Nordkap og Lofoten

Er du til smuk sejlads og spændende byrundture? Så er vores rejser til Nordkap og Lofoten helt sikkert lige noget for dig. Panter Rejser tilbyder både rundrejser og natur- og kulturrejser til nogle af de smukkeste destinationer i Norge.

Nordkap byder på alt fra rener i frit trav og det smukke naturfænomen midnatssol til stejle klippeformationer og hyggelige byer.

Lofoten er en øgruppe med fascinerende og naturskønne omgivelser, karakteriseret ved stenede fjeldtoppe og kystlige sletter. På en ubeskrivelig smuk sejlads til Lofoten med det legendariske rederi Hurtigruten, vil du kunne observere Norges skønne fjelde, hvor fårene græsser på områder med tang og alger.

Tag med til midnatssolens land

I sommerperioden går solen ikke ned nord for polarcirkelen, hvilket betyder, at solen er synlig hele døgnet rundt i et par måneder og det enestående og populære fænomen midnatssol opstår.

Midnatssolen er et smukt, populært og arktisk naturfænomen, som både kan opleves fra det nordlige punkt ved øen Magerøya og fra øgruppen Lofoten. Er du på jagt efter den bedste midnatssolsoplevelse, anses det legendariske Nordkap som det bedste sted at observere midnatssolen. Det er enhver turists inderste drøm at opleve midnatssolen fra denne smukke klippeformation, hvor midnatssolen kan observeres over horisonten.

En rejse på 15 dage

Panter Rejser tilbyder rejser på 15 dage til Nordkap og Lofoten. Vores erfarne rejseledere har et indgående kendskab til destinationerne, hvilket gør dem i stand til at kunne sammensætte rejser med de mest fantastiske kulturelle og naturskønne oplevelser. Både rundrejser og natur- og kulturrejser er med vores 4-stjernede busser og skib og inkluderer blandt andet:

  • Nordkaprejse med udvidet mulighed for midnatssol
  • Byrundture i Stockholm og Helsinki
  • Smuk sejlads langs Norges vestkyst
  • Museumsbesøg
  • Besøg ved Nordkapklippen
  • Oplevelsesrig sejlads gennem Trollfjorden

Se detalejeret beskrivelse af rejsen til Nordkap her

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
 tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende