Skip to main content

Wien - klassisk storbyferie

Klassisk, elegant og forførende
Klassisk, elegant og forførende er de tre ord, der bedst beskriver Wien. Wien er byen med de mange kontraster. Smukt beliggende ved Europas største flod, Donau, er hovedstaden i Østrig i vid udstrækning nostalgiens og de levende legenders by. På denne rejse får du mulighed for at opleve Wien på den bedste vis. Rejsen byder på en kombination af både bus- og gåture rundt i den smukke østrigske hovedstad. Du vil opleve de mest ikoniske seværdigheder som Hofburg Paladset, Hundertwassers Hus og Belvedere Paladset. Der er også tid til at nyde klassisk mad og spadsere i Schonbrunn slottets frodige haver. Du vil desuden få mulighed for at opleve et ægte Strudelshow. Det bliver en rejse, hvor minderne står i kø!

Højdepunkter
✓ Oplev nostalgiens by
✓ Kejserslottet Schönbrunn
✓ Ægte Heuriger aften i Grinzing
✓ Den spanske rideskole og smukke Lipizzanere

Program dag for dag
1. dag: Afrejse mod Wien og sightseeing i bus
2. dag: Rundvisning i Wien til fods
3. dag: Schonbrunn Slot, Strudelshow og en typisk Heuriger
4. dag: Hjemrejse

Er arrangeret som læserrejse og kan med abonoment på minimum 1 måned med fordel bestilles på www.Avisfordele.dk

Hurtigsøgning

Dagsprogram

 • 1. dag: Afrejse mod Wien og sightseeing i bus

  Vi ankommer til Wien og bliver modtaget af vores rejseleder og bus. Vi starter vores rejseoplevelse med en rundvisning i bus rundt i den smukke by. Vi kører bl.a. forbi Ringstrasse, hvor vi ser nogle af de vigtigste bygninger, såsom Parlamentet, Hofburg-paladset og Rådhuset. Vi stopper ved det berømte Hundertwassers Hus. Her beundrer vi den farverige arkitektur, som mange synes minder om Gaudis værker.
  Der er tid til frokost på en autentisk østrigsk restaurant, inden vi fortsætter til Belvedere-paladset – som er et berømt sommerpalads bygget af militærhelten Prins Eugen af Savoyen. Slottet byder på en fantastisk skøn udsigt over Wien. I dag huser paladset et galleri med fokus på værker af Gustav Klimt.
  Herefter kører vi til indkvartering på vores hotel.
  Aftenen er til fri disposition.

 • 2. dag: Rundvisning i Wien til fods

  Efter en god nats søvn er det nu tid til at opleve byen til fods. Vi starter med at besøge den gamle bydel, hvor vi går igennem Hofburg-paladset, ser på Lippizaner-heste i Den spanske rideskole, går ned af shoppinggaden Graben og slutter af ved Stephanskirken, som er Wiens hjerte.
  Vi tager herefter til Prater, som er Wiens største forlystesepark og har sin lighed med Bakken i Danmark. Den mest berømte attraktion er den gamle Pariserhjul fra slutningen af det 19. århundrede, og som er berømt fra mange film. Vi tager en omgang inkl. 1 glas champagne - og får en fantastisk udsigt udover Wien. Herefter er der er mulighed for at blive i byen og benytte sig en nogle af de mange udbud, eller følge med rejselederen tilbage til hotellet.

 • 3. dag: Schonbrunn Slot, Strudelshow og en typisk Heuriger

  Efter morgenmaden kører vi til Schonbrunn, som er på højde med det franske Versaille. Slottet er beliggende i udkanten af byen og har en stor barok have med springvand og labyrinter. Vi går ind på slottet og får en rundvisning i det prægtige palæ. Rundvisningen varer cirka 45 minutter. Bagefter bliver der mulighed for at gå lidt rundt på egen hånd og spadsere i haven eller nyde en kop kaffe.
  Vi skal herefter opleve et ægte Strudelshow, hvor vi ser, hvordan den berømte østrigske strudel bliver lavet. Vi får efterfølgende en kop kaffe og naturligvis smagning af den lækre apfelstrudel. Vi kører herefter tilbage mod Wien, hvor der er tid på egen hånd, inden vi mødes om aftenen for afgang mod vinområdet Grinzig. Efter en rundvisning i det berømte vinområde spiser vi middag på en typisk Heuriger.

 • 4. dag: Hjemrejse

  Efter nogle spændende dage i Wien er det nu tid til at tage afsked med byen. Vi bliver hentet af vores bus, som kører os til lufthavnen hvor vi tager flyet hjem til Danmark.

Rejsekalender
27/6Inlandsbanen gennem Sveriges ”baghave”Fra 15.495,-
1/8Sverige og Norge - Oplev Sveriges smukkeste togrejse & LofotenFra 14.995,-
9/8Ældre Sagen Helsinge - AlsaceFra 8.599,-
19/8Sønderjylland - danske og tyske fristelserFra 4.995,-
25/8Paris - Bruxelles - ReimsFra 6.495,-
Kontakt os
Nyheder
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.