    
Nyborg, Knudshoved v/ Monarc * *
Odense, Dalum Hallen, Mejerivej 1 * *
     
Jylland    
Frederikshavn, Busterminal * *
Hjørring Banegård * *
Ålborg, samkørselspl. v/ afk. 26 - Th Sauersv.* * * *
Haverslevkrydset v/ McDonalds * *
Randers, v/ Randershallen * *
Århus, Musikhuset 07.45 19.30
Skanderborg Station 08.05 19.05
Lund, Q8 Tank v/ afk. 56 08.30 18.45
Vejle, Borgvold 09.00 18.30
Fredericia Banegård, Jernbanegade** 09.30 18.00
Kolding, Noedkajen, Jens Holms Vej overfor Godset** 10.00 18.30
     
Esbjerg, Nørregade - Museumspladsen 08.45 18.45
Korskro, v/ Shell 09.00 18.35
Holsted, afk. 70 v/ OK 09.10 18.20
Vejen, v/ McDonalds 09.30 18.00
     
Hammelev (Haderslev), afk. 68 v/ OK** 10.30 17.00
Åbenrå, afk. 70 Samkørselspl. v/Circle K (Statoil)** 10.50 16.40
Padborg, Lejrvejen v/ OK 11.30 16.00
     

* Egen transport:
Betyder tilskud til togbillet eller mulighed for at køre selv til nærmeste opsamlingssted. Vi ønsker at tilbyde vores gæster flest mulige opsamlings-
steder og undgå lange opsamlingsruter. Derfor er der mulighed for tilslutning med tog, vi giver tilskud til togbilletten, eller tilskud til benzin og evt. broafgift. Tilskuddet fratrækkes ved bestilling. Såfremt der er tilstrækkelig tilslutning fra afrejsesteder med * vil opsamling blive med bus. Dette oplyses ca. 8 dage før afrejse, hvis det bliver aktuelt.

** Mulighed for langtidsparkering

Hotel

Hotel Brückenwirt

Hotel Brückenwirt

****
Hotel Brückenwirt 4* er et charmerende hotel i centrum af St. Johann. Hotellet har reception, cafe og restaurant, internetadgang og elevator. Værelser har bad og toilet, TV, telefon og f&os...
EmediateAd