Rottefældenrevy 2022

Rottefælderevyen spiller i år på smukke Svendborg Teater. Revyen bygger videre på sæsonen 2021, og så vil Jan Schous 50 års jubilæum naturligvis få en fortjent plads i årets revy. Holdet består af kunstnerisk leder Jan Schou, instruktør Carsten Friis, Christine Astrid, Anne Herdorf, Mikkel Schrøder og Jens Krøyer som kapelmester.
Efter et par lattermilde timer i selskab med revyholdet sætter vi igen kursen mod Jylland og undervejs får vi en forsriskning.

HØJDEPUNKTER
✓ Rottefældenrevy
✓ Gundestrup Mejeri
✓ Besøg hos brygmester Jørgen Hoff
✓ Entré inkl.


Efter opsamling sætter vi kursen det naturskønne naturskønne Sydfyn. I Gundestrup skal vi på spændende besøg hos mejerist og brygmester Jørgen Hoff. Han købte i 2007 det lille Gundestrup Mejeri i Vester Skerninge af Ullerslev Mejeri på Nordfyn. Han har arbejdet på flere større mejerier og er som mange andre bryggere startet som håndbrygger i Svendborg bryglaug. Hans oste og øl har vundet mange priser. Stedet har alt fra typisk lokal håndlavet rygeost til øl brygget på valle. Humlen til øllene dyrker han på markerne lige udenfor.
Vi bliver vist rundt på både mejeri og bryghus og skal smage både ost med brød og forskellige øl. Jørgen er en meget underholdende rundviser i et nede-på-jorden mejeri og bryghus, der ikke tager sig selv for højtideligt.

Fra de kulinariske glæder går turen til Svendborg Teater hvor årets Rottefælden Revy opføres.
Efter et par lattermilde timer i selskab med det medrivende revyhold sætter vi igen kursen mod Skærbæk og undervejs får vi en sandwich.

Pris fra:
999,-
Dage:1
✓ Kørsel i moderne 4 stjernet turistbus
✓ Dygtig og rutineret chauffør
✓ Rundstykke og kaffe/te
✓ Rundvisning og smagsprøver ost, brød og øl på Gundestrup Mejeri og Bryghus
✓ Billet til Rottefælden revyen på Svendborg Teater
✓ Sandwich på hjemtur
✓ Afgifter, ansvarsforsikring
Transportmåde:Bus
Bestil rejse

Afgange og priser

Afrejse Rejsemål Hotel Ledige pladser Fra pris
26 / 6 Rottefælderevyen fra Skærbæk
Mere end 8 999,- Bestil