Riga og Jurmala

Letlands fantastiske hovedstad Riga og lækkert spahotel i Jurmala ved Østersøens kyst.

På trods af, at Letland har været en selvstændig stat siden begyndelsen af 1990’erne - da folket rystede de russiske besættelsesår af sig - så er landet stadig ukendt område for mange danskere. Hovedstaden Riga er på mange områder en kulturperle med byens Art Nouveau arkitektur – Jugendstil.

Der venter en spændende, anderledes og positiv oplevelse for dig som besøger landet - smuk hovedstad, historiske bygninger og et efter danske forhold lavt prisniveau. Vi skal bo i Jurmala, Letlands riviera. Blot 20 kilometer fra Riga ligger dette område som tidligere var små landsbyer, men gennem tiden er vokset sammen. Klitter og strand, der dækker 24 kilometer. Stranden i Jurmala er en af de bedste strande i Letland, dækket med hvidt kvartssand.

Jurmala har også været kendt for sine eksklusive villaer og charmerende træhuse i ægte Pippi Langstrømpestil med verandaer og skodder, som blev bygget til Rigas overklasse. I sovjettiden var området også et særdeles populært sted for KGB og partitoppen, og af samme årsag var den i perioden lukket for den almindelige befolkning.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Smag den berømte Riga Balsam
• Besøg Lativan Academy of Sciences

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Flyrejse - 5 dage

PanterGruppepris inkluderer
• Flybillet fra Billund el. København til Riga t/r
• Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
• Ophold i dobbeltværelse med bad og toilet
• Erfaren dansk rejseleder
• 4 overnatninger med morgenbuffet
• 4 x aftenbuffet/middag
• 2 x spabehandling på hotellet (vælges på hotellet)
• Badekåbe på værelset
• Tog til Riga t/r
• Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
• Afgifter, ansvarsforsikring og bidrag til Rejsegarantifonden

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud.


Send forespørgsel

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Riga
Afrejse fra enten Billund eller Kastrup Lufthavn. Alle mødes i lufthaven i Riga efter ankomst og vi kører til vores hotel. Efter indkvartering mødes vi til middag, og herefter er der mulighed for at gå en tur i nærområdet sammen med rejselederen.

2. dag: Riga byrundtur, tid på egen hånd og spabehandling
Efter morgenbuffeten tager vi toget ind til Riga. Byen er på mange måder en kulturperle og specielt byens Art Nouveau arkitektur er noget ganske særligt. Dette ser vi på vores gående byrundtur samt det middelalderlige og gotiske Riga i den gamle bydel. Vi ser også Krudttårnet, Den Svenske Port, købmandshusene De Tre Brødre, Hansahusene, Skt. Peters Kirken, Katedralen, Skt. Jacobs Kirke og Rådhuset. Der bliver tid på egen hånd. Besøg evt. ”Lagkagebygningen”, et billede af Stalintiden som rummer Latvian Academy of Sciences. I 2007 blev der adgang til bygningen, og du kan via en elevator komme 65 meter op, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Vi kører med tog retur til hotellet midt på eftermiddagen. Hjemme på hotellet igen skal vinyde vores første spabehandling. Vi mødes til middagen. Hygge og samvær om aftenen.

3. dag: Jurmala, tid på egen hånd og
spabehandling I dag skal vi på gående tur i Jurmala om formiddagen for at opleve det hyggelige område med de smukke huse. Eftermiddagen bruges til spabehandling og afslapning eller tag evt. lokalbussen til Riga. Vi mødes til middagen i hotellets restaurant.

4. dag: Riga og tid på egen hånd
Rejselederen tager toget til Riga, hvor der er tid til at udforske byen på egen hånd, evt. besøge et par museer. Eller brug dagen på afslapning på vores skønne hotel til f.eks. ekstra spabehandlinger, som kan købes til virkelig favorable priser. Dagen sluttes af i hotellets flotte restaurant for sidste gang, for at nyde en fælles god middag.

5. dag: Hjemrejse
Efter god tid til morgenbuffeten kører vi til lufthavnen, hvor vi skal rejse til henholdsvis Billund eller København.

DIVERSE
I Letland benyttes Euro.

Enkeltværelsestillæg på kr. 500,-