Riga og Jurmala

Letlands fantastiske hovedstad Riga og lækkert spahotel i Jurmala ved Østersøens kyst.

På trods af, at Letland har været en selvstændig stat siden begyndelsen af 1990’erne - da folket rystede de russiske besættelsesår af sig - så er landet stadig ukendt område for mange danskere. Hovedstaden Riga er på mange områder en kulturperle med byens Art Nouveau arkitektur – Jugendstil.

Der venter en spændende, anderledes og positiv oplevelse for dig som besøger landet - smuk hovedstad, historiske bygninger og et efter danske forhold lavt prisniveau. Vi skal bo i Jurmala, Letlands riviera. Blot 20 kilometer fra Riga ligger dette område som tidligere var små landsbyer, men gennem tiden er vokset sammen. Klitter og strand, der dækker 24 kilometer. Stranden i Jurmala er en af de bedste strande i Letland, dækket med hvidt kvartssand.

Jurmala har også været kendt for sine eksklusive villaer og charmerende træhuse i ægte Pippi Langstrømpestil med verandaer og skodder, som blev bygget til Rigas overklasse. I sovjettiden var området også et særdeles populært sted for KGB og partitoppen, og af samme årsag var den i perioden lukket for den almindelige befolkning.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Smag den berømte Riga Balsam
• Besøg Lativan Academy of Sciences

Pris fra:
4.699,-
Dage:5
• Flybillet fra Billund el. København til Riga t/r • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r • Ophold i dobbeltværelse med bad og toilet • Erfaren dansk rejseleder • 4 overnatninger med morgenbuffet • 4 x aftenbuffet/middag • 2 x spabehandling på hotellet (vælges på hotellet) • Badekåbe på værelset • Tog til Riga t/r • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer • Afgifter, ansvarsforsikring og bidrag til Rejsegarantifonden
Transportmåde:Fly
Bestil rejse

Dagsprogram

Hent program

1. dag: Ankomst til Riga
Afrejse fra enten Billund eller Kastrup Lufthavn. Alle mødes i lufthaven i Riga efter ankomst og vi kører til vores hotel. Efter indkvartering mødes vi til middag, og herefter er der mulighed for at gå en tur i nærområdet sammen med rejselederen.

2. dag: Riga byrundtur, tid på egen hånd og spabehandling
Efter morgenbuffeten tager vi toget ind til Riga. Byen er på mange måder en kulturperle og specielt byens Art Nouveau arkitektur er noget ganske særligt. Dette ser vi på vores gående byrundtur samt det middelalderlige og gotiske Riga i den gamle bydel. Vi ser også Krudttårnet, Den Svenske Port, købmandshusene De Tre Brødre, Hansahusene, Skt. Peters Kirken, Katedralen, Skt. Jacobs Kirke og Rådhuset. Der bliver tid på egen hånd. Besøg evt. ”Lagkagebygningen”, et billede af Stalintiden som rummer Latvian Academy of Sciences. I 2007 blev der adgang til bygningen, og du kan via en elevator komme 65 meter op, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Vi kører med tog retur til hotellet midt på eftermiddagen. Hjemme på hotellet igen skal vinyde vores første spabehandling. Vi mødes til middagen. Hygge og samvær om aftenen.

3. dag: Jurmala, tid på egen hånd og
spabehandling I dag skal vi på gående tur i Jurmala om formiddagen for at opleve det hyggelige område med de smukke huse. Eftermiddagen bruges til spabehandling og afslapning eller tag evt. lokalbussen til Riga. Vi mødes til middagen i hotellets restaurant.

4. dag: Riga og tid på egen hånd
Rejselederen tager toget til Riga, hvor der er tid til at udforske byen på egen hånd, evt. besøge et par museer. Eller brug dagen på afslapning på vores skønne hotel til f.eks. ekstra spabehandlinger, som kan købes til virkelig favorable priser. Dagen sluttes af i hotellets flotte restaurant for sidste gang, for at nyde en fælles god middag.

5. dag: Hjemrejse
Efter god tid til morgenbuffeten kører vi til lufthavnen, hvor vi skal rejse til henholdsvis Billund eller København.

DIVERSE
I Letland benyttes Euro.

Enkeltværelsestillæg på kr. 500,-

Flytider

Afrejse Billund kl. 14.30 og København kl. 14.45
Ankomst Riga kl. 17.20

Afrejse Riga til Billund kl. 12.50 og til København kl. 12.35
Ankomst Billund kl. 13.50 og København kl. 13.20

Der tages forbehold for ændringer i tiderne.
(Nøjagtige tider oplyses 10 dage før afrejse)

Afgange og priser

Afrejse Rejsemål Hotel Ledige pladser Fra pris
3 / 6 Riga og Jurmala fra Billund Lufthavn
Hotel Jurmala Spa Fuldbooket, venteliste 4.699,- Send forespørgsel
3 / 6 Riga og Jurmala fra Københavns Lufthavn
Hotel Jurmala Spa Fuldbooket, venteliste 4.699,- Send forespørgsel

Hotel

Hotel Jurmala Spa

Hotel Jurmala Spa

****
Jurmala kur og spa centre tilbyder et omfattende udvalg af skønheds- og sundhedspleje behandlinger. Hotellet ligger 20 km fra Riga i en af Letlands ældste og mest maleriske områder....
EmediateAd