André Rieu - Nytårskoncert 2021

Den spændende by Antwerpen er vores udgangspunkt, på denne musikrejse. Med kulinariske fristelser og spændende besøg i Brügge skydes år 2021 godt i gang!

Antwerpen er nok bedst kendt som Diamantbyen. 60% af verdens diamanter kommer igennem byen. Men byen byder også på et kulinarisk skatkammer af Michelin restauranter. Du får mulighed for en frokost ud over det sædvanlige.

På besøget i Brügge er der mulighed for at smage det gode belgiske øl og chokolade, der lokker folk til fra hele verden.

Turen krydres med en fantastisk musikalsk aften i selskab med André Rieu og hans formidable Johan Strauss orkester til en formidabel nytårskoncert.

PANTER REJSER ANBEFALER
✓ Stor madoplevelse på Michelin restaurant
✓ Oplev Diamantbyen
✓ Festlig nytårskoncert med André Rieu

Program dag for dag
1. dag - Udrejse
2. dag - Byrundtur og Nytårskoncert
3. dag - Brügge
4. dag - Hjemrejse

Status:
Ring til os

Dagsprogram

1. dag: Udrejse
Efter opsamling køres via Hamburg, Bremen og Dortmund til Antwerpen, hvor du skal bo på et godt hotel. Middag på hotellet.

2. dag: Byrundtur og Nytårskoncert
Du oplever et spændende udvalg af Antwerpens attraktioner. Byen er først og fremmest kendt som ”Diamanternes by”. Ca. 60% af verdens diamanthandel går igennem Antwerpens L-formede Diamantkvarter. Vi går en tur i diamantkvarteret, og besøger byens Diamant museum. Herefter besøges Grote Markt pladsen, hvor shopping mulighederne er store. Ikke langt herfra ligger floden Schelde, her ses middelalderborgen Het Steen, der tidligere var forsvarsværk for byen og senere fængsel. Der er mulighed for frokost på en af byens Michelin restauranter (bestilles sammen med rejsen) Resten af dagen er på egen hånd, inden aftenens store koncert med André Rieu og hans Johan Strauss orkester. Efter en medrivende og fantastisk nytårskoncert, kører vi den korte tur tilbage til vores hotel.

3. dag: Brügge
Den gamle del af Brügge er med sit netværk af kanaler et enestående eksempel på middelalder arkitektur. Brügge var på den tid næsten lige så smuk og rig en by som Venedig, takket være den centrale placering for handelsruterne til England, Baltikum og Orienten. Der bliver tid på egen hånd til at opleve byen. Besøg f.eks. det imponerende klokketårn med en fantastisk udsigt og imponerende mekanik på tårnets klokkespil. I Vor Frue Kirke ses Michelangelos statue af Madonna og Jesusbarnet. Kniplinger kan studeres i museet ”Kantcentrum”, og på Groenige Museum kan man beundre malerier af de flamske mestre. Besøg også byens chokolademuseum – belgisk chokolade er verdensberømt, og historien om den liflige spise fra kakaobønne til chokolade illustreres på bedste vis.

4. dag: Hjemrejse
Efter en fantastisk koncertoplevelse og nogle hyggelige feriedage, forlader vi det gode hotel for at køre nordpå via Bremen og Hamburg til Danmark.

DIVERSE
I Tyskland og Belgien anvendes Euro

Evt tillæg
Enkeltværelse kr. 700,-
Frokost på 1* Michelin restaturant (3 retter m. vin)  kr. 599,-

Entreer på udflugter (ca. priser):
Diamant museum EUR 6,-

Opsamling

Sjælland 

Afrejse

Hjemkomst

København, Ingerslevsgade v/DGI 04.30 00.15
Ølby, S-Station * 05.00 23.45
Ringsted, Klostervangen, Bus P v/Outlet 05.30 23.15
Slagelse, Trafikcenter v/ afk. 39 (bagved) 06.00 22.45
     
Fyn    
Nyborg, Knudshoved v/ Monarc 06.45 22.00
Odense, Dalum Hallen, Mejerivej 1 07.15 21.30
     
Jylland    
Lund, Q8 Tank v/ afk. 56 07.30 21.15
Vejle, Borgvold 08.05 20.45
Fredericia Banegård, Jernbanegade * 08.20 20.45
Bramdrupdam (Kolding), Samkørselspladsen v/afk. 63 - Kokholm * 08.50 20.15
     
Hammelev (Haderslev), afk. 68 v/ OK * 09.20 19.45
Åbenrå, afk. 70 samkørselspladsen v/Circle K (Statoil) * 09.40 19.20
Padborg, Lejrvejen v/ OK
Otto Duborg, Harrislee**
10.00
10.30
19.00
18.00
     

* Mulighed for langtidsparkering.

** Gratis langtidsparkering hos Otto Duborg i Harrislee. P-tilladelse fås hos Panter Rejser