Blomsterkrydstogt

Farvestrålende flodkrydstogt - All inklusive på skibet

Foråret hører Holland til. Et inferno af farver pryder landet på denne årstid og byder velkommen til tusindvis af gæster, der kommer netop for at opleve dette fantastiske syn. Fra flodsiden har du nu mulighed for at opleve foråret i Holland på nærmeste hold og komme helt tæt på de store seværdigheder i denne vestlige del af det kanalfyldte Holland.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Fri drikkevarer ombord på skibet
• Besøg den berømte blomsterpark Keukenhof
• Tag på kanalrundfart i Amsterdam

Status:
Ring til os

Dagsprogram

1. dag: Afrejse og Amsterdam
Tidlig opsamling og med passende pauser sydover forbi Hamburg og Bremen. Sidst på eftermiddagen når vi frem til Hollands største by Amsterdam og går ombord på krydstogtskibet MS Monet. Her venter velkomst cocktail, og præsentation af besætningen, efterfulgt af middag. Efter middagen ombord er der mulighed for at se nærmere på byen. Skibet ligger i Amsterdam natten over.

2. dag: Amsterdam
Efter morgenmaden skal vi på en rundtur i Amsterdam, hvor bybilledet er præget af kanalerne. Vi kan anbefale en kanalrundfart, hvor du tydeligt kan fornemme, at Hollands største by er bygget på mere end 80 øer, og bybilledet er præget af kanalerne og de gamle nederlandske huse med deres smukke gavle. Andre muligheder blandt byens utallige seværdigheder er Rijksmuseum med bl.a. Rembrandts berømte maleri ”Nattevagten”, det flotte Van Gogh museum eller Anne Franks hus. Vi bliver i Amsterdam natten over.

3. dag: Amsterdam - Utrecht - Keukenhof - Rotterdam
Hele dagen kan nydes ombord når vi fra morgenstunden sejler mod Utrecht og Rotterdam. Frokost ombord. I Utrecht møder vi bussen, og mens skibet sejler videre mod Rotterdam, er der mulighed for udflugt til den berømte blomsterpark Keukenhof, der havde mere end 1,4 millioner besøgende i 2018. Parken er en ren symfoni i farver, og her finder vi de smukkeste sorter af løgblomster, der er produceret af egnens mange gartnerier. Tulipaner, narcisser, hyacinter, fresier og meget mere. Efter besøget fortsætter bussen mod Rotterdam og vi går ombord på vort skib igen.
Om aftenen er der gallaaften med 4-retters menu ombord, og skibet bliver liggende i Rotterdam natten over.

4. dag: Rotterdam – Holland Diep – Antwerpen
I de tidlige morgentimer lægger skibet fra kaj, for at sætte kursen mod Antwerpen. Vi kommer gennem Hollands Diep (indlandshav) og efter sluserne ved Volkerrak og Kreekak krydser vi grænsen mellem Holland og Belgien. Herfra videre på Schelde floden til Antwerpen. Antwerpen har stolte traditioner inden for søfart og handel, og i dag er havnen verdens anden største, kun overgået af Rotterdam. Det ses tydeligt det sidste stykke mod byen, hvor vi sejler side om side med de største oceangående skibe af alle nationaliteter. Efter middagen ombord bliver der mulighed for at udforske den gamle middelalderlige bydel med de mange borgerhuse, slottet og den 7-skibede Domkirke. Skibet ligger i Antwerpen natten over.

5. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden ombord forlader vi skibet. Bussen kører retur mod Danmark, og inden længe er dette farverige blomsterkrydstogt slut.

NB! Forbehold for ændringer i rejseplanen. Pga. ændringer i vandstanden kan sejlturen helt eller delvis erstattes af buskørsel og indkvartering på hotel.

Udvid din rejseoplevelse
Kahyt kat. A (øvre dæk) pr. person kr. 800,-
Enkeltkahyt/værelse kat. B (hoveddæk) kr. 1.250,-
Enkeltkahyt/værelse kat. A (øvre dæk)  kr. 1.950,-

Diverse
På hele turen benyttes Euro.
Drikkepenge ombord ca. 15 Euro pr. person.

Entreer på udflugter (ca. priser):
Keukenhof EUR 17,-
Kanalrundfart i Amsterdam EUR 10,-

Opsamling

Sjælland  Afrejse Hjemkomst
København, Ingerslevsgade v/DGI * *
Roskilde Station * *
Ringsted, Klostervangen, Bus P v/Outlet * *
Slagelse, Trafikcenter v/ afk. 39 (bagved) * *
Korsør, Q8 Tank v/ afk. 43 * *
     
Fyn    
Nyborg, Knudshoved v/ Monarc * *
Odense, Dalum Hallen, Mejerivej 1 * *
     
Jylland    
Frederikshavn, Busterminal * *
Hjørring Banegård * *
Ålborg, samkørselspl. v/ afk. 26 - Th Sauersv.* * * *
Haverslevkrydset v/ McDonalds * *
Randers, v/ Randershallen * *
Århus, Musikhuset 04.45 20.30
Skanderborg Station 05.05 20.05
Lund, Q8 Tank v/ afk. 56 05.30 19.45
Vejle, Borgvold 06.00 19.30
Fredericia Banegård, Jernbanegade** 06.30 19.00
Kolding, Nordkajen, Jens Holms Vej overfor Godset** 07.00 18.30
     
Esbjerg, Nørregade - Museumspladsen 05.45 19.45
Korskro, v/ Shell 06.00 19.35
Holsted, afk. 70 v/ OK 06.10 19.20
Vejen, v/ McDonalds 06.30 19.00
     
Hammelev (Haderslev), afk. 68 v/ OK** 08.30 18.00
Åbenrå, afk. 70 Samkørselspl. v/Circle K (Statoil)** 08.50 17.40
Padborg, Lejrvejen v/ OK
Otto Duborg, Harrislee ***
08.15
08.45
17.00
16.00
     

* Egen transport:
Betyder tilskud til togbillet eller mulighed for at køre selv til nærmeste opsamlingssted. Vi ønsker at tilbyde vores gæster flest mulige opsamlings-
steder og undgå lange opsamlingsruter. Derfor er der mulighed for tilslutning med tog, vi giver tilskud til togbilletten, eller tilskud til benzin og evt. broafgift. Tilskuddet fratrækkes ved bestilling. Såfremt der er tilstrækkelig tilslutning fra afrejsesteder med * vil opsamling blive med bus. Dette oplyses ca. 8 dage før afrejse, hvis det bliver aktuelt.

** Mulighed for langtidsparkering

*** Gratis langtidsparkering hos Otto Duborg i Harrislee. P-tilladelse fås hos Panter Rejser